Design a site like this with WordPress.com
Get started

Instructies voor Facebook-videochat

Ben je bereid om je Facebook-chatervaring te verbeteren? Met behulp van deze klantenservice Nummer Nederland leer je videochatten op Facebook. Via de Facebook-website of de Messenger-app kun je gratis videochatten met je vrienden op het sociale mediaplatform. Als u vanaf uw computer chat, worden slechts enkele browsers ondersteund, maar voor videochatten is geen extra software vereist.

1. via de Facebook-website

1. Maak een webcam aangesloten op uw computer. Voordat u kunt videochatten, moet u een webcam op uw computer installeren als deze er nog niet is.

2. open het Chat-menu van de Facebook-website. Als het nog niet is geopend, klikt u op het Chat-menu in de rechterbenedenhoek om het te openen.

  • Groepsoproepen worden niet ondersteund in Firefox of Edge, daarom moet u Chrome, Opera of die drie gebruiken.

3. Kies de persoon met wie je een videochat wilt hebben. Je kunt kiezen uit de lijst met mensen met wie je vaak praat, of je kunt het gedeelte onderaan de pagina gebruiken om al je vrienden te doorzoeken.

4. Klik op de knop voor videochat. De knop lijkt op de vorm van een videocamera. Het videochatvenster wordt geopend in een nieuw venster.

  • De ontvanger kan geen videogesprekken ontvangen als u niet op het videochatpictogram kunt klikken.

5. Geef Facebook toestemming om je webcam te gebruiken. Afhankelijk van de browser die u gebruikt, verandert de procedure. Meestal moet u “Toestaan” of “Delen” selecteren om Facebook toegang te geven tot uw webcam.

6. Wacht even tot de andere beller opneemt. Afhankelijk van hun online status, ontvangt de ontvanger de melding via de Facebook-website of in hun Messenger-app. Je kunt een videogesprek met ze starten als ze willen reageren.

2. Gebruik maken van Messenger op een telefoon of tablet

1. Gebruik van Messenger U kunt het app-pictogram in de vorm van een tekstballon, met daarin een bliksemschicht, vinden op een van uw startschermen, in de app-lade of door te zoeken.

  • Met de iOS- en Android-versies van de Messenger-software kun je videochatten met je vrienden op Android.

2. Praat eerst met de persoon met wie je wilt videochatten. Om een videochat te beginnen, tikt u op het gesprek waarmee u dit wilt doen. Met een groep of een persoon kun je videochatten.

3. Tik op de kop van het gesprek. De andere persoon wordt gebeld wanneer hij dit camerapictogram ziet.

  • De tegenpartij kan momenteel geen videogesprekken ontvangen als de knop grijs is of niet aanwezig is.

4. Wacht even tot de andere beller opneemt. De aanwezigheid van een videogesprek wordt aangekondigd aan de ontvanger. Ze kunnen reageren door gebruik te maken van een webcam en de Facebook-website of de Messenger-app.

5. Om te wisselen tussen de camera aan de voor- en achterzijde, drukt u op de camerawisselknop. Schakel deze knop in tijdens de videochat om te wisselen welke camera Messenger weergeeft.

We hopen dat deze gids je heeft geholpen met videochatten op Facebook. Nu kunt u probleemloos videochatten op Facebook. Als je een probleem hebt met Facebook. U kunt dus contact met ons opnemen. Bedankt : Facebook Nederland.

Advertisement

Published by Elinathomas

Mijn naam is haleybrown en ik woon in Amsterdam, Nederland. Ik heb engineering gedaan aan de Universiteit Gent en werk nu met Google als technisch support engineer. Ik hou van muziek, zingen, boeken lezen. Ik vind het leuk om netwerkproblemen op te lossen, daarom kies ik voor engineering. Als je een probleem hebt met je Google-account, bel dan dit nummer. https://bellenmerken.com/google/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: