Design a site like this with WordPress.com
Get started

Stappen om van PayPal af te komen werkt niet in Playstation Store

Sommige van onze lezers kwamen vorige week de bekende foutmelding tegen dat PayPal niet werkte in de Playstation Store. Er zijn verschillende oorzaken voor dit probleem. Laten we het hieronder hebben over een paar van hen. Er zijn een aantal dingen die je kunt doen als je problemen hebt met het koppelen van je PayPal PlayStation Store-account: Kijk naar een of andere PSN-statuspagina. Wacht tot ze verschijnen voordat u probeert de services aan uw PayPal-rekening toe te voegen. Controleer of je PSN-portemonnee niet is gekoppeld aan een ander PayPal-account.

Betalen voor Playstation-games en trainingsvideo’s is een fluitje van een cent met PayPal. Af en toe kunt u echter PayPal-problemen tegenkomen op ons PSN, waardoor mensen niet vrijelijk uw favoriete producten en diensten kunnen kopen. Deze problemen kunnen optreden bij het overstappen van de ene PlayStation naar de andere. Bovendien kunnen ze – of allemaal – soms nogal onaangenaam zijn, maar je moet je er geen zorgen over maken omdat je je helemaal niet geïrriteerd voelt.

Hoe los ik problemen met PayPal Checkout op PSN op?

Laten we eens kijken naar enkele van de hacks die u mogelijk ontwikkelt om eventuele betalingsproblemen met PlayStation PayPal op te lossen. Ze zijn heel eenvoudig en zullen ongetwijfeld veel van uw wintertijd in beslag nemen. < >

Hoewel ezah=”60″ Eerder zou je willen bevestigen dat er geen wijdverbreid probleem in de wereld is. Klanten kunnen problemen ondervinden bij het gebruik van het domein of met generieke PSN- of PayPal-problemen die allemaal van invloed kunnen zijn. Daarom is het absoluut noodzakelijk dat u het nieuws opnieuw bekijkt of uw sluiting op PayPal bekijkt. Maak je geen zorgen als dit de reden is waarom je account niet werkt.

Je kunt je account gebruiken nadat deze spelfout is verholpen, wat een paar uur duurt.

Als u uw facturerings- en betaalkaartgegevens te vaak bijwerkt, kan uw account bovendien een tijdje worden opgeschort. Als gevolg hiervan moet u ongeveer 24 uur wachten voordat u een aankoop doet of uw creditcard- of PayPal-gegevens wijzigt. Dankzij deze aanpak kunnen gebruikers informatie sneller bijwerken.

 1. Gebruik alle betaalmethoden

Waarom accepteert PlayStation mijn betaling niet?

Individuele factureringsgegevens worden mogelijk niet opgeslagen als er zich problemen voordoen met PlayStation Network. Voordat je nogmaals de configuratie-informatie invoert, moet je wachten tot alle betrokken services op het PSN-statusscherm groen worden.

PayPal werkt niet in de PlayStation Store

U kunt zelfs na vier uur problemen ondervinden bij het gebruik van uw PayPal-rekening. Het gebruik van een andere betaalmethode, zoals een creditcard, FX-betaalpas of zelfs een PSN-kaart, is de gemakkelijkste manier om geld terug te krijgen.

Voordat u het gebruikt, moet u echter uw factuurgegevens afzonderlijk bijwerken. Deze alternatieve betaalmethode is niettemin erg praktisch. Bovendien helpt het u kostbare tijd te besparen. Als gevolg hiervan is een andere keuze mogelijk niet geschikt voor u als u geen haast heeft.

 1. PayPal van anderen verwijderen

Helaas staat PayPal slechts één account tegelijk toe. Daarom werken de families niet op elk van onze accounts als ze toegang hebben tot meerdere PSN-accounts die hetzelfde PayPal-account delen. Om problemen te voorkomen, moet u uw PayPal-account verwijderen uit de lijst met betalingsopties die door al uw subaccounts worden aangeboden.

Zo niet, dan kan het systeem al uw betalingen stopzetten. Om ervoor te zorgen dat u de beste services en tijdige toegang tot uw favoriete materiaal hebt, kunnen er onnodige vertragingen zijn. Verwijder de betaalmethode van alle volgende accounts zonder tijd te verspillen. Om de uitdagingen van de toekomst te vermijden, moet u ook alleen stijgen als dat nodig is.

 1. Controleer de uitbetalingslimiet op uw PayPal-rekening

Zoals u weet, doen alle nieuwe PayPal-accounts om veiligheidsredenen de eerste twee tot drie weken dagelijkse aankopen van $ 50. Uw handelsaccount zal uiteindelijk worden geblokkeerd als u probeert om boven deze limiet zilver te kopen, en iedereen zal tal van problemen tegenkomen. We herinneren je eraan dat je bij het doen van aankopen in onze winkel altijd rekening moet houden met je budget en ervoor moet zorgen dat je het niet kruist.

Als uw pagina echter wordt geblokkeerd door het bovenstaande probleem, hoeft u niet in paniek te raken. Bel gewoon de Sony-ondersteuningshotline in uw land en ontdek hoe u uw account kunt ontgrendelen. Iedereen moet echter 24 uur wachten voordat hij zijn betaalmethoden gebruikt om voor zijn PayPal-rekening te betalen.

 1. Verwijder dezelfde PayPal-rekening

Probeer dezelfde opnamemethode nogmaals toe te voegen om het autorisatieprobleem van uw account op te lossen. Een persoon kan af en toe worden verhinderd om bepaalde diensten, zoals betaalmethoden, te gebruiken vanwege een softwareprobleem of reparatie. U hoeft waarschijnlijk alleen uw eerdere betalingsgeheimen te verwijderen om ze kwijt te raken. De identieke functies kunnen vervolgens opnieuw worden toegevoegd voor snelle, efficiënte resultaten.

Ga naar je accountinstellingen en systeem, verwijder deze en voeg de exacte informatie nog een keer toe. Het spel zal zeker werken met deze strategie, die de eenvoudigste is. Probeer deze applicatie, en we wedden dat je niet teleurgesteld zult zijn.

 1. Vooraf goedgekeurde betalingen bekijken

Deze update is bedoeld om je vorige PlayStation PayPal-account te verwijderen. Om Sony van je oude PlayStation te verwijderen, hoef je alleen maar in te loggen op je account. Het is waar dat deze hack effectief zal werken en tijd zal besparen. Daarom verdient het meestal de voorkeur om alle vereiste accounts van ongewenste systemen te verkrijgen voordat ze worden aangesloten op de nieuwe PS4.

Als u deze stappen volgt, kunt u waarschijnlijk Sony verwijderen en vooraf goedgekeurde betalingen ondersteunen.

Zie ook Het probleem oplossen dat downloads Windows 10 niet openen

 • ga naar instellingen en betalen.
 • Klik op ‘Gecontroleerde vooraf goedgekeurde betalingen’ en verwijder vervolgens PSN uit de lijst.
 • Log vervolgens uit van uw account. Sluit je nieuwe PSN opnieuw aan en probeer het te kopen. Dit gaat echt werken.
 • Vergelijkbare producten
 • Geld overmaken naar PlayStation Wallet
 • Beste PS4 DNS-machines

Wat zijn de drie verschillende PS4-modellen?

 • Hoe kan ik mijn PlayStation-abonnement opzeggen
 • Hoe PS4 op laptop aan te sluiten

Conclusie

Op PSN kun je een aantal PlayStation PayPal-problemen tegenkomen die de meeste gebruikers ervan weerhouden om je favoriete content en, bij uitbreiding, je services te kopen. Deze problemen kunnen bestaan ​​uit een terugdraaiing, een geheel onjuiste PayPal-gebruikersnaam of -wachtwoord en problemen met het verbinden van uw PayPal-PSN. Gelieve nota te nemen van de extra kosten die door mijn ambtenaren zijn vastgesteld voor algemene of internationale kosten.

Neem bij vragen contact met ons op via PayPal Bellen.

Lees ook deze blog: http://klantenservicehelpdesk.bravesites.com/entries/general/paypal-zegt-dat-er-iets-mis-is-gegaan

Published by Elinathomas

Mijn naam is haleybrown en ik woon in Amsterdam, Nederland. Ik heb engineering gedaan aan de Universiteit Gent en werk nu met Google als technisch support engineer. Ik hou van muziek, zingen, boeken lezen. Ik vind het leuk om netwerkproblemen op te lossen, daarom kies ik voor engineering. Als je een probleem hebt met je Google-account, bel dan dit nummer. https://bellenmerken.com/google/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: