Design a site like this with WordPress.com
Get started

Hoe Facebook-wachtwoord te herstellen zonder bevestiging Reset-code

Stappen om uw Facebook-account te herstellen zonder bevestigingscode voor het opnieuw instellen:

Als een persoon zijn Facebook-wachtwoord vergeet en niet beschikt over de bevestigingscode voor het opnieuw instellen, kan dit artikel helpen. Maak je geen zorgen als je geen toegang hebt tot de code; de onderstaande instructies zullen u helpen.

Methoden voor wachtwoordherstel van Facebook-account:

De stappen die betrokken zijn bij Facebook-wachtwoordherstel als u geen toegang hebt tot de resetcode, zijn:

 • Toegang krijgen tot het e-mailadres dat zal worden gebruikt om het wachtwoord van uw account opnieuw in te stellen, is de eerste stap.
 • U moet dan naar de inlogpagina van Facebook gaan en u afmelden bij uw huidige online account. Daarna moet op de knop “Wachtwoord vergeten” worden geklikt.
 • Zodra je dit hebt gedaan, tik je op “Dit is mijn account” en voer je je Facebook-e-mailadres in. U moet dan de knop “account kan niet invoeren” selecteren.
 • Het e-mailadres moet dan worden ingevuld; de Facebook-account mailbox binding mag niet worden ingevoerd.
 • Het beantwoorden van de beveiligingsvragen is de volgende stap. U kunt uw wachtwoord wijzigen nadat u de beveiligingsvragen heeft ingevuld. Klik op “mijn account herstellen met de hulp van een vriend” als u de antwoorden op uw beveiligingsvragen niet meer weet.
 • U hoeft slechts drie betrouwbare vrienden te vinden die u bij deze procedure kunnen helpen. De verificatiecode die is verstrekt aan de drie vrienden die je hebt gekozen, wordt vervolgens door Facebook hersteld.
 • U kunt uw wachtwoord kiezen en als die betrouwbare vrienden u willen helpen, kunnen zij het wachtwoord opnieuw instellen en aan u verstrekken.
 • Je vrienden ontvangen de verificatiecode om het wachtwoord voor Facebook-wachtwoordherstel te wijzigen voordat je het zelf kunt wijzigen.

Hoe Facebook-wachtwoord te herstellen zonder e-mail

We waren allemaal ooit volledig in beslag genomen door de hele dag en nacht Facebook te gebruiken. Zelfs als andere sociale netwerksites nu populairder zijn dan het al een tijdje is, gebruiken veel mensen ze nog steeds vaak. Of, als het je lukt om je Facebook-wachtwoord te vergeten, maak je dan geen zorgen over hoe je het terug kunt krijgen. omdat het mogelijk is om verloren wachtwoorden te herstellen met behulp van specifieke technieken. Er is ook een andere optie als u informatie over het adres en telefoonnummer mist. Scroll daarom hier om te leren hoe u uw Facebook-wachtwoord kunt herstellen zonder telefoonnummer of e-mail.

Stappen om Facebook-wachtwoord te herstellen met Google-account

 1. Start de Facebook-applicatie en klik vervolgens op de aanmeldingsknop.
 2. Tik op vergeten ID en wachtwoord in het inlogvenster en klik vervolgens op OK.
 3. Voer het e-mailadres of telefoonnummer in dat aan uw account is gekoppeld op de Facebook-herstelpagina. Kies om Mijn Google-account te gebruiken in de zoekoptie door er nu op te klikken.
 4. Druk op “Doorgaan” en voer vervolgens uw wachtwoord en e-mailadres in.
 5. Maak na het inloggen een nieuw wachtwoord aan waarmee u zich kunt aanmelden en voer het opnieuw in om te bevestigen.
 6. Vraag een e-mail aan via Facebook van een vriend. Als dat het geval is, gebruikt u het om u aan te melden bij uw account en bent u helemaal klaar.

Een gedetailleerde procedure om een ​​Facebook-account te herstellen zonder telefoonnummer te gebruiken

Gebruikers zijn de afgelopen jaren massaal naar sociale netwerksites gestroomd, waarbij Facebook zo’n platform is. Deze sociale netwerksite is de meest aanlokkelijke sociale netwerkdienst omdat het gebruikers in staat stelt foto’s, video’s en zelfs messenger-diensten te publiceren.

En met de geweldige service die Facebook biedt, hebben de ontwikkelaars ervoor gezorgd dat de gebruikers de beste beveiligingsfuncties krijgen. Een klein aantal gebruikers heeft echter mogelijk geen toegang tot hun Facebook-accounts vanwege het probleem met het verloren wachtwoord.

Welnu, inlogproblemen met Facebook-accounts komen vrij vaak voor en kunnen worden opgelost met behulp van het herstelproces van Facebook-accounts. Bovendien helpen de volgende methoden gebruikers die niet zeker weten hoe ze hun account kunnen herstellen zonder een hersteltelefoonnummer te gebruiken.

Facebook-account herstellen zonder telefoonnummer te gebruiken

Opmerking: volg de aanwijzingen nauwkeurig om de herstelprocedure zonder problemen te voltooien.

 • Start de Facebook-inlogpagina en klik op de optie Wachtwoord vergeten om aan de slag te gaan.
 • De gebruiker moet nu het e-mailadres of telefoonnummer invoeren dat is gebruikt om toegang te krijgen tot het account nadat ze de herstelpagina hebben bereikt.
 • De gebruiker moet op de verzendknop drukken nadat hij zijn e-mailadres en telefoonnummer heeft ingevoerd.
 • De gebruiker moet dan een code via e-mail verstrekken als back-upoptie.
 • De herstel-e-mail geeft de gebruiker ook een code.
 • Deze code moet door de gebruiker worden verstrekt om het verificatieproces te voltooien.
 • De gebruiker kan vervolgens op het tabblad Opslaan klikken en het wachtwoord van zijn Facebook-account wijzigen.
 • Nadat de procedure is voltooid, kan de gebruiker proberen in te loggen op Facebook met het nieuwe wachtwoord. Als een gebruiker zijn Facebook-wachtwoord niet kan achterhalen, kan hij of zij hulp krijgen door contact op te nemen met de supportdesk en het probleem op tijd te laten verhelpen om de site zonder onderbreking te kunnen blijven gebruiken.

Herstel Facebook-account zonder e-mail

Facebook biedt tal van manieren om een ​​Facebook-account terug te krijgen, waaronder het gebruik van een ander telefoonnummer, e-mailadres of beveiligingscode. De procedures om een ​​Facebook-account te herstellen als de gebruiker zijn e-mailadres is kwijtgeraakt, worden hieronder weergegeven.

Hoe Facebook-account te herstellen zonder e-mailadres?

 • Hoewel een vriend
 • ga dan naar de accountpagina na een bezoek aan de Facebook-pagina. De gebruiker kan mogelijk de optie “rapporteren” selecteren door een van de drie stippen naast de berichtoptie te selecteren.
 • Voor Facebook-wachtwoordherstel zonder e-mail, selecteer de “alle andere optie” en selecteer in hetzelfde menu “dit account herstellen”.
 • Hierna zal Facebook het e-mailadres van je vriend opvragen om een ​​verificatiecode te sturen.
 • Voer de code in om het account van de gebruiker te herstellen.
 • Een extra vertrouwd contactnummer gebruiken
 • De eerste stap is om Facebook te bezoeken en de optie Wachtwoord vergeten te selecteren.
 • De gebruiker moet het account handmatig doorzoeken.
 • Bij het invoeren van een telefoonnummer heeft de gebruiker de mogelijkheid dit per post te ontvangen.
 • De gebruiker heeft toegang tot Facebook door de 6-cijferige code in het vak in te voeren.
 • Volg al deze instructies om weer toegang te krijgen tot uw Facebook-account. Als je problemen blijft ondervinden met Facebook-wachtwoordherstel zonder e-mail, neem dan contact op met de Facebook-klantenondersteuning of stuur een brief naar hun zakelijke e-mailadres.

Facebook-klantenondersteuning

U kunt dit alleen doen om uw Facebook-wachtwoord te wijzigen. Het wordt aangeraden om een ​​sterk wachtwoord voor uw account te maken, omdat een zwak wachtwoord het voor hackers eenvoudig kan maken om toegang te krijgen tot uw account en het te hacken. Nadat u een nieuw wachtwoord heeft ingesteld, kunt u zich opnieuw aanmelden bij uw account met uw oude wachtwoord. U wordt ook aangemoedigd om uw wachtwoord routinematig te wijzigen, bij voorkeur na 4-5 maanden om de kans te verkleinen dat uw account wordt gekaapt.

Als je hulp nodig hebt, neem dan contact met ons op via Facebook Bellen.

Lees ook deze blog:

https://telegra.ph/Hoe-kan-ik-mijn-Facebook-account-ontgrendelen-zonder-identiteitsbewijs-07-25

Advertisement

Published by Elinathomas

Mijn naam is haleybrown en ik woon in Amsterdam, Nederland. Ik heb engineering gedaan aan de Universiteit Gent en werk nu met Google als technisch support engineer. Ik hou van muziek, zingen, boeken lezen. Ik vind het leuk om netwerkproblemen op te lossen, daarom kies ik voor engineering. Als je een probleem hebt met je Google-account, bel dan dit nummer. https://bellenmerken.com/google/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: