Design a site like this with WordPress.com
Get started

Instructies voor het maken van een driebladige brochure voor Google Docs

Een driebladige brochure is een fantastisch hulpmiddel om uw bedrijf of zijn goederen onder de aandacht te brengen. Hoe maak je er echter een? Gelukkig maakt Google Docs het eenvoudig om een driebladige brochure te maken die er professioneel uitziet. Slechts een klein beetje tijd en wat fantasie is voldoende.

Leer hoe u uw eigen driebladige brochure kunt maken in Google Documenten door de onderstaande stappen te lezen.

1. Maak een nieuw document in Google Docs door het te openen. Selecteer Bestand > Pagina-instelling.

Stel de paginarichting in op liggend en de marges op 0,25 inch in het venster Pagina-instelling. Selecteer OK.

2. Ga nu naar Opmaak > Kolommen. Kies drie kolommen in het venster Kolommen.

Er moeten nu drie kolommen in uw document worden opgenomen.

3. U kunt nu tekst en afbeeldingen toevoegen aan uw brochure. Aan de eerste kolom moet eerst een titel worden toegevoegd voordat de andere twee geleidelijk worden gevuld. Je krijgt uiteindelijk iets dat er zo uitziet:

Door kleuren, foto’s en vormen toe te voegen, kunt u uw brochure nog een laatste keer polijsten en bewerken. Veel plezier terwijl je inventief bent! Als u tevreden bent met de inhoud van uw brochure, selecteert u Bestand > Downloaden als > PDF-document.

Conclusie

Een driebladige brochure kan op verschillende manieren worden gemaakt. Een van de eenvoudigste en meest directe benaderingen is echter om Google Documenten te gebruiken. Met een beetje tijd en werk kunt u een professioneel ogende brochure maken die uw bedrijf of product het beste vertegenwoordigt.

We hopen dat deze handleiding u heeft geholpen bij het maken van een driebladige brochure in Google Documenten. Nu kunt u probleemloos een driebladige brochure maken in Google Docs. Als u een probleem heeft met Google. U kunt dus contact met ons opnemen. Bedankt : Google bellen Nederland.

Advertisement

Published by Elinathomas

Mijn naam is haleybrown en ik woon in Amsterdam, Nederland. Ik heb engineering gedaan aan de Universiteit Gent en werk nu met Google als technisch support engineer. Ik hou van muziek, zingen, boeken lezen. Ik vind het leuk om netwerkproblemen op te lossen, daarom kies ik voor engineering. Als je een probleem hebt met je Google-account, bel dan dit nummer. https://bellenmerken.com/google/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: