Waarom ontvang ik geen Google-verificatiecode? Hoe kan ik het repareren?

Als houder van een Google-account kunt u verschillende Google-services gebruiken die op verschillende apparaten kunnen worden gebruikt, waaronder telefoons en computers. Google maakt zich vooral zorgen over de beveiliging van de accounts van zijn klanten en biedt een reeks opties voor het beveiligen van hun accounts, waaronder tweestapsverificatie, waarbij gebruikers een sms-bericht met een herstelcode ontvangen wanneer ze proberen in te loggen op hun Google-accounts. rekening. Veel mensen hebben echter problemen met het sms-bericht met de herstelcode van hun Google-account omdat ze deze niet ontvangen of omdat het niet werkt. Er kunnen veel redenen zijn voor dergelijke problemen, die allemaal snel kunnen worden opgelost.

Waarom krijg ik mijn Google-verificatiecode niet?

Als u uw Google-verificatiecode niet ontvangt op uw gekoppelde apparaat of via de tweestapsmethode, kunnen er verschillende redenen zijn, die allemaal eenvoudig kunnen worden verholpen. Als u niet zeker weet waarom u uw Google-verificatiecode niet ontvangt, probeert u de onderstaande stappen voor probleemoplossing:

Zorg ervoor dat u de code ontvangt op uw gekoppelde telefoonnummer of apparaat, want als u een code op een ander apparaat aanvraagt, kunt u deze niet ontvangen.

Zorg ervoor dat de telefoon waarvan u de code probeert te krijgen, een goede netwerkverbinding heeft. Als uw telefoon geen goed netwerk heeft, kunt u soortgelijke problemen ondervinden.

U kunt minder seconden wachten omdat het soms langer duurt dan verwacht om een ??verificatiecode te ontvangen vanwege storingen.

Waarom werkt Google-accountherstel niet?

Wanneer u uw herstelcode probeert te gebruiken om toegang te krijgen tot uw Google-account, werkt dit niet? Vervolgens moet u de verschillende factoren onderzoeken die dit probleem veroorzaken, en als u niet weet waardoor uw Google-accountherstel mislukt, worden er enkele hieronder vermeld:

  • Vanwege de synchronisatieproblemen van uw apparaat.
  • De datum en tijd van het apparaat zijn onjuist.
  • Er zijn veel te veel gevallen van code gebruikt.
  • U heeft de verkeerde code ingevoerd.
  • De caps lock van je toetsenbord is geactiveerd.


Als Google-accountherstel niet werkt, probeert u het volgende:

Controleer of u uw apparaat met succes hebt gesynchroniseerd met uw Google-account en dat de datum en tijd op uw Android-telefoon correct zijn voor synchronisatie.

Wanneer de code verschijnt, bevestigt u deze op het apparaat waarop u deze heeft ontvangen, want als u dit niet doet, kunt u deze niet gebruiken om uw Google-account in te voeren.

Gebruik tekst in plaats van je stem om de code in te voeren. Als u uw stem gebruikt om de code in te voeren, werkt deze niet.

SMS-bericht voor herstelcode van Google-account

Problemen met sms-berichten met de herstelcode van Google-account kunnen in korte tijd en betrouwbaar worden opgelost met behulp van de hierboven genoemde technieken. Als u nog steeds problemen ondervindt met de herstelcode, moet u voor onmiddellijke hulp contact opnemen met het ondersteuningsteam van Google Bellen.

Published by Elinathomas

Mijn naam is haleybrown en ik woon in Amsterdam, Nederland. Ik heb engineering gedaan aan de Universiteit Gent en werk nu met Google als technisch support engineer. Ik hou van muziek, zingen, boeken lezen. Ik vind het leuk om netwerkproblemen op te lossen, daarom kies ik voor engineering. Als je een probleem hebt met je Google-account, bel dan dit nummer. https://bellenmerken.com/google/

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started