Hoe de Netflix-foutcode tvq-st-131 op te lossen?

De reden achter de Netflix-foutcode tvq-st-131 is een zwakke verbinding tussen uw apparaat en Netflix-services. In het onderstaande artikel hebben we u de manieren laten zien om Netflix-foutcode tvq-st-131 op te lossen.

Controleer de internetverbinding

Netflix-foutcode tvq-st-131 is meestal een fout met de netwerkeigenschap. u kunt een uniek apparaat zoals uw smartphone gebruiken om apps of sites te laden om er zeker van te zijn dat er een netwerkverbinding is.

Als u een gedeelde netwerkkoppeling gebruikt, neem dan contact op met de netwerkbeheerder voor het geval u niet zeker weet of hij / zij uw toegang tot streamingdiensten had kunnen uitschakelen.

Controleer of uw apparaat is verbonden met het net. Bij sommige apparaten zijn er functies die u alleen zult gebruiken om de netkoppeling voor u te controleren. Als het deze bewerking niet heeft, probeer dan een video of webinhoud te lezen die een andere toepassing mishandelt.

Start het apparaat opnieuw op

De eenvoudigste manier om een ​​fout op te lossen, is door het apparaat opnieuw op te starten. Zorg ervoor dat u uw apparaat volledig uitschakelt en vervolgens opnieuw start. Voor betere resultaten koppelt u uw apparaat ongeveer 60 seconden los van de stroombron en sluit u het vervolgens weer aan.

Start het thuisnetwerk opnieuw

Schakel uw router of modem in en koppel ze vervolgens los van de voedingsbron. Steek ze na een minuut of twee weer in het stopcontact om het probleem op te lossen.

Installeer de Netflix-applicatie opnieuw

Een bekabelde ethernetverbinding helpt je om de beste streamingervaring te krijgen. Als je de ethernetkabel niet wilt gebruiken, verplaats je apparaat dan dichter bij je wifi.

Gebruik een bekabelde Ethernet-verbinding

Domain Name System (DNS) wordt gebruikt voor apparaten met internetverbinding. Het is een hiërarchisch en gedecentraliseerd systeem. Bij sommige apparaten kunt u de DNS verifiëren. Bijvoorbeeld gameconsoles zoals Xbox en PlayStations.

Controleer uw DNS-instellingen

Navigeer naar Instellingen en kies vervolgens Netwerkinstellingen. kies instellingen voor netaansluiting. Zodra het bevestigingsscherm verschijnt, selecteert u OK en kiest u vervolgens voor Aangepast.

Kies voor LAN-gebruikers voor een bedrade aansluiting, voor draadloos gebruik van Wi-Fi. Om naar de werkingsmodus te gaan, kiest u voor Auto-Detect voor LAN-gebruikers, terwijl voor Wi-Fi-gebruikers, onder het lokale netwerkgedeelte. kies voor handmatig invoeren en druk op de rechter d-pad om de wetenschappelijke adresinstellingen te kiezen.

Kies Automatisch voor wetenschappelijke adresinstelling en kies vervolgens Niet instellen voor de DHCP-hostnaam, gevolgd door Automatisch voor DNS-instellingen. kies voor Automatisch voor MTU (Maximum Transmission Unit).

Kies nogmaals Automatisch om toegang te krijgen tot de proxyserver en kies ervoor om te wijzigen voor UPnP. Om veel van je instellingen op te slaan, druk je op de x-knop op je controller. Kies ten slotte Controleer aansluiting om te zien of de Netflix-foutcode tvq-st-131 is opgelost.

Controleer de DNS-instellingen op Play Station 3

Navigeer naar Instellingen en kies vervolgens Netwerkinstellingen. kies instellingen voor webkoppeling. Zodra het bevestigingsscherm verschijnt, selecteert u OK en vervolgens Aangepast.

Voor LAN-gebruikers: selecteer bekabelde koppeling, voor draadloos gebruik van Wi-Fi. Om naar de bedieningsmodus te gaan, selecteert u Auto-Detect voor LAN-gebruikers, terwijl voor Wi-Fi-gebruikers, onder het Local Area Network-gedeelte. selecteer Handmatig invoeren en druk op de rechter d-pad om de wetenschappelijke discipline Adresinstellingen te kiezen.

Kies Automatisch voor Adresinstelling voor wetenschappelijke discipline, en kies vervolgens Niet instellen voor de DHCP-hostnaam, gevolgd door Automatisch voor DNS-instellingen. selecteer Automatisch voor MTU (Maximum Transmission Unit).

Kies nogmaals Automatisch om toegang te krijgen tot de proxyserver, dan om te wijzigen voor UPnP. Om veel van je instellingen op te slaan, druk je op de x-knop op je controller. Kies er ten slotte voor om bij de verbinding te kijken of de Netflix-foutcode tvq-st-131 is opgelost.

Controleer de DNS-instellingen op Play Station 4

Navigeer naar Instellingen en kies vervolgens Netwerkinstellingen. kies aangemaakte webassociatie. Voor Wi-Fi-gebruikers: kies Aangepast en kies vervolgens uw Wi-Fi-netwerk. Kies voor gebruikers van het lokale netwerk Aangepast voor de bedieningsmodus.

Kies Automatisch voor adresinstellingen voor informatica en kies vervolgens Niet instellen voor de DHCP-hostnaam gevolgd door Automatisch voor DNS-instellingen. kies Automatisch voor MTU (Maximum Transmission Unit), gevolgd door nogmaals Automatisch om toegang tot de proxyserver aan te dringen. Kies er ten slotte voor om bij de verbinding te kijken of de Netflix-foutcode tvq-st-131 is verholpen.

Controleer de DNS-instellingen op Xbox 360

Druk op Guide en navigeert vervolgens naar Instellingen gevolgd door Systeeminstellingen. kies Netwerkinstellingen. vind je netwerk en kies vervolgens tack together netwerk. kies DNS-instellingen en vervolgens Automatisch. schakel je Xbox 360 uit en schakel hem vervolgens weer in en controleer of de Netflix-foutcode tvq-st-131 is opgelost.

Controleer de DNS-instellingen op Xbox One

Druk op Menu, Instellingen en Alle instellingen. kies uw netwerk en kies vervolgens Netwerkinstellingen, gevolgd door Geavanceerde instellingen en vervolgens DNS-instellingen. kies Automatisch en druk op B. sluit je Xbox 360 af en schakel hem vervolgens weer in en controleer of de Netflix-foutcode tvq-st-131 is opgelost.

Neem contact op met internetprovider

Neem nu contact op met uw internetprovider als het probleem nog steeds bestaat. We hopen dat het bovenstaande artikel je heeft geholpen bij het oplossen van de Netflix-foutcode tvq-st-131.Als je technische problemen hebt, kun je contact opnemen met de klantenservice, bel ons gratis nummer Netflix Telefoonnummer.

We bieden ook een Facebook Contact persoon voor technische ondersteuning.

Published by Elinathomas

Mijn naam is haleybrown en ik woon in Amsterdam, Nederland. Ik heb engineering gedaan aan de Universiteit Gent en werk nu met Google als technisch support engineer. Ik hou van muziek, zingen, boeken lezen. Ik vind het leuk om netwerkproblemen op te lossen, daarom kies ik voor engineering. Als je een probleem hebt met je Google-account, bel dan dit nummer. https://bellenmerken.com/google/

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started