Hoe de YouTube-serververbindingsfout [400] op Android te repareren

Krijg je de foutmelding “Er was een probleem met de server [400]” of iets dergelijks wanneer je video’s probeert af te spelen in de YouTube-app? Maak je geen zorgen, we hebben je gedekt. Op Android zijn er een paar eenvoudige oplossingen om verbindingsfouten met de YouTube-server op te lossen.

Fix YouTube App Server Connection Error op Android

Wanneer u een YouTube-video probeert af te spelen, kunt u enkele problemen tegenkomen. De volgende zijn de meest voorkomende:

• “De server heeft een fout [400] aangetroffen.”
• “Controleer uw netwerkverbinding opnieuw (probeer opnieuw).”
• “Laadfout. “Tik om het opnieuw te proberen.”
• “Er is geen verbinding.”
• Inclusief “500 interne serverfout”.

Nu zijn er verschillende algemene methoden voor probleemoplossing voor al deze situaties. Als je een van deze foutmeldingen ziet in de YouTube-app van je telefoon, volg je de onderstaande acties.

  1. Start je telefoon opnieuw op

De meest voorkomende tijdelijke en netwerkproblemen kunnen worden opgelost door uw telefoon opnieuw op te starten. Mensen met afspeelproblemen op YouTube kunnen het probleem oplossen door hun computer opnieuw op te starten.

  1. Wis de gegevens en het cachegeheugen van de YouTube-app

De alternatieve optie is om de gegevens en het cachegeheugen van de YouTube-app te wissen. Ga hiervoor naar Instellingen > Apps > Alle applicaties en kies ‘YouTube’. Ga dan naar ‘Opslag’ en selecteer ‘Gegevens wissen’. Hiermee wordt je YouTube-app teruggezet naar de standaardinstellingen, wat de serverfout 400 zou moeten oplossen.

  1. Verwijder YouTube-app-updates

Als het wissen van de cache en gegevens in de YouTube-app niet helpt, kun je de updates verwijderen om het terug te brengen naar de oorspronkelijke staat. Ga gewoon naar Instellingen > Apps > Alle applicaties, kies “YouTube” en tik vervolgens op “Updates verwijderen”.

YouTube-video’s worden normaal afgespeeld nadat je de app-updates hebt verwijderd. Als je wilt, kun je het programma nu opnieuw installeren vanuit de Google Play Store. Houd een oudere versie bij de hand voor het geval het probleem zich opnieuw voordoet. Alle eerdere YouTube-versies zijn hier te downloaden.

  1. Controleer uw netwerkinstellingen

Als geen van de procedures voor probleemoplossing werkt, controleert u of uw netwerk goed werkt. Start uw wifi-router opnieuw of ga naar het gedeelte Mobiele netwerken van de instellingen van uw telefoon en reset uw APN-instellingen.
U kunt ook een andere DNS-server proberen om te zien of dat helpt. De 1.1.1.1-app van Cloudflare, die hier in de Google Play Store kan worden gedownload, kan worden gebruikt.

Blokkeren

Dit waren enkele snelle oplossingen voor verbindingsproblemen met de YouTube-server van Android. Ik had een paar dagen geleden een soortgelijk probleem en ik hoefde alleen maar de app-gegevens en cache te wissen. Hoe dan ook, hoe heb je het probleem opgelost? Deel alstublieft uw mening in de opmerkingen hieronder.

De expertise van dit team is goed thuis in het oplossen van YouTube-gerelateerde problemen. Op de dienst YouTube Telefoonnummer staan ze bekend als de beste dienstverlener. Om de e-mail van uw klant te helpen, kunt u telefonisch communiceren met technici, live chatten of een e-mail sturen.

Published by Elinathomas

Gigaset Contact Nederland +31-182796553 provides you hassle-free, as well as specific customer support for all types of mailing errors. Gigaset Contact Nederland provided by our experts is not bounded to a specific area. We believe in providing help and technical support to our users in every possible way that will result in the ease of their work for sure. Our customer support is available 24/7 for your service on Gigaset Contact Nederland: +31-182796553. https://klantenservices.co/gigaset-contact/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: