Een nieuwe PayPal-rekening maken

Stapsgewijze methode Een PayPal-rekening instellen

Paypal-accounts zijn onderverdeeld in vier categorieën: persoonlijk, premier, zakelijk en student.

We laten u zien hoe u een Paypal-account opent, zodat u online kunt betalen zonder creditcard te gebruiken.


De stappen om u bij PayPal te registreren en uw traditionele SEPA-bankrekening aan PayPal te koppelen, worden hieronder beschreven:

Stap 1: Ga naar http://www.PayPal.com in uw computerbrowser. Om een ​​gratis PayPal-account aan te maken, gaat u naar de startpagina van PayPal en klikt u op de knop “Aanmelden”.
Stap 2: Selecteer Persoonlijk account op het volgende scherm en klik op “Doorgaan” om te bevestigen.
Stap 3: De volgende stap is om je land te kiezen en je e-mailadres op te geven, evenals een wachtwoord dat je hebt gemaakt. “Volgende” moet worden gebruikt om te bevestigen.
Stap 4: In de volgende fase geeft u de rest van uw informatie op, inclusief uw voor- en achternaam, geboortedatum, nationaliteit, adres, postcode, stad en telefoonnummer. PayPal gebruikt uw telefoonnummer voor veiligheidsdoeleinden, om ongewenste toegang tot uw account te voorkomen. Klik daarna op “Volgende” en vervolgens op “Akkoord en account maken”.
Stap 5: PayPal vraagt ​​nu om je creditcardgegevens, maar die heb je niet. Laat deze vakjes dus leeg en klik op het PayPal-logo in plaats van op ‘Volgende’.
Stap 6: Uw PayPal-account is succesvol aangemaakt. U bent op de accountoverzichtspagina gekomen. Paypal stuurt u ook een e-mail waarin u wordt gevraagd om uw account met een enkele klik te bevestigen. Ga hiervoor naar je e-mailaccount en klik op de link in de PayPal-e-mail die je hebt gekregen, waar je je e-mailadres kunt bevestigen.

Ga terug naar het PayPal-overzichtsvenster van uw webbrowser en klik op ‘Bankrekening of creditcard toevoegen’.

Klik in het volgende venster op “Bankrekening toevoegen”.

Stap 7: Typ nu uw rekeningnummer in en klik op “Volgende”.
Stap 8: Je bankrekening is nu gekoppeld aan je PayPal-profiel.

Accepteer de automatische incasso-overeenkomst tussen uw bankrekening en PayPal, zodat PayPal uw bankrekening kan afschrijven voor bedragen die met uw PayPal-rekening zijn betaald.
Stap 9: PayPal maakt twee cent over naar uw bankrekening nadat u de SEPA-incassoovereenkomst heeft bevestigd, die u binnen 1-2 werkdagen op uw bankrekening (of online bankieren) zou moeten zien. “Volgende” moet worden gebruikt om te bevestigen.

Daarna zult u zien dat de bevestiging van uw bankrekening nog steeds in behandeling is in uw PayPal-rekening onder ‘e-exchange’. In de tussentijd logt u uit van uw PayPal-rekening en logt u weer in nadat de centen op uw bankrekening zijn aangekomen.

Stap 10: Na 1-2 werkdagen verschijnen er twee bedragen op uw rekeningoverzicht of e-banking.

Ga dan naar http://www.PayPal.com en log weer in op je bankrekening. Vervolgens zie je op het overzicht dat je je account moet authenticeren.

Vul nu de twee rekeningen van uw rekeningoverzicht in die zijn geüpload.

Druk tot slot op de bevestigingsknop. Uw PayPal-account is geverifieerd en kan nu worden gebruikt voor online PayPal-aankopen.

Als je hulp nodig hebt, kun je contact met ons opnemen via PayPal Nederland.

Published by Elinathomas

Mijn naam is haleybrown en ik woon in Amsterdam, Nederland. Ik heb engineering gedaan aan de Universiteit Gent en werk nu met Google als technisch support engineer. Ik hou van muziek, zingen, boeken lezen. Ik vind het leuk om netwerkproblemen op te lossen, daarom kies ik voor engineering. Als je een probleem hebt met je Google-account, bel dan dit nummer. https://bellenmerken.com/google/

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started