Design a site like this with WordPress.com
Get started

Hoe de Google Assistent te repareren werkt niet

Een van de beste aanbiedingen van Google is Google Assistant. Klanten ervaren echter af en toe problemen met de Google Assistent op hun smartphone. Problemen met Google Assistant kunnen echter nog steeds eenvoudig worden opgelost. Lees hieronder verder.

Tophacks om problemen met de Google Assistent op te lossen die niet werken

Probeer uw telefoon opnieuw op te starten

Het is de eenvoudigste techniek om te verhelpen dat de Google Assistent niet werkt, en door simpelweg uw apparaat opnieuw op te starten, kunt u verschillende computerproblemen oplossen. Om de problemen met de Google Assistent op te lossen, houdt u de aan/uit-knop lang ingedrukt en selecteert u vervolgens Opnieuw opstarten.

Zorg ervoor dat de Google Assistent is ingeschakeld op uw apparaat

Controleer eenvoudig of de Google Assistent-services compatibel zijn met uw mobiele apparaat. De taal wordt ook aangepast aan uw voorkeur. Start daarna uw apparaat opnieuw op om te zien of de Google Assistent naar behoren werkt.

Schakel de Google Assistent in

Als geen van de eerder genoemde oplossingen voor u heeft gewerkt, kunt u overwegen de Google Assistent op uw apparaat in te schakelen door de onderstaande stappen te volgen.

  • Ga naar de Google-app, selecteer ‘Meer’ en selecteer vervolgens ‘Instellingen’.
  • Selecteer ‘Google Assistent’. schuif daarna naar beneden naar het gedeelte Algemeen, druk erop en zet de schakelaar ernaast aan.
  • Dus, nadat je de Google Assistent op je smartphone hebt ingeschakeld, zeg je ‘OK Google’ of ‘Hey Google’. om de functionaliteit van de Assistent te controleren.

Het stemmodel instellen

Het opnieuw instellen van het Voice-model voor Google Assistant is een andere optie om het probleem op te lossen dat het niet werkt. Het zal in staat zijn om uw stem nauwkeurig te herkennen als u dit doet. Hier is hoe het te doen.

  • Open de Google-app, kies Meer en kies vervolgens ‘Instellingen’.
  • Selecteer ‘Voice Match’ nadat u op de optie ‘Voice’ hebt getikt en druk vervolgens op de schuifregelaar naast ‘Hey Google’ om deze te activeren.
  • Selecteer vervolgens ‘Volgende’ en selecteer daarna ‘Ik ga akkoord’.
  • Zodra u het gedeelte “Akkoord met stemmatch” ziet, bouwt u het stemmodel op door de instructies op het scherm te volgen.
  • Probeer ten slotte een paar keer “OK ​​Google” of “Hey Google” te zeggen om te zien of de assistent reageert zoals verwacht.

Upgrade de Google-app

Eindelijk is het tijd om je Google Assistent-app bij te werken als deze nog steeds niet werkt. U kunt dit doen met behulp van de volgende acties.

  • Selecteer de Google-app door naar het gedeelte Instellingen te gaan en vervolgens naar het menu Apps.
  • Selecteer daarna Machtigingen en geef vervolgens uw smartphone toestemming om toegang te krijgen tot de microfoon.

Google-klantenservice

Als je de Google Assistent nog steeds niet kunt repareren, neem dan contact op met het technische ondersteuningsteam van Google Bellen voor hulp. Ze geven u ook het beste advies en de beste informatie om ervoor te zorgen dat uw app effectief werkt.

Lees ook deze blog:

https://www.klusster.com/portfolios/elinathomas/contents/328085?code=fbb68dfb-4b62-4bc6-ad45-84b1f9bb228c

Advertisement

Published by Elinathomas

Mijn naam is haleybrown en ik woon in Amsterdam, Nederland. Ik heb engineering gedaan aan de Universiteit Gent en werk nu met Google als technisch support engineer. Ik hou van muziek, zingen, boeken lezen. Ik vind het leuk om netwerkproblemen op te lossen, daarom kies ik voor engineering. Als je een probleem hebt met je Google-account, bel dan dit nummer. https://bellenmerken.com/google/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: