Hoe u uw privacy-instellingen op LinkedIn kunt wijzigen

LinkedIn biedt een tool waarmee je kunt zien wie je profiel heeft bekeken en wie je profiel heeft bekeken. Dit is handig om te bepalen wie je berichten bereiken (of dat je bent opgemerkt door je concurrentie). Er zijn echter gevallen waarin u naar een profiel wilt kijken zonder dat de gevreesde melding in de feed van uw concurrent verschijnt. Als alternatief kunt u uw profiel vergrendelen, zodat alleen uw connecties toegang hebben tot uw informatie. Het wordt niet aanbevolen voor sociale verkoop, hoewel het mogelijk is. Hier leest u hoe u uw LinkedIn-privacyinstellingen kunt wijzigen.

Er zijn drie eenvoudige manieren om te zien wie uw profiel heeft bekeken, en de manier waarop u dit ziet, hangt af van de privacy-instellingen van de gebruiker.

Als de kijker openbaar kijkt, kunt u hun naam, kop, locatie en branche zien. Als een gebruiker semi-privé is, wijzigt LinkedIn de informatie die u kunt bekijken om de privacy van die persoon te beschermen. Als gevolg hiervan verschilt het afhankelijk van de functietitel, organisatie, school en branche. Ten slotte, zelfs als je een Premium-account hebt, kun je alleen merken dat iemand je profiel heeft gezien als je het in de privémodus bekijkt.

De privémodus inschakelen in 5 simpele klikken

  • Mij
  • Instellingen en privacy
  • Zichtbaarheid
  • Wijziging
  • Prive modus

Uw profiel wordt niet weergegeven in het gedeelte “wie heeft uw profiel bekeken” van de accounts die u bekijkt als u zich in de privémodus bevindt. Als u deze instelling echter ingeschakeld laat, zorgt u ervoor dat uw materiaal alleen toegankelijk is binnen uw netwerk. Views en bereik zijn drastisch verminderd.

Als je een gratis account hebt, is deze instelling wederzijds. Als u de kijkgeschiedenis op uw eigen pagina Wie heeft uw profiel bekeken, wilt zien, moet u ervoor kiezen om ten minste uw naam en kop te vermelden.

Als je hulp nodig hebt, kun je contact met ons opnemen via Linkedin Bellen.

Published by Elinathomas

Mijn naam is haleybrown en ik woon in Amsterdam, Nederland. Ik heb engineering gedaan aan de Universiteit Gent en werk nu met Google als technisch support engineer. Ik hou van muziek, zingen, boeken lezen. Ik vind het leuk om netwerkproblemen op te lossen, daarom kies ik voor engineering. Als je een probleem hebt met je Google-account, bel dan dit nummer. https://bellenmerken.com/google/

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started