Deactiveer en heractiveer een Instagram-account

Sinds 2010 maakt Instagram deel uit van het leven van mensen; het ontwikkelen en aanbieden van nieuwe alternatieven en interessante functies aan zijn gebruikers kan de meest betrouwbare manier zijn om aan de top te blijven.

Maar we kunnen niet ontkennen dat mensen problemen hebben met hun Instagram-accounts. We zijn hier om je alles te leren wat je moet weten over Instagram en hoe je je account beheert.

Er moet een onderscheid worden gemaakt tussen het verwijderen en deactiveren van je Instagram-account. Er is geen manier om een Instagram-account te herstellen nadat het is verwijderd. Als u echter uw account deactiveert (tijdelijk verwijdert), gaat er niets verloren als u lang niet inlogt.

Hoe Instagram deactiveren?

Om Instagram te deactiveren, gebruikt u een desktop- of mobiele browser om naar de deactiveringswebsite te gaan. In de app kun je je Instagram-account niet deactiveren.

Volg de onderstaande instructies om je Instagram-account tijdelijk uit te schakelen:

  • Ga in je browser naar de Instagram-website (Instagram.com)
  • Zorg ervoor dat u bent ingelogd op uw account.
  • Ga naar je profiel en selecteer Profiel bewerken in het vervolgkeuzemenu.
  • Scrol naar de onderkant van de pagina totdat u ‘Mijn account tijdelijk uitschakelen’ ziet.
  • Kies een reden om Instagram niet meer te volgen.
  • Voer in het tekstgedeelte uw wachtwoord opnieuw in.
  • Je gebruikersnaam wordt verwijderd uit de Instagram-zoekopdracht nadat je op de knop ‘Account tijdelijk uitschakelen’ hebt getikt.

Wat gebeurt er als ik mijn Instagram-account uitschakel?

Als u uw Instagram uit- en deactiveert, worden uw naam en profiel op alle plaatsen op Instagram verborgen. Uw profiel wordt verborgen voor het directe bericht, opmerkingen, tags, enz.

Je gebruikersnaam in het bijschrift is echter beschikbaar, maar als iemand erop tikt, worden gebruikers weergegeven die niet op Instagram zijn gevonden.

Hoe vaak kun je Instagram deactiveren?

Je kunt je Instagram-account maar één keer per week deactiveren. Helaas staat Instagram gebruikers niet toe om hun accounts meer dan één keer per 7 dagen te deactiveren. De reden hiervoor is niet duidelijk, en het kan zijn dat de gebruikersprofielen actief blijven op Instagram.

Dit zou ook voorkomen dat er meerdere accounts van één gebruiker kunnen worden gemaakt. Het lijkt erop dat Instagram meer actieve gebruikers op Instagram wil in plaats van een ander account te hebben dat geen actieve gebruikers heeft of is uitgeschakeld.

Hoe Instagram opnieuw te activeren?

Mensen missen hun Instagram-account nadat ze een periode ver weg zijn geweest. Dus ga terug naar je Instagram-account en geef je de kans om weer terug te keren naar je digitale leven zonder niets van je waardevolle informatie te verliezen. Instagram verwelkomt je hartelijk door zijn reactieve optie.

Laten we eens kijken wat je moet doen om terug te gaan naar je Instagram-account!

Open je Instagram
Voer de vereiste informatie in, zoals gebruikersnaam, e-mailadres of telefoonnummer
Tik op de knop “Inloggen” om terug te gaan naar je Instagram-account.

Nu kun je gemakkelijk al je inhoud op je Instagram-account zien.

Tip1: U kunt een verwijderd account niet opnieuw activeren

Tip 2: U kunt uw account niet direct na deactivering opnieuw activeren. Omdat het een paar uur Instagram kost om het deactiveringsproces te beëindigen, kun je je Instagram-account gedurende deze tijd niet opnieuw activeren.

Instagram heeft mijn bericht verwijderd nadat ik mijn Instagram-account opnieuw had geactiveerd.
Nadat je deze stappen hebt doorlopen om je Instagram-account terug te krijgen, zoek je eerst naar je berichten, maar er is iets vreemds gebeurd. “Je bent al je berichten kwijt !!!”

Uit rapporten blijkt dat Instagram-gebruikers hetzelfde probleem hebben na het opnieuw activeren van hun accounts, wat voor hen niet eenvoudig is. En wat belangrijker is, is dat Instagram nu bekent dat dit een issue is. En het probeert de zaak op te lossen, maar er is nog geen absolute manier om dit probleem op te lossen. Instagram zei ook dat het probeert de accounts te herstellen, “maar als je account een account is dat nog niet volledig is hersteld, heb je de mogelijkheid om het tijdelijke deactivering- en reactivatieproces opnieuw te doorlopen om de verborgen foto’s te herstellen.”

Hoe maak je een Instagram-account aan?

Mensen komen om verschillende redenen naar Instagram. Sommige mensen maken een Instagram-account aan om op de hoogte te zijn van het laatste nieuws en op de hoogte te blijven, anderen willen misschien een bedrijf runnen en sommige mensen hebben geen doel om deel uit te maken van deze familie, behalve hun tijd doorbrengen. Wat je doel ook is, je moet weten hoe je een Instagram-account aanmaakt. Volg onderstaande stappen.

Om je Instagram-account aan te maken, heb je twee manieren;

Instagram-applicatie

  • Installeer de Instagram-app
  • Open uw app
  • Klik op aanmelden om uw accountgegevens toe te voegen
  • Voer uw gewenste e-mailadres, wachtwoord en gebruikersnaam in
  • Vervolgens kunt u de optionele gegevens van uw account invoeren. Zoals profielfoto, bio en een websitelink.

Instagram-website

  • Zoek Instagram.com in je gewenste browser
  • Aan de rechterkant van de pagina kunt u uw aanmeldingsgegevens invullen
  • Tip: je kunt je ook aanmelden met je Facebook-account. Klik gewoon op “Inloggen met Facebook” bovenaan de informatie-invoerpagina.
  • Tik op “aanmelden” onderaan uw pagina.
  • U kunt uw accountpagina bekijken door op het persoonspictogram rechtsboven op uw pagina te tikken.
  • Klik op “Profiel bewerken” om extra informatie toe te voegen, zoals profielfoto, naam, gebruikersnaam, website, biografie en e-mail.
  • Tik op ‘Gereed’.

Nu heb je een Instagram-account.

Zakelijk account

Wanneer mensen zich registreren op Instagram, kunnen ze ervoor kiezen om een ​​privé- of openbaar account te hebben. In persoonlijke accounts kunt u uw volgers selecteren. Maar in openbare rekeningen zijn er geen volgverzoeken. Ze kunnen u volgen zonder uw toestemming. Maar Instagram heeft een bepaalde optie voorbereid voor de mensen die een bedrijf hebben en hun activiteiten in de digitale ruimte willen promoten in naam van het zakelijke account.

U kunt op elk gewenst moment naar een zakelijk profiel converteren, maar het enige dat u moet opmerken is dat openbare accounts alleen een zakelijk account kunnen hebben.

De optie van Instagram Bedrijfsprofiel

Een Instagram-bedrijfsprofiel is de juiste optie voor mensen die hun betrokkenheid willen vergroten en specifieker willen zijn over hun zakelijke activiteiten. Hier zijn enkele opties die speciaal voor zakelijke profielen zijn bedoeld.

Krijg inzichten

Lees meer over je volgers en kijk hoe je berichten presteren

Maak promoties

Gebruik promoties om meer mensen op Instagram te bereiken

Profielopties

Voeg contactknoppen toe zodat klanten u rechtstreeks kunnen e-mailen of bellen

van je profiel

Categorie toevoegen

Voordat u met uw bedrijf begint, kunt u uw bedrijf kiezen

categorie die wordt weergegeven op uw profielbiografie

Hoe verwijder je je Instagram-account?

Instagram houdt niemand met geweld vast. Daarom heeft het een verwijderoptie voor degenen die er zeker van zijn dat ze Instagram verlaten en hun Instagram-account weglaten. Denk er nog eens over na voordat je je Instagram-account verwijdert, want je kunt je Instagram-account niet meer teruggeven nadat het definitief is verwijderd. Je zult je hele profiel, foto’s, video’s, archieven, hashtags, volgers en volgers ermee missen.

Als u het zeker weet, volgt u onderstaande stappen

  • Ga naar de Instagram-website
  • Log in op je Instagram-account
  • Opmerking: je kunt je account niet verwijderen vanuit de Instagram-app.
  • Ga naar Instagram “Verwijder uw account.”
  • Kies een reden voor ‘Waarom verwijdert u uw account?’ vraag.
  • Voer je wachtwoord opnieuw in
  • Klik op de knop “Mijn account permanent verwijderen”.

Houd er rekening mee: wanneer u uw account verwijdert, worden uw profiel, foto’s, video’s, opmerkingen, vind-ik-leuks en volgers permanent verwijderd. Als u een pauze wilt nemen, kunt u uw account tijdelijk uitschakelen. Ik ga het in het volgende hoofdstuk uitleggen.

Conclusie

Heb je problemen met het deactiveren en reactiveren van een Instagram-account. U kunt dus de hulp van het technische team inroepen. Contact op Instagram Bellen.

Published by Elinathomas

Mijn naam is haleybrown en ik woon in Amsterdam, Nederland. Ik heb engineering gedaan aan de Universiteit Gent en werk nu met Google als technisch support engineer. Ik hou van muziek, zingen, boeken lezen. Ik vind het leuk om netwerkproblemen op te lossen, daarom kies ik voor engineering. Als je een probleem hebt met je Google-account, bel dan dit nummer. https://bellenmerken.com/google/

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started