Design a site like this with WordPress.com
Get started

Chrome-extensies handmatig installeren en downloaden

Als u op de knop "Toevoegen aan Chrome" op de extensiepagina klikt, wordt de extensie voor u gedownload en geïnstalleerd. Het installeren van Chrome-extensies is eenvoudig. Maar wat als u Chrome-extensies liever handmatig installeert? Misschien wilt u de extensie downloaden en een andere pc gebruiken om deze te installeren. Of misschien geeft het rechtstreeks installeren van Chrome-extensies u problemen.

Wat uw motivatie ook is, u kunt handmatig Chrome-extensies downloaden en installeren wanneer u maar wilt. In dit artikel laat ik zien hoe je handmatig een Chrome-extensie CRX-bestand downloadt en installeert in Chrome.

Download het CRX-bestand voor Chrome.

Wanneer u op de knop “Toevoegen aan Chrome” klikt, unzipt Chrome het extensiepakket “CRX-bestand” (gezipte bestand) en installeert het als een Chrome-extensie. Hier leest u hoe u een andere Chrome-extensie gebruikt om het CRX-bestand van elke extensie onafhankelijk te krijgen.

Een CRX-downloader Chrome-extensie kan worden geïnstalleerd om u te helpen bij het downloaden van het CRX-bestand voor elke Chrome-add-on. Er zijn tal van extensies beschikbaar voor dit doel, maar ik hou van CRX Extractor/Downloader vanwege de gebruiksvriendelijke interface, daarom zal ik dat voorstellen.

Installeer eenvoudig deze Chrome-extensie en navigeer vervolgens naar de Chrome-webwinkelpagina van de extensie waar het CRX-bestand zich bevindt. selecteer nu de extensieknop en selecteer vervolgens “Downloaden als CRX”. Afhankelijk van de grootte van de extensie kan het enkele seconden duren voordat het downloaden begint.

Dat is het; een bestand met de CRX-extensie wordt naar uw computer gedownload. Je kunt het desgewenst op een andere computer installeren.

Chrome-extensies handmatig installeren

Laten we eens kijken hoe u het CRX-bestand in Chrome kunt installeren nu u het hebt gedownload.

Selecteer “Extensies” in de lijst met “Meer tools” door op de Chrome-hoofdmenuknop te klikken.

Knop “Ontwikkelaarsmodus” hier door op de schakelaar in de rechterbovenhoek te klikken. Zonder deze instelling in te schakelen, kunt u Chrome-extensies niet handmatig installeren.

U wordt nu gevraagd om de extensie zoals gewoonlijk toe te voegen nadat u het CRX-bestand van de extensie naar de Chrome-extensiespagina hebt gesleept en neergezet. U kunt de grootte van het Chrome-venster verkleinen voordat u het sleept en neerzet. of sleep het CRX-bestand naar de Chrome-taakbalkknop om Chrome te maximaliseren en zet het neer.

Met deze methode hebt u niet eens een internetverbinding nodig om de extensie te installeren.

We hopen dat deze handleiding u heeft geholpen bij het downloaden van extensies in Google Chrome. Ik hoop dat je nu nieuwe extensies kunt downloaden in je Google Chrome. Als u een probleem heeft met Google Chrome. Dan kunt u contact met ons opnemen. Dank je: Google bellen nederland.

Advertisement

Published by Elinathomas

Mijn naam is haleybrown en ik woon in Amsterdam, Nederland. Ik heb engineering gedaan aan de Universiteit Gent en werk nu met Google als technisch support engineer. Ik hou van muziek, zingen, boeken lezen. Ik vind het leuk om netwerkproblemen op te lossen, daarom kies ik voor engineering. Als je een probleem hebt met je Google-account, bel dan dit nummer. https://bellenmerken.com/google/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: