Hoe een uitgeschakeld Facebook-account te herstellen

Heb je je Facebook-account gedeactiveerd? Veel mensen staan ?sceptisch tegenover scenario’s waarin zelfs Facebook hun account verbiedt. Dit is echter zo eenvoudig dat Facebook af en toe accounts verwijdert wanneer het overtredingen van zijn beperkingen ontdekt. Dit sluit echter niet uit dat u weer toegang krijgt tot uw account.

Over Facebook uitgeschakeld accountherstel

Dus, voordat we ingaan op de processen voor het herstellen van een uitgeschakeld Facebook-account, laten we eens kijken naar de redenen waarom uw account in de eerste plaats is uitgeschakeld.

Redenen waarom Facebook uw accounts zou kunnen uitschakelen

Hieronder volgen enkele van de meest voorkomende redenen waarom uw Facebook-account is uitgeschakeld.

 • Het is mogelijk dat u uw account onder een valse naam hebt gebruikt.
 • Je zou je account kunnen hebben gebruikt om je voor iemand anders uit te geven.
 • Het is mogelijk dat je dingen hebt geüpload die in strijd zijn met de algemene voorwaarden van Facebook.
 • Je hebt misschien een waarschuwing gekregen voor het overtreden van de communautaire normen, maar je bent dit blijven doen.
 • Bovendien hebt u mogelijk per ongeluk of expres andere gebruikers lastiggevallen tijdens het gebruik van Facebook-services, bijvoorbeeld door uw berichten of andere middelen. Deze verklaringen kunnen echter wel of niet direct met u te maken hebben, aangezien het mogelijk is dat een andere persoon uw account heeft gekaapt en hierdoor problemen veroorzaakt. Lees verder om te leren hoe u een Facebook-account kunt ophalen dat is uitgeschakeld.

Dus wat te doen als uw FB-account is uitgeschakeld?

Het is mogelijk dat je je Facebook-account zelf hebt uitgeschakeld omdat je het zat was. U heeft op deze manier slechts 14 dagen de tijd om uw account op te halen. Aan de andere kant, als Facebook uw account rechtstreeks heeft uitgeschakeld, moet u een verzoek voor accountherstel indienen bij Facebook om informatie te verkrijgen over het herstellen van een Facebook-uitgeschakeld account.

Stappen om uw uitgeschakelde FB-account binnen 14 dagen terug te krijgen

 • Ga in uw webbrowser naar de Facebook-aanmeldingspagina en voer uw accounttoegangsgegevens in.
 • Zodra u toegang heeft tot uw account, ziet u een vak met de tekst Annuleren of Verwijderen bevestigen.
 • U kunt uw account zo lang gebruiken als u wilt als u kiest voor de optie Verwijderen annuleren.
 • Stappen Een verzoek indienen voor het opnieuw activeren van een Facebook-account dat is uitgeschakeld
 • Ga in uw mobiele of computerbrowser naar de Facebook-aanmeldingspagina.
 • Als u nu probeert in te loggen op uw account, krijgt u mogelijk een pagina met de tekst ‘Account uitgeschakeld’.
 • Dien uw identiteitsbewijs met foto in en vul het gedeelte ‘Aanvullende informatie’ van het aanvraagformulier in.
 • Volg daarna de aanwijzingen op het scherm om uw verzoek in te dienen bij Facebook.
 • Neem contact op met de klantenservice voor meer informatie over het terugkrijgen van een Facebook-account dat is uitgeschakeld.
 • Een Facebook-account herstellen zonder telefoonnummer te gebruiken: snelle stappen

Omdat Facebook-accounts net zo belangrijk zijn als elk ander sociale-media-account, kan het hebben van inlogproblemen hiermee ernstige mentale ravage veroorzaken. Het herstellen van het wachtwoord van een Facebook-account is echter eenvoudig en kan worden gedaan met behulp van verbonden informatie zoals een telefoonnummer, e-mailadres of vertrouwde vrienden. Een telefoonnummer en een e-mailadres zijn echter eenvoudige opties die u snel kunnen helpen bij het herstellen van uw account.

Gebruikers kunnen echter van tijd tot tijd hun account-gekoppelde telefoonnummers vergeten. Als gevolg hiervan zijn hun kansen om hun Facebook-account te herstellen klein. Ze kunnen echter de optie voor het herstellen van e-mailadressen gebruiken om hun account terug te winnen en hun wachtwoord opnieuw in te stellen. Blijf daarom lezen om te leren hoe u uw Facebook-account kunt herstellen met uw e-mailadres.

Stappen om Facebook-account te herstellen zonder telefoonnummer

Om uw Facebook-account te herstellen, opent u uw webbrowser en gaat u naar de Facebook-accountherstelwebsite.

 • Voer hier het e-mailadres, de gebruikersnaam en het telefoonnummer van uw account in en klik vervolgens op de knop Zoeken.
 • Selecteer nu uw account en kies vervolgens Geen code ontvangen in het vervolgkeuzemenu.
 • Selecteer de juiste leeftijd voor de volgende leeftijd. Ben je de toegang tot deze kwijt? Daarna moet je je e-mailadres kiezen om de herstellink te ontvangen.
 • Om een ??nieuw wachtwoord te genereren, moet u eerst toegang krijgen tot uw e-mailaccount en vervolgens op de herstellink klikken.
 • U moet een nieuw wachtwoord instellen op het volgende scherm en dit vervolgens bevestigen door het opnieuw in te voeren.
 • Sla de wijzigingen op en uw account is nu klaar voor gebruik.
 • Als je je wachtwoord nog steeds niet weet, probeer dan de optie van de vertrouwde vriend (als je die hebt ingesteld in je account) of neem contact op met de technische ondersteuning voor hulp bij het herstellen van je Facebook-account.

Hoe Facebook-account te ontgrendelen

Heb je geen toegang tot je Facebook-account omdat je bent buitengesloten? Het kan gebeuren als een Facebook-gebruiker zijn wachtwoord vergeet en vaak probeert verbinding te maken met zijn account met het verkeerde wachtwoord. In dat geval zal Facebook uw account om veiligheidsredenen uitschakelen. Als u wilt ontdekken hoe u een geblokkeerd Facebook-account kunt ontgrendelen, moet u daarom de onderstaande stappen volgen.

 • Ga om te beginnen naar de officiële website van Facebook en selecteer Account vergeten.
 • In het volgende vak moet ofwel uw geregistreerde e-mailadres of telefoonnummer worden ingevoerd.
 • U kunt ook uw volledige naam typen en vervolgens op de zoekknop drukken.
 • De pagina toont dan een lijst met accounts die aan uw zoekcriteria voldoen.
 • Selecteer vervolgens uw account en kies of u een code via sms of e-mail wilt verzenden.
 • Ga verder, typ vervolgens de code die je van Facebook hebt ontvangen in de daarvoor bestemde ruimte en ga dan opnieuw verder om een ?nieuw wachtwoord in te stellen op de volgende pagina.


Onthoud ten slotte uw nieuwe Facebook-wachtwoord en gebruik dit om uw geblokkeerde account opnieuw te activeren.

In de huidige samenleving is Facebook stilletjes een essentieel programma geworden dat ons verbindt met groepen en mensen over de hele wereld. Als u de toegang tot uw Facebook-account verliest, kan dat een hele klus zijn; er zijn echter bepaalde opties die veel ondersteuning en hulp kunnen bieden op het gebied van herstel van Facebook-accounts. U bent op de juiste site voor Facebook-accountherstel, omdat we u een stapsgewijze zelfstudie zullen presenteren die u zal helpen uw Facebook-account te herstellen en u bent klaar om te gaan.

Stappen om Facebook-account te herstellen zonder gedoe

Als u de onderstaande instructies volgt, zou u goed moeten zijn om uw Facebook-account te herstellen.

 • Om weer toegang te krijgen tot uw Facebook-account, moeten gebruikers eerst naar de Facebook-aanmeldingspagina gaan of naar facebook.com login identificeren.
 • U moet de inloggegevens invoeren die zijn gekoppeld aan uw Facebook-account nadat u de aanmeldingspagina hebt bereikt. U moet het e-mailadres van uw account opgeven, evenals het bijbehorende wachtwoord.
 • Er is daar een optie Wachtwoord vergeten. Ga je gang en klik erop om door te gaan.
 • Gebruikers moeten een authenticatiecode hebben om de wachtwoordresetprocessen uit te voeren. Je hebt de keuze om een ?e-mail te sturen of een sms te sturen.
 • Nadat je een code hebt gekregen, moet je deze invoeren waar deze wordt gevraagd en vervolgens op de knop Enter drukken.
 • U wordt naar een andere pagina geleid waar u een nieuw wachtwoord voor uw Facebook-account moet maken. Om het wachtwoord te bevestigen, typt u het opnieuw.
 • Gebruik ten slotte de knop Opslaan om de gemaakte wijzigingen te bewaren.

Op deze manier kunt u uw Facebook-wachtwoord opnieuw instellen. Nadat je je Facebook-wachtwoord opnieuw hebt ingesteld, is de volgende stap om te proberen in te loggen op je Facebook-account. Je hebt weer toegang tot je Facebook-account en je bent klaar om te gaan.

Ik hoop dat deze blog je heeft geholpen bij het herstellen van je Facebook-account.

Daarom wordt hierboven beschreven wat de beste manier is om een ?geblokkeerd Facebook-account te ontgrendelen. Afgezien daarvan, als Facebook-gebruikers problemen hebben met het ontgrendelen van een geblokkeerd account, kunnen ze verdere ondersteuning zoeken bij een technisch specialist.

Als je hulp nodig hebt, kun je contact met ons opnemen via Facebook Bellen.

Lees ook deze blog:

https://technischeondersteuning.wordpress.com/2022/05/12/hoe-facebook-te-verwijderen/

Published by Elinathomas

Mijn naam is Elinathomas en ik woon in Amsterdam, Nederland. Ik heb engineering gedaan aan de Universiteit Gent en werk nu met Youtube als technisch support engineer. Ik hou van muziek, zingen, boeken lezen. Ik vind het leuk om netwerkproblemen op te lossen, daarom kies ik voor engineeren. Als je een probleem hebt met je Youtube-account, bel dan dit nummer. https://nederlandbellen.co/youtube/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: