Waarom u moet weten hoe u het Facebook-wachtwoord kunt resetten

Mensen van alle leeftijden gebruiken Facebook in verschillende mate op hun computers of smartphones. Verschillende mensen gebruiken Facebook regelmatig, hetzij om persoonlijke redenen of om hun bedrijf uit te breiden.

Waarom Facebook-account geblokkeerd waarvoor u het Facebook-wachtwoord opnieuw moet instellen?

Vanwege de talrijke beveiligingsinbreuken die zich op internet hebben voorgedaan, veranderen Facebook-gebruikers hun wachtwoorden regelmatig. Als gevolg hiervan kunnen mensen hun pas gewijzigde Facebook-wachtwoord vergeten en blijven proberen in te loggen met onjuiste inloggegevens, waardoor hun sociale media-account tijdelijk wordt geblokkeerd of opgeschort.

De meeste Facebook-gebruikers zijn zich niet bewust van de benaderingen of strategieën die zeer effectief kunnen zijn bij het herstellen van Facebook-wachtwoorden.

Hoe Facebook-wachtwoord opnieuw in te stellen met e-mailadres.

Een telefoon gebruiken om uw Facebook-wachtwoord opnieuw in te stellen of te herstellen
Om uw Facebook-wachtwoord opnieuw in te stellen, logt u in op uw Google-account (voor het geval uw Gmail-account is toegevoegd aan het secundaire e-mailadresgedeelte).
Iedereen die Facebook gebruikt en zijn wachtwoord niet opnieuw kan instellen, kan zich in deze situatie bevinden. Als zowel het herstel-e-mailadres als het telefoonnummer op dit moment niet operationeel zijn, kunt u dit probleem tegenkomen wanneer u probeert uw Facebook-wachtwoord te herstellen.

Als een van je Gmail-accounts is gekoppeld aan je Facebook-account, prijs jezelf dan gelukkig. Onthoud alleen of u Google-accounts aan uw lijst met e-mailadressen heeft toegevoegd. Als dat het geval is, aarzel dan niet om actie te ondernemen. Om te beginnen met het opnieuw instellen van uw Facebook-wachtwoord, hoeft u uw primaire e-mailadres of uw hersteltelefoonnummer niet te kennen. Het is nu mogelijk om de procedure te gebruiken om uw Facebook-wachtwoord opnieuw in te stellen zonder uw e-mailadres of telefoonnummer te gebruiken.

Hoe de bug te repareren om Facebook-wachtwoord opnieuw in te stellen met behulp van alternatieve trucs

  • Hier volgen enkele voorbeelden: Zonder telefoonnummer of e-mailadres kunt u uw Facebook-wachtwoord opnieuw instellen.
  • Hier zijn de stappen om uw Facebook-wachtwoord opnieuw in te stellen zonder uw telefoonnummer of e-mailadres te gebruiken, aangezien beide opties niet langer beschikbaar zijn.

Start Facebook-account Wachtwoord opnieuw instellen / herstellen met Google-account

  • Klik onder de login-kolom in de rechterbovenhoek van de Facebook-startpagina op de link ‘Account vergeten’.
  • Wanneer het nieuwe scherm wordt geladen, ziet u een leeg rechthoekig vak waarin u uw telefoonnummer, volledige naam of geregistreerde e-mailadres moet invoeren.
  • Wacht tot het nieuwe scherm verschijnt nadat u op de zoekknop hebt gedrukt.
  • Wanneer u op de knop drukt, wordt u naar een scherm geleid met drie opties om uw Facebook-wachtwoord opnieuw in te stellen.
  • Als een van uw actieve Gmail-accounts aan Facebook is gekoppeld, verschijnt ‘Gebruik mijn Google-account’ in de optie voor wachtwoordherstel.
  • Selecteer het keuzerondje naast de link ‘Mijn Google-account gebruiken’ in het vervolgkeuzemenu. Ga verder door op de enter-toets te drukken.
  • Als gevolg hiervan vult een rechthoekig pop-upvenster in verticale stijl het grootste deel van het scherm, en het duurt een paar seconden voordat het inloggedeelte van het Google-account is geladen.
  • Nadat het correct is geladen, typt u uw volledige Gmail-adres en klikt u vervolgens op Volgende.
  • Typ nu het wachtwoord en druk herhaaldelijk op de knop Volgende.
  • Wanneer u op de volgende knop drukt, wordt het pop-upvenster gesloten en verschijnt er een dialoogvenster met de tekst ‘Uw account is geverifieerd’.
  • Wacht tot Facebook de nieuwe pagina weergeeft nadat je op de knop OK hebt geklikt.
  • U wordt nu gevraagd uw wachtwoord in te voeren in het vak naast de knop Verbergen op het scherm.
  • Om te voorkomen dat het nieuwe Facebook-wachtwoord wordt opgeslagen in de cache of het tijdelijke bestand, typt u het in en drukt u op de knop Verbergen. Zorg ervoor dat de Facebook-pagina SSL-beveiligd is voordat u op de knop Doorgaan drukt.
  • Nadat u op de knop Doorgaan hebt gedrukt, wordt het wachtwoord van uw Facebook-account opgehaald en wordt het scherm omgeleid naar de Newsfeed-pagina, waar alle recente updates van uw vrienden en kennissen op het scherm verschijnen.
  • Vergeet niet uit te loggen op andere apparaten waarvan u denkt dat uw Facebook-account al actief is.
  • Ik hoop dat de bovengenoemde aanpak voor het opnieuw instellen van uw Facebook-wachtwoord zonder telefoonnummer of e-mailadres u zal helpen dit probleem op te lossen.

Andere methode om Facebook-wachtwoord opnieuw in te stellen met e-mail en telefoonnummer

Hieronder vindt u de methode om het Facebook-wachtwoord opnieuw in te stellen met een e-mail

  • Open uw browser naar facebook.com en log in op uw account.
  • Gebruikers kunnen vervolgens bij de volgende stap op “wachtwoord vergeten” klikken.
  • Daarna kunnen gebruikers kiezen uit verschillende technieken voor het ophalen van wachtwoorden om het wachtwoord van hun Facebook-account opnieuw in te stellen.
  • In de opgegeven herstel-e-mail zal Facebook klanten een specifiek 6-cijferig nummer geven.
  • Gebruikers kunnen de code invoeren en vervolgens op “Wachtwoord wijzigen” klikken om hun wachtwoord te wijzigen.
  • Daarna kunnen gebruikers een nieuw wachtwoord maken, de wijzigingen bevestigen en de wijzigingen opslaan.

Hieronder vindt u de methode om het wachtwoord van uw Facebook-account opnieuw in te stellen met telefoonnummer

  • Gebruikers worden naar de volgende pagina geleid als ze op ‘Wachtwoord vergeten’ klikken.
  • De gebruikers kunnen dan het opgegeven hersteltelefoonnummer invoeren.
  • Een verificatiecode wordt als sms aan de telefoon verstrekt, die gebruikers kunnen gebruiken om hun Facebook-wachtwoord opnieuw in te stellen.
  • We hopen dat je door deze eenvoudige stappen te volgen, je Facebook-wachtwoord moeiteloos opnieuw kunt instellen met een e-mailadres of telefoonnummer.

Iedereen zou moeten weten wat ze moeten doen als ze op zoek zijn naar hoe ze het Facebook-wachtwoord opnieuw kunnen instellen zonder e-mail en telefoonnummers of hoe ze het Facebook-wachtwoord opnieuw kunnen instellen met e-mail en telefoonnummers. De bovenstaande stappen zijn de voorgestelde procedure voor aanvullende informatie.

Neem bij problemen contact met ons op via Facebook Bellen.

Published by Elinathomas

Mijn naam is haleybrown en ik woon in Amsterdam, Nederland. Ik heb engineering gedaan aan de Universiteit Gent en werk nu met Google als technisch support engineer. Ik hou van muziek, zingen, boeken lezen. Ik vind het leuk om netwerkproblemen op te lossen, daarom kies ik voor engineering. Als je een probleem hebt met je Google-account, bel dan dit nummer. https://bellenmerken.com/google/

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started