Design a site like this with WordPress.com
Get started

Gratis Instagram-volgers: hoe u ze kunt krijgen

Instagram-volgers mogen geen geld kosten. Dat gezegd hebbende, moet je fundamentele technieken gebruiken, zoals regelmatig publiceren, interactie met andere gebruikers en het aanbieden van onderscheidende en gevarieerde informatie als je gratis een aanzienlijk aantal volgers wilt vergaren. Je Instagram-aanhang kan toenemen als je tags in je berichten gebruikt en deze koppelt aan je andere sociale-mediaprofielen.

1. Basisadvies gebruiken

1. Vul de gegevens in je bio in. Door Profiel bewerken te selecteren op uw accountpagina, kunt u de bestaande persoonsgegevens bewerken. Een deskundig Instagram-profiel heeft de volgende elementen:

 • een website-verbinding met die van u (of een apart social media-account waarop u actief bent).
 • een beschrijving van de informatie die u probeert aan te bieden
 • een pakkende naam die uw inhoud nauwkeurig beschrijft

2. Koppel je andere social media profielen aan Instagram. Dit kan worden gedaan in het gedeelte Gekoppelde accounts van de Instagram-app van het menu Instellingen. Door uw bestaande accounts te koppelen, kunt u uw materiaal over meer platforms verspreiden, waardoor het aantal mensen dat uw profiel bekijkt, toeneemt.

3. Selecteer een onderwerp voor uw artikel. Zonder een duidelijk doel voor ogen zullen zowel jij als je publiek gemakkelijk verbijsterd en/of afgeleid worden. Hoewel u zich vrij moet voelen om uw eigen thema te maken, zijn enkele eenvoudige thema’s als volgt:

 • Koken
 • buitenactiviteiten
 • stadsonderzoek
 • Fitness

4. Publiceer vaak. Probeer minstens één keer per dag, zeven dagen per week te posten. Deze acties houden je publiek geïnteresseerd:

 • De inhoud wijzigen (maar niet je thema)
 • dynamische inhoud plaatsen (bijv. Boomerang-media of video’s)
 • ongeveer 5:00 PM (of 2:00 AM) EST-tijd van posten

5. communiceren met andere Instagram-gebruikers. Het is eenvoudig om hier en daar een paar volgers te krijgen door andere gebruikers te volgen en hun berichten leuk te vinden of erop te reageren; in het proces zul je waarschijnlijk relaties ontwikkelen.

6. Let op de mening van gebruikers. Sommige van je fans zullen waarschijnlijk eisen stellen nadat je een flinke aanhang hebt. Overweeg om hun suggesties op te nemen bij het maken van uw inhoud als u aandacht besteedt aan hun inbreng en besluit dat deze geschikt is voor uw account. Hoe blijer je volgers zijn, hoe langer ze je account willen volgen.

2. Gebruik van standaard hashtags

1. Leer de basisprincipes van Instagram-hashtags. Door tags te gebruiken, stelt u anderen die op zoek zijn naar die specifieke tags in staat uw materiaal te vinden.

 • Met tags is de Instagram-community nog verder te bereiken.

2. Zoek de hashtags op die het meest worden gebruikt. Uw foto’s zouden idealiter 10 tot 20 van deze tags moeten hebben. Door dit te doen, maak je je materiaal zichtbaarder en krijg je meer volgers.

 • Je kunt niet zomaar populaire, irrelevante tags aan je materiaal toevoegen, omdat Instagram over het algemeen niet van misleidende tags houdt.

3. Maak materiaal op basis van trending topics. Beheer inhoud die aan de tags voldoet, aangezien u geen fictieve tags aan uw inhoud kunt toevoegen.

 • Neem een afbeelding die bij uw inhoudsthema past en voeg de hashtag “#love” toe aan het bijschrift, bijvoorbeeld als “#love” momenteel trending is.

4. Voeg hashtags toe aan je afbeeldingen. Nadat u een foto hebt gemaakt, kunt u dit doen vanuit het uploadscherm of ervoor kiezen om uw eerder gemaakte foto’s te wijzigen nadat u ze heeft geüpload.

 • Tags moeten relevant zijn voor uw afbeeldingen en tegelijkertijd uw algemene thema ondersteunen. Houd de focus van uw tags.

We hopen dat deze gids je heeft geholpen bij het krijgen van gratis volgers op Instagram. Ik hoop dat je nu de volgers kunt krijgen die je op Instagram hebt. En nu zult u geen problemen ondervinden bij het uitvoeren van het proces. Als je problemen hebt met Instagram. Dan kunt u contact met ons opnemen. Dank je: Instagram bellen nederland.

Advertisement

Published by Elinathomas

Mijn naam is haleybrown en ik woon in Amsterdam, Nederland. Ik heb engineering gedaan aan de Universiteit Gent en werk nu met Google als technisch support engineer. Ik hou van muziek, zingen, boeken lezen. Ik vind het leuk om netwerkproblemen op te lossen, daarom kies ik voor engineering. Als je een probleem hebt met je Google-account, bel dan dit nummer. https://bellenmerken.com/google/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: