Hoe Netflix-fout 0013 op te lossen?

Na een lange dag werken willen gebruikers gewoon ontspannen en naar hun favoriete tv-programma kijken. Ze willen dit doen door op de bank te gaan liggen en goede, intrigerende Netflix-content te bekijken. Wat je ziet is echter niet wat je verwachtte. De foutcode “Netflix-foutcode 0013” verschijnt.

Stappen die nodig zijn om de Netflix-foutcode 0013 op te lossen:

Wanneer dit probleem zich voordoet, heb je geen idee wat je moet doen en worden je intenties om je favoriete serie te bingewatchen vernietigd. Om Netflix-fout 0013 op een Android-apparaat op te lossen, moet u eerst begrijpen waarom deze fout is opgetreden. Het gebeurt wanneer er een probleem is met de netwerkverbinding en de gegevens op uw apparaat moeten worden vernieuwd. Laten we eens kijken naar de stappen die u kunt nemen om het probleem op te lossen.

Manieren om Netflix-fout 0013 op te lossen?

Probeer naar een andere internetverbinding te gaan:

U kunt proberen een video te streamen met de mobiele data van uw apparaat. Als de video correct wordt afgespeeld, raden we je aan contact op te nemen met je internetprovider om de Netflix-fout op te lossen.

Wis de gegevens van de Netflix-app:

Soms raken de app-gegevenscaches in onze Netflix beschadigd en worden ze de oorzaak van het probleem. Om Netflix Error 0013 op te lossen, moet je de caches verwijderen. Hieronder volgen de stappen die u kunt nemen om de app-cache te wissen:

  • Navigeer naar de instellingen van je apparaat en kies de app.
  • Navigeer nu naar de app-manager en selecteer de Netflix-app.
  • Als u de cache wilt wissen, is de laatste stap het selecteren van ‘Gegevens wissen’.
  • U moet teruggaan naar instellingen, vervolgens een back-up maken en vervolgens “fabrieksinstellingen herstellen”.
  • De hierboven beschreven procedures kunnen worden gebruikt om de standaard of vooraf geïnstalleerde app op uw Android-apparaat te herstellen. Na het voltooien van de voorgaande stappen, heropen je de app. We hebben gezien dat door het voltooien van deze maatregelen het probleem is verholpen.

Ga terug naar de oude versie van Netflix:

Dit lijkt misschien ongebruikelijk, maar het kan mensen soms helpen dit probleem op te lossen. De huidige versie van Netflix is ??soms niet compatibel met de firmware. Als je Netflix Error 0013 op een Android-smartphone wilt herstellen, installeer dan de vorige versie en activeer “Onbekende bronnen” in de beveiligingsinstellingen van je apparaat.

Dit zijn de stappen voor probleemoplossing die gebruikers kunnen toepassen om het probleem op te lossen. Gebruikers kunnen ook hulp vragen aan de klantenservice om dit probleem op te lossen. Nu je de maatregelen begrijpt die kunnen worden genomen, gaan we eens kijken hoe je kunt voorkomen dat Netflix automatisch upgradet.

Voorkomen dat Netflix automatisch wordt bijgewerkt:

Nu u de stappen begrijpt die gebruikers moeten uitvoeren om Netflix-probleem 0013 op te lossen, moet u voorkomen dat Netflix in de toekomst automatisch wordt bijgewerkt om de oorzaak van deze fout te zijn. Maak je geen zorgen als je niet weet hoe je het moet doen; Wij zijn hier om te helpen. Volg de instructies die we hieronder hebben vermeld:

De eerste stap is om de Google Play Store-app te starten en Netflix te selecteren in het gedeelte ‘Mijn apps’.
U moet nu op het symbool “Meer opties” tikken, dit zijn drie stippen. Schakel vervolgens het selectievakje “Automatisch bijwerken” uit.

Behoefte aan het ondersteuningsteam van de klantenservice. U kunt contact met ons opnemen via Netflix Bellen.

Lees ook: Hoe Netflix-foutcode NW-2-5 op te lossen

Published by Elinathomas

Gigaset Contact Nederland +31-182796553 provides you hassle-free, as well as specific customer support for all types of mailing errors. Gigaset Contact Nederland provided by our experts is not bounded to a specific area. We believe in providing help and technical support to our users in every possible way that will result in the ease of their work for sure. Our customer support is available 24/7 for your service on Gigaset Contact Nederland: +31-182796553. https://klantenservices.co/gigaset-contact/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: