Design a site like this with WordPress.com
Get started

Instructies voor het verplaatsen van de Google Documenten-tabel

U kunt snel een tabel maken in Google Docs en deze in uw document invoegen. Alle tabelcomponenten, inclusief de cellen, rijen en kolommen, zijn verplaatsbaar. Wat gebeurt er echter als u de hele tabel naar een andere plaats in uw document wilt overbrengen?

Gelukkig maakt Google Docs dat eenvoudig. In deze zelfstudie laten we zien hoe u een tabel in Google Documenten verplaatst.

1. Begin met het openen van uw bestand in Google Docs.

2. Kies of markeer daarna de tafel die u wilt overzetten.

3. Klik nogmaals met de rechtermuisknop en selecteer vervolgens “Knippen” in het menu. De sneltoetsen CTRL+X (voor Windows) en COMMAND+X (voor Mac) kunnen ook worden gebruikt om de tafel te knippen.

4. Klik met de rechtermuisknop op het gebied waar u de tabel wilt plakken en selecteer vervolgens “Plakken” in het menu dat verschijnt. U kunt ook op de sneltoetsen COMMAND+V (Mac) of CTRL+V (Windows) (Mac) drukken.

Conclusie

Ik ben klaar nu! De tabel is met succes verplaatst naar een andere locatie in uw document. We hopen dat u deze informatie nuttig vond. Laat eventuele vragen of opmerkingen achter in de daarvoor bestemde ruimte hieronder. Dankbaarheid voor het lezen!

Deze handleiding heeft u misschien geholpen om te leren hoe u toegang krijgt tot een tabel in Google Docs, nu kunt u zonder problemen een tabel in Google Docs gebruiken. Als u een probleem heeft met Google. Dan kunt u contact met ons opnemen. Google Nederland.

Advertisement

Published by Elinathomas

Mijn naam is haleybrown en ik woon in Amsterdam, Nederland. Ik heb engineering gedaan aan de Universiteit Gent en werk nu met Google als technisch support engineer. Ik hou van muziek, zingen, boeken lezen. Ik vind het leuk om netwerkproblemen op te lossen, daarom kies ik voor engineering. Als je een probleem hebt met je Google-account, bel dan dit nummer. https://bellenmerken.com/google/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: