Design a site like this with WordPress.com
Get started

Hoe kan ik mijn Facebook-account herstellen door vrienden te identificeren?

Is het mogelijk om uw Facebook-account te herstellen door vrienden te identificeren?

U kunt deze herstelmethode gebruiken als u geen andere kunt gebruiken. U kunt er meer over lezen om te leren hoe u dit kunt kiezen.

Stappen om Facebook-account te herstellen door vrienden te identificeren

Er zijn een paar zeer eenvoudige procedures die u kunt volgen om het account snel terug te krijgen.

  • Ga op je computer naar de officiële Facebook-website.
  • Mogelijk ziet u nu de inlogoptie en de optie “wachtwoord vergeten” eronder.
  • Hier moet u uw naam, e-mailadres of telefoonnummer invoeren om uw account te doorzoeken. U moet op het account klikken zodra u het hebt gevonden.
  • U kunt vervolgens in het menu “Ik heb geen toegang meer tot dit account” selecteren.
  • Je moet nu de hersteloptie kiezen waarbij je vrienden moet worden geïdentificeerd. U moet degene noemen waarop u uw vertrouwen hebt gesteld. Het e-mailadres moet hier worden vermeld. Er moet in deze situatie voor één ding worden gezorgd: toegang tot vrienden of betrouwbare accounts. Mogelijk moet u het proces herhalen als degene die u selecteert niet meer in gebruik is.
  • Bovendien wordt de herstellink of -code naar uw vriend verzonden. Als u een link heeft, moet u erop klikken of de code invoeren waar gevraagd wordt.
  • Het nieuwe wachtwoord moet nu worden ingesteld op de pagina van de vriend of u kunt op het herstelwachtwoord klikken. Hier wordt u naar een andere pagina geleid waar u uw vorige wachtwoord niet kunt gebruiken; in plaats daarvan moet u een nieuwe instellen en de optie “wachtwoord bevestigen” selecteren. U krijgt toegang tot het account zodra u op de knop Voltooien klikt nadat ze zijn gekoppeld.
  • Zoals u kunt zien, is het eenvoudig om deze procedures te gebruiken om een ​​Facebook-account te herstellen, maar er zijn een paar dingen waar u op moet letten. Hieronder leest u meer over de verschillende voordelen van deze strategie.

Waarom je zou moeten kiezen om vrienden te identificeren tijdens het herstel van je Facebook-account

Makkelijk toegankelijk

Het enige dat u hoeft te doen, is kijken of de vertrouwde contactpersoon nog in gebruik is. Als dit het geval is, laat je vriend dan de instructies volgen en het account ophalen.

Unieke methode

In dit geval hoeft u het herstelde telefoonnummer niet terug te halen. Het enige dat u hoeft te doen om door te gaan, is het vertrouwde contact uit de lijst te kiezen nadat u de beveiligingsvragen hebt beantwoord.

Snel antwoord

U kunt zien dat deze aanpak snel en responsief is door de werking ervan te contrasteren met die van andere methoden. Als gevolg hiervan kunt u dit selecteren om de herstelprocedure te verkorten.

Daarom vereist het herstellen van een Facebook-account het gebruik van vrienden of andere betrouwbare contacten. U kunt contact opnemen met de klantenservice van Facebook Bellen als u hierbij problemen ondervindt.

Advertisement

Published by Elinathomas

Mijn naam is haleybrown en ik woon in Amsterdam, Nederland. Ik heb engineering gedaan aan de Universiteit Gent en werk nu met Google als technisch support engineer. Ik hou van muziek, zingen, boeken lezen. Ik vind het leuk om netwerkproblemen op te lossen, daarom kies ik voor engineering. Als je een probleem hebt met je Google-account, bel dan dit nummer. https://bellenmerken.com/google/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: