Design a site like this with WordPress.com
Get started

Hoe maak je een PayPal-account aan?

Het opzetten van een PayPal-account is eenvoudig. Er komt echter meer bij kijken dan alleen uw naam en e-mailadres. Er zijn een paar fasen en vereisten waarvan u op de hoogte moet zijn, die we hebben uitgelegd in deze uitgebreide gids.

Door PayPal.com te bezoeken en de optie Aanmelden te selecteren, kunt u een PayPal-account aanmaken. Selecteer het gewenste accounttype en klik vervolgens op Volgende. Volg de stappen om al uw persoonlijke gegevens in te voeren. U wordt om informatie gevraagd, zoals uw land, telefoonnummer, naam, e-mailadres en telefoonnummer. U moet ook uw contactgegevens dubbel controleren. Daarna heb je een PayPal-account!

Soorten rekeningen

Voordat u een PayPal-account aanmaakt, moet u eerst kiezen welk type account u wilt maken. Er zijn twee soorten: persoonlijk en zakelijk en elk heeft zijn eigen reeks voordelen en toepassingen.

Een persoonlijke PayPal-rekening is alles wat je nodig hebt om geld naar vrienden te sturen of online te winkelen. Dit is de gemakkelijkste manier om een ​​account aan te maken en het is de beste optie voor de meeste gebruikers.

Het tweede soort PayPal-account is alleen voor bedrijven. Als je dingen online wilt verkopen en tegen een kleine vergoeding pin-/creditcardbetalingen wilt doen, dan is dit de keuze voor jou. Zakelijke accounts bieden toegang tot maximaal 200 medewerkers, evenals een aantal andere functies.

Voor de doeleinden van deze instructie openen we een persoonlijke PayPal-rekening, maar het proces is in wezen identiek voor beide soorten rekeningen.

Een PayPal-account instellen

Laten we beginnen met de basis. Bezoek de website van Paypal en klik op de knop Aanmelden in de rechterbovenhoek van de pagina om een ​​account aan te maken. Nu moet u beslissen of u een Persoonlijke Rekening of een Zakelijke Rekening wilt. Selecteer Volgende als u klaar bent.

U moet PayPal op de hoogte stellen van uw woonland. Daarna wordt u gevraagd een telefoonnummer in te voeren. Vul daarna het formulier in met uw naam, e-mailadres en wachtwoord. Selecteer uw nationaliteit en typ uw adres in, evenals andere relevante informatie, en klik vervolgens op Doorgaan. Wanneer u op Doorgaan klikt, maakt PayPal uw account aan, maar u bent nog niet klaar.

U moet eerst uw debet-, krediet- of bankrekening toevoegen om PayPal te kunnen gebruiken. Dit koppelt uw account aan een bankrekening, zodat u geld kunt storten en opnemen. Dit is technisch optioneel, maar zonder dit wordt uw account ernstig beperkt.

De laatste stap is om uw e-mailadres te bevestigen door op de link te klikken in de e-mail die aan u is verstrekt. Voor uw gemak hebben we de volledige lijst met acties hieronder samengevat.

Een PayPal-account instellen:

 • Bezoek de website van PayPal en klik op de knop Aanmelden in de rechterbovenhoek.
 • Selecteer het gewenste accounttype — Persoonlijk account of Zakelijk account — en klik op Volgende.
 • Selecteer uw land en klik op Aan de slag.
 • Voer uw telefoonnummer in en verifieer uw nummer.
 • Voeg uw naam, e-mailadres en wachtwoord toe en klik op Doorgaan.
 • Voeg uw adres en andere vereiste informatie toe en klik vervolgens op Doorgaan.
 • Optioneel: Klik op de blauwe knop Aan de slag om uw debet-, credit- of bankgegevens toe te voegen.
 • Verifieer uw e-mailadres door op de link te klikken in de e-mail die u van PayPal heeft ontvangen.

Een account verifiëren

Voordat u uw geld kunt gebruiken, moet u om veiligheidsredenen eerst uw PayPal-rekening valideren. Gebruikers kunnen hiervoor een bankrekening of een creditcard/betaalpas koppelen. Ga naar PayPal.com en kies de Pay & Get Paid-optie om aan de slag te gaan. Selecteer Bank & Kaarten in het Portemonnee-menu. Kies de bankrekening of creditcard die u wilt verifiëren.

Als u met een creditcard of betaalpas betaalt, zoekt u naar de afschrijving van PayPal op uw afschrift – het is een viercijferige code – en gebruikt u deze om de kaart te verifiëren. U kunt ook de app van uw bank gebruiken om de kosten in realtime te controleren. Ga terug naar Banken & Kaarten, kies de te verifiëren kaart, voer het viercijferige nummer in en klik op Bevestigen. Dat is alles: u kunt nu geld verzenden en ontvangen met PayPal.

De procedure voor het openen van een bankrekening is veel eenvoudiger. PayPal zal vragen welke bank u gebruikt en u kunt vervolgens inloggen met uw bankgegevens. De rest wordt afgehandeld door het systeem op de achtergrond.

U kunt handmatig een bankrekening toevoegen en het proces is vergelijkbaar met het toevoegen van een kaart, met de uitzondering dat PayPal twee overschrijvingen naar uw bankrekening doet, elk met een willekeurig bedrag tussen $ 0,01 en $ 0,99. Daarna moet u deze twee nummers invoeren om uw bankrekening te verifiëren, net zoals u deed toen u uw creditcard bevestigde met de viercijferige code. Om uw tweede vraag te beantwoorden: nee, u mag het geld dat u heeft gestort niet houden – onze excuses voor het ongemak.

Nogmaals, hieronder hebben we de stapsgewijze instructies in het kort weergegeven.

Een PayPal-account verifiëren:

 • Ga naar PayPal.com en log in op uw account.
 • Klik op het tabblad Betalen en betaald krijgen.
 • Selecteer onder Portefeuille de optie Banken en kaarten.
 • Selecteer de bankrekening of kaart die u wilt verifiëren.
 • Controleer uw bankrekening of creditcardactiviteit voor de aanbetaling van PayPal.
 • U kunt het geautomatiseerde systeem ook gebruiken om uw bankrekening te koppelen zonder naar stortingen te kijken.
 • Bevestig uw account met behulp van de 4-cijferige code (voor kaarten) of twee stortingsbedragen (voor bankrekeningen).

U moet uw PayPal-rekening opnieuw valideren als u later nog een kaart of bankrekening wilt toevoegen. Een ander ding om in gedachten te houden is dat PayPal zich het recht voorbehoudt om op elk moment identificatie van u te vragen. Wanneer een bepaalde hoeveelheid geld op uw rekening komt, komt dit vaak voor. Het verschilt per land, maar het is vooral een middel om fraude en belastingontwijking te voorkomen.

Het is nu tijd om erachter te komen hoe u PayPal kunt gebruiken. U kunt gebruik maken van enkele van onze aanvullende handleidingen.

Als u vragen of problemen heeft, kunt u contact met ons opnemen via PayPal Bellen.

Lees ook deze blog: https://sites.google.com/view/klantenservicehelpdesk/blog/opties-voor-effectieve-overdracht-van-paypal-naar-bank?authuser=2

Published by Elinathomas

Mijn naam is haleybrown en ik woon in Amsterdam, Nederland. Ik heb engineering gedaan aan de Universiteit Gent en werk nu met Google als technisch support engineer. Ik hou van muziek, zingen, boeken lezen. Ik vind het leuk om netwerkproblemen op te lossen, daarom kies ik voor engineering. Als je een probleem hebt met je Google-account, bel dan dit nummer. https://bellenmerken.com/google/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: