Hoe herstel ik mijn PayPal-rekening als tijdelijk beperkt?

Iedereen die een PayPal-account heeft ingesteld, zal het vrij eenvoudig te gebruiken vinden. Volgens rapporten heeft PayPal de mogelijkheid om zonder waarschuwing limieten of beperkingen op te leggen aan accounts. De meerderheid van de gebruikers is zich ervan bewust dat de activiteiten van PayPal bijna altijd gebaseerd zijn op een goede beveiliging, die ons beschermt tegen het uitvoeren van online transacties. Er is een beperking die we moeten handhaven om onze PayPal-rekening te beveiligen, die nu op een correcte manier is beperkt en die u zo snel mogelijk moet corrigeren.

Dus als u een e-mail heeft ontvangen van PayPal Company of een melding op uw geregistreerde mobiele telefoon heeft ontvangen waarin staat dat uw toegang is beperkt. Dit betekent dat u geen dingen kunt doen zoals geld overmaken of ontvangen of online transacties met uw geld uitvoeren, wat niet mogelijk is zonder uw account. Als je hulp nodig hebt bij deze puzzel omdat je niet weet hoe je mijn tijdelijk uitgeschakelde PayPal-account kunt repareren, moet je eerst het probleem begrijpen en de onderstaande instructies volgen.

Hoe krijg ik volledige toegang tot mijn PayPal-rekening?

Er zijn enkele veelvoorkomende redenen waarom een ??PayPal-account is beperkt, zoals:

 • Iemand heeft uw account als verdacht gemeld.
 • U gebruikt meerdere PayPal-rekeningen.
 • Uw PayPal-rekening is niet geactiveerd.
 • Een PayPal-account is gehackt, enzovoort.

Nadat u erachter bent gekomen wat de tijdelijke beperking of limiet van uw PayPal-rekening veroorzaakt, wilt u een snelle oplossing vinden zodat u uw transacties zonder enige beperking kunt hervatten. Als u zich afvraagt ??hoe u snel weer volledige toegang tot uw PayPal-rekening kunt krijgen, moet u de instructies van onze technische ondersteuningsmedewerkers volgen, die op elk moment beschikbaar zijn om u te helpen.

PayPal-account is tijdelijk beperkt

Hieronder volgen de manieren om het PayPal-account gemakkelijk tijdelijk te beperken:

 • Open eerst een internetbrowser en ga naar de inlogpagina van het PayPal-account, waar u uw inloggegevens moet invoeren.
 • Ga naar de overzichtspagina van uw PayPal-rekening en zoek naar het tabblad Solution Center, dat zich onderaan de pagina bevindt.
 • U wordt naar een nieuwe pagina geleid waar u de openstaande zaak met uw account kunt zien die onmiddellijk moet worden opgelost.
 • U moet op de openstaande casus klikken om aanbevelingen te krijgen voor het oplossen van uw specifieke beperkte omstandigheid.
 • U moet de door het afwikkelingscentrum voorgestelde stappen volgen om de informatie te verstrekken en bepaalde ontbrekende elementen toe te voegen.
 • Om uw account te verifiëren met uw mobiele telefoonnummer, moet u de naam van de PayPal-accountclient en de verificatiegegevens invoeren.
 • Na voltooiing van de taak ontvangt u een bericht waarin wordt bevestigd dat u volledige toegang heeft tot uw PayPal-rekening op uw geregistreerde mobiele telefoon.

Als u extra hulp nodig heeft met uw PayPal-rekening, neem dan contact op met PayPal Nederland Ballen, ons technische ondersteuningsteam, die op elk moment beschikbaar is om u te helpen.

Published by Elinathomas

Mijn naam is Elinathomas en ik woon in Amsterdam, Nederland. Ik heb engineering gedaan aan de Universiteit Gent en werk nu met Youtube als technisch support engineer. Ik hou van muziek, zingen, boeken lezen. Ik vind het leuk om netwerkproblemen op te lossen, daarom kies ik voor engineeren. Als je een probleem hebt met je Youtube-account, bel dan dit nummer. https://nederlandbellen.co/youtube/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: