Hoe Facebook te verwijderen?

Met miljarden gebruikers is Facebook een van de meest populaire social media platforms. Dit platform wordt over de hele wereld gebruikt. Facebook stelt gebruikers in staat om gedachten, foto’s, video’s en statusupdates uit te wisselen met vrienden en familie, maar het is ook een allesomvattend zakelijk platform om de juiste doelgroep te bereiken. Het is de snelste en meest betrouwbare manier om met vrienden en familie te communiceren. Als u een Facebook-gebruiker bent en uw account om welke reden dan ook wilt verwijderen, kunt u dit op een heel eenvoudige manier doen. Als je niet weet hoe je Facebook moet wissen, volg dan de instructies in de blog. Houd er altijd rekening mee dat als u uw Facebook-account verwijdert, het bijna moeilijk zal zijn om het terug te krijgen, omdat alleen gedeactiveerde Facebook-accounts kunnen worden hersteld.

Stappen om Facebook-account te verwijderen

 • Gebruik om te beginnen de zoekfunctie van uw apparaat.
 • Typ facebook.com in het zoekvak en druk op de enter-toets.
 • Daarna verschijnt een Facebook-inlogscherm, waar u uw gebruikersnaam en wachtwoord kunt invoeren voordat u op de login-knop klikt.
 • De Facebook-homepage wordt geopend nadat u op de inloglink hebt geklikt; vanaf daar selecteert u het pictogram Opties in de rechterbovenhoek.
 • Kies daarna “klik op eigendom en beheer van account” in het menu “Instelling”.
 • Selecteer vervolgens de optie “deactiveren en verwijderen”.
 • Kies dan voor de optie om je account te verwijderen.
 • Nadat u uw selecties heeft gemaakt, klikt u op het tabblad “Doorgaan”.
 • Een andere pagina zal later openen. Klik na het lezen van de informatie op de website op het tabblad Account verwijderen.
 • Typ daarna uw wachtwoord en klik op de knop “Doorgaan”.
 • Daarna verschijnt er nog een bevestigingspagina. Lees de tekst op de website voordat u het tabblad “Account verwijderen” selecteert.
 • Uw Facebook-account wordt succesvol beëindigd nadat u op het tabblad Account verwijderen hebt geklikt.

Ik hoop dat je geniet van onze site; Als je vragen of problemen hebt, stel ze dan in het commentaargedeelte. Of u kunt contact met mij opnemen via Facebook Bellen.

Lees ook deze blog: http://klantenservicehelpdesk.bravesites.com/entries/general/facebook-foutcode-2-op-iphone-ios

Published by Elinathomas

Mijn naam is haleybrown en ik woon in Amsterdam, Nederland. Ik heb engineering gedaan aan de Universiteit Gent en werk nu met Google als technisch support engineer. Ik hou van muziek, zingen, boeken lezen. Ik vind het leuk om netwerkproblemen op te lossen, daarom kies ik voor engineering. Als je een probleem hebt met je Google-account, bel dan dit nummer. https://bellenmerken.com/google/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: