Hoe een opgeschort YouTube-account te herstellen

U kunt het probleem ook oplossen door de onderstaande procedures te volgen. Volg dus de hierboven beschreven acties om je YouTube-account terug te vorderen.

Stappen om opgeschort YouTube-account te herstellen

  • De eerste stap is om uw browser te openen en naar de YouTube-website te gaan.
  • Scrol vervolgens onderaan de pagina naar beneden om de optie Help te vinden.
  • Daarna moet u de optie Algemeen Helpcentrum selecteren.
  • Je moet ook de optie Accountprobleem oplossen selecteren en vervolgens de optie ‘Kan niet inloggen op YouTube’ selecteren.
  • Selecteer daarna ‘Ik weet mijn e-mailadres en wachtwoord’ in het vervolgkeuzemenu en klik op Kan niet inloggen.
  • Selecteer daarnaast Contact opnemen met onze aanmeldingsondersteuning in het vervolgkeuzemenu ‘Ik heb een afzonderlijk aanmeldingsprobleem’.
  • U ziet verschillende lege vakken om de details op deze manier in te vullen. Nadat je alle informatie hebt ingevuld, klik je op de knop Dit is mijn YouTube-account. En u wordt gevraagd om uw probleem in detail te beschrijven. Bovendien, als u een fout tegenkomt tijdens de aanmeldingsprocedure, selecteert u ‘Ja’, anders selecteert u ‘Nee’.

Verder moet je het probleem met je YouTube-account volledig beschrijven.

Selecteer ten slotte Verzenden in het vervolgkeuzemenu.

YouTube-ondersteuning neemt per e-mail contact met je op en je krijgt nauwkeurige en actuele informatie. Bovendien wordt het probleem onmiddellijk opgelost en krijgt u toegang tot uw opgeschorte YouTube-account. In een e-mail wordt u niet alleen geïnformeerd over de remedie, maar ook over de oorzaak van de opschorting van uw YouTube-account.

Hoe YouTube-account te herstellen zonder e-mail

Je kunt toegang krijgen tot je YouTube-account zonder e-mail te gebruiken als je je wachtwoord bent vergeten. Als je op zoek bent naar een manier om je YouTube-account op te halen zonder je e-mailadres te gebruiken, lees dan dit artikel. En het enige dat u nu hoeft te doen, is de onderstaande stappen volgen.

Stappen om YouTube-account te herstellen zonder e-mail

  • Eerst en vooral moet je in je browser naar YouTube.com gaan.
  • Selecteer vervolgens Aanmelden in het vervolgkeuzemenu.
  • Kies daarna de optie Mijn account zoeken.
  • Bovendien moet u uw telefoonnummer en volledige naam opgeven voordat u de optie SMS verzenden selecteert.
  • Zodra u een sms-bericht met een code heeft ontvangen, voert u deze in het verificatieformulier in en klikt u op Volgende.
  • Daarna ontvang je alle e-mailadressen die aan het telefoonnummer zijn gekoppeld en kun je je YouTube-account selecteren.
  • Vervolgens kun je, als je dat wilt, je wachtwoord opnieuw instellen en kun je je YouTube-account ophalen zonder een e-mail te sturen. Ook kun je de medewerkers van de klantenservice bellen als er iets misgaat en je hulp nodig hebt. Omdat het supportteam telefonisch bereikbaar is, kun je het nummer altijd en vanaf elke locatie bellen.

Krijg je opgeschorte YouTube-account altijd en overal hersteld

Nadat je de bovenstaande procedures hebt voltooid, hoef je je geen zorgen meer te maken over het terugkrijgen van een opgeschort YouTube-account. U kunt het account ook opnieuw gebruiken. Als je problemen ondervindt bij het bereiken van de klantenservice via e-mail, kun je het YouTube-telefoonnummer bellen.

Hoe u uw YouTube-account kunt ontgrendelen

Overweeg dit scenario: je hebt een YouTube-kanaal ontwikkeld met uitstekende inhoud en een groot aantal volgers, maar je account is opgeschort. In dergelijke gevallen kunnen films die zijn gekoppeld aan uw sociale-mediaplatforms en blogs ertoe leiden dat potentiële kijkers, klanten en geloofwaardigheid verloren gaan.

YouTube is zonder twijfel een van de meest effectieve locaties om nieuwe klanten te werven. Het kan echter vervelend zijn als u langer dan 24 uur geen accounttoegang heeft. Gebruikers die een soortgelijk probleem ondervinden, kunnen de stappen in deze tutorial volgen om weer toegang te krijgen tot hun opgeschorte YouTube-account.

Wat is de procedure om de toegang tot het opgeschorte YouTube-account te herstellen?

Hier zijn de procedures om een ?opgeschort account te ontgrendelen voor degenen die op zoek zijn naar een stapsgewijze handleiding. Indien nodig kan men contact opnemen met Google-ondersteuning voor hulp.

1) Tweet in plaats van een e-mail te sturen

In plaats van een e-mail naar YouTube te sturen, kan de gebruiker proberen YouTube te tweeten en het probleem dat ze hebben met het kanaal uiteen te zetten. Bovendien moet de consument lang wachten op een reactie.

Over het algemeen reageert YouTube binnen enkele seconden op gebruikers, waardoor gebruikers het opschortingsprobleem snel kunnen oplossen.

2) Bezwaar indienen

Zodra de gebruiker een reactie op zijn probleem heeft ontvangen, kan hij beginnen met het ontgrendelen van zijn YouTube-account door een bezwaar in te dienen via de onderstaande methoden:

  • De gebruiker moet eerst naar de officiële helppagina van Google gaan om een bezwaar in te dienen.
  • De gebruiker kan hier zoeken naar een mogelijkheid om in beroep te gaan.
  • De gebruiker moet het bezwaarformulier invullen met zijn volledige naam, het e-mailadres dat is gebruikt om toegang te krijgen tot zijn YouTube-account en een ander e-mailadres waarmee contact kan worden opgenomen.
  • De gebruiker kan ook beroep aantekenen en wachten op een bevestigingsmail.
  • De klant ontvangt een officiële e-mail ter bevestiging van de ontgrendeling van zijn YouTube-account.

3) Maak een back-up van de inhoud en video’s

Om gegevensverlies te voorkomen na het ontgrendelen van een opgeschort YouTube-account, wordt aanbevolen dat de gebruiker een back-up maakt van de video’s en inhoud die is gepost.

Bovendien kan elke gebruiker die zijn YouTube-account nog steeds niet kan ontgrendelen de verstrekte informatie gebruiken of contact opnemen met de YouTube Bellen ondersteuning voor hulp om zijn kanaaldiensten zonder onderbreking te blijven gebruiken.

Published by Elinathomas

Mijn naam is haleybrown en ik woon in Amsterdam, Nederland. Ik heb engineering gedaan aan de Universiteit Gent en werk nu met Google als technisch support engineer. Ik hou van muziek, zingen, boeken lezen. Ik vind het leuk om netwerkproblemen op te lossen, daarom kies ik voor engineering. Als je een probleem hebt met je Google-account, bel dan dit nummer. https://bellenmerken.com/google/

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started