Design a site like this with WordPress.com
Get started

China Facebook-aanmeldingsinstructies

De beperkingen die de Chinese overheid oplegt aan internettoegang zijn een van de grootste problemen waar toeristen tegenaan lopen bij een bezoek aan China. Met name prominente sociale netwerken zoals Facebook, Twitter en YouTube, evenals een aantal nieuwsbronnen, worden beperkt door firewalls van de overheid. Gebruik deze gids om door de barrières te navigeren en de locaties te bereiken die u nodig hebt om uw reisverhalen met vrienden en familie te delen.

1. Een VPN instellen

1. Kies een VPN-provider die aan uw behoeften voldoet. Een versleutelde verbinding met een externe server die bekend staat als een VPN (Virtual Private Network) stelt u in staat om van achter beperkende firewalls toegang tot internet te krijgen. Omdat VPN’s al je internetverkeer beïnvloeden, worden ook Skype en andere berichtendiensten niet langer beperkt door de firewall. Hoewel sommige VPN’s alleen maandelijks in plaats van jaarlijks kosten in rekening brengen, kan dit erg handig zijn voor reizigers. VPN’s zijn niet gratis.

2. Controleer of de gewenste VPN compatibel is met China. De Chinese overheid heeft enkele van de grootste VPN-servers op de zwarte lijst gezet, waardoor ze niet meer beschikbaar zijn. Neem contact op met het bedrijf waar u lid van wordt en onderzoek internetrecensies van de service.

3. Download alle software die nodig is. Mogelijk ontvangt u van sommige VPN-providers een VPN-client, die u op uw computer moet installeren. Anderen geven u verbindingsdetails die u kunt invoeren in de verbindingsmanager op Windows of Mac.

  • De beste tijd om uw VPN-software te downloaden en in te stellen, is voordat u naar China reist. Er zijn veel bekende VPN-services die zijn geblokkeerd, dus u kunt zich niet aanmelden of clients downloaden. Als er problemen zijn, is het eenvoudiger om contact op te nemen met de klantenservice als uw VPN buiten China is geconfigureerd.
  • U kunt mobiele apps van sommige VPN-services gebruiken op een iPhone, iPad of Android-apparaat.

4. Maak verbinding met uw VPN. Voer de client uit of voer uw VPN-inloggegevens in de verbindingsinstellingen van uw besturingssysteem in. U hoeft alleen uw inloggegevens op te geven om de vooraf geconfigureerde VPN-clients te gebruiken die bij de service zijn inbegrepen.

  • U kunt een VPN-verbinding toevoegen door “Een VPN-verbinding toevoegen” of “Een virtueel particulier netwerk (VPN)-verbinding instellen” in Windows (Windows 8) te selecteren. Typ uw verbindingsgegevens. U zou een gebruikersnaam en wachtwoord moeten hebben ontvangen, evenals een server om verbinding mee te maken, van uw VPN-service. de VPN-verbindingsinstellingen hiermee.
  • Selecteer Systeemvoorkeuren in het Apple-menu in Mac OS X door erop te klikken. Selecteer netwerk. Selecteer VPN in de lijst met keuzes nadat u op de knop Toevoegen (+) onder aan de lijst hebt geklikt. Selecteer het soort VPN waarmee u verbinding wilt maken. Uw VPN-service zal dit leveren. Voer de server waarmee u verbinding maakt, uw gebruikersnaam en uw wachtwoord in de VPN-instellingen in.
  • Klik op Verbinden om een ​​VPN-verbinding tot stand te brengen. De meeste VPN-verbindingen zouden geautomatiseerd moeten zijn. Neem contact op met het ondersteuningsteam van uw VPN als u geen verbinding kunt maken om het probleem op te lossen.

5. Houd Facebook in de gaten. U hebt toegang tot alle verboden websites die voorheen ontoegankelijk waren nadat uw VPN is verbonden, en u kunt ook andere internettoepassingen zoals Skype gebruiken. Door de afstand tussen jou en de VPN-server kan het zijn dat je een langzamere verbinding ervaart dan normaal.

2. Een webgebaseerde proxy gebruiken

1. Test gratis proxy’s. Een proxy is een website die u toegang geeft tot andere websites en die zich vaak ergens anders bevindt dan u bent. Toegang tot Facebook via een proxy die zich in de VS bevindt, moet daarom identiek zijn aan toegang vanuit het land. U kunt een van de gratis proxy’s op deze lijst proberen. Waarom betalen als je ze eerst kunt testen? Je zou echter kunnen ontdekken dat dit niet de beste manier is om toegang te krijgen tot Facebook in China, omdat:

  • China blijft ze lokaliseren en tegenhouden.
  • Vaak is hun programmering ontoereikend om de technologie voor sociale netwerken aan te kunnen.

2. Probeer een veilige proxy. Een voordeel van een dergelijke proxy is dat deze niet op uw computer hoeft te worden geïnstalleerd, in tegenstelling tot een VPN, dat we in de vorige stap hebben besproken.

3. De Tor-browser downloaden

1. Download het Tor-browserpakket. Wanneer u verbinding maakt via een browser, houdt Tor, een gratis verspreid netwerk, u anoniem. Over de hele wereld worden relais gebruikt om informatie heen en weer te sturen. U kunt firewalls of verbindingsbeperkingen omzeilen door Tor te gebruiken. Vanwege de lange reis van de gegevens om u te bereiken, is het nadeel dat websites langzaam laden.

  • De Tor-browserbundel is een installatievrije, op zichzelf staande software. U kunt het op een USB-station plaatsen en op elke computer aansluiten. De browserbundel is beschikbaar voor Windows, Mac en Linux.

2. Start uw browser. De Tor-browser is een aangepaste versie van Firefox en heeft veel gemeen met de gebruikersinterface van die browser. Er verschijnt een pop-up met de status van de Tor-verbinding wanneer u de browsersoftware start. De browser wordt geopend zodra de verbinding tot stand is gebracht.

  • Het Tor-netwerk ontvangt alleen gegevens die zijn verzonden met de Tor-browser. Dit houdt in dat wanneer Tor actief is, browsen met Internet Explorer, Chrome, Safari of een andere browser niet anoniem zal zijn.

3. Controleer uw connectiviteit. U zou een pagina moeten zien die uw succesvolle verbinding met Tor verifieert zodra het browservenster start. Voorheen beperkte websites zouden nu toegankelijk moeten zijn. Tor wordt niet uitgevoerd als het browservenster is gesloten.

  • Hoewel gegevens in het Tor-netwerk zijn versleuteld, kunnen gegevens die het Tor-netwerk verlaten niet worden ontsleuteld. Dat houdt in dat alle veilige transacties die u moet uitvoeren, net zo worden blootgesteld aan beveiligingsrisico’s als die op het open internet. Geef alleen persoonlijke informatie door aan websites die SSL ondersteunen. In plaats van HTTP:// te zien, ziet u HTTPS:// en een beveiligingsslot in de adresbalk van uw browser.

This guide must have helped to access Facebook in China, now you can access Facebook in China without any problem. If you have any problem related to Facebook then you can contact us. Facebook Nederland.

Advertisement

Published by Elinathomas

Mijn naam is haleybrown en ik woon in Amsterdam, Nederland. Ik heb engineering gedaan aan de Universiteit Gent en werk nu met Google als technisch support engineer. Ik hou van muziek, zingen, boeken lezen. Ik vind het leuk om netwerkproblemen op te lossen, daarom kies ik voor engineering. Als je een probleem hebt met je Google-account, bel dan dit nummer. https://bellenmerken.com/google/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: