Design a site like this with WordPress.com
Get started

Hoe blokkeer je iemand in Gmail?

Gmail-gebruikers zijn vaak geïrriteerd wanneer ze een groot aantal e-mails van één afzender ontvangen. Het wordt voor hen steeds moeilijker om de e-mail meerdere keren als spam te markeren. Als gevolg hiervan is de eenvoudigste manier om met een dergelijk probleem om te gaan, de afzender te blokkeren wiens e-mails u niet in uw inbox wilt zien. Gmail heeft een functie waarmee je een bepaalde afzender kunt verbieden die meerdere e-mails per dag of week verzendt die niet relevant zijn voor de gebruiker. Een Gmail-gebruiker kan iemand ook bannen door in een browser naar de website te gaan of de Gmail-app te gebruiken. Meer gedetailleerde instructies over het blokkeren van iemand in Gmail vindt u hieronder.

Wat is het proces om een ?afzender op de Gmail-website te blokkeren?

Wanneer je iemand blokkeert in Gmail, worden al hun e-mails automatisch naar de spammap gestuurd. Als gevolg hiervan is het altijd de beste optie om de afzender te blokkeren wiens frequente e-mails je irriteren in Gmail. Als je wilt leren hoe je iemand kunt blokkeren in Gmail 2020, volg dan de onderstaande stappen.

1.Open een browser en ga naar de Gmail-website om in te loggen op uw account.
2.Controleer vervolgens de e-mail die is verzonden door de gebruiker die u wilt blokkeren.
3.Open daarna de e-mail en tik op de drie verticale stippen in de rechterbovenhoek.
4.Blader vervolgens door de nu weergegeven lijst totdat u de optie vindt om de afzender te blokkeren.
5.Klik daarna op het tabblad Afzender blokkeren en er wordt een pop-upvenster geopend.
6.Selecteer ter bevestiging de blokkeerknop in dat pop-upvenster.
7.Alle e-mails die door de persoon op de zwarte lijst zijn verzonden, worden nu naar de spammap gestuurd.

Wat is het proces om een ?afzender in de Gmail-app te blokkeren?

Aan het begin van het bericht werd gezegd dat een Gmail-gebruiker iemand kan blokkeren die regelmatig zinloze e-mails via het programma verzendt. Volg de onderstaande instructies om te leren hoe je iemand kunt uitsluiten in de Gmail-app:

1.Open de Gmail-app op je telefoon.
2.Log dan in op uw account als u dat nog niet heeft gedaan.
3.Ga vervolgens naar je inbox en zoek het bericht dat is verzonden door de persoon die je wilt blokkeren. Open het bericht en tik op de drie verticale stippen in de rechterhoek van het scherm.
4.Je ziet nu een lijst en je moet naar beneden scrollen totdat je de blokkeringsoptie ziet.
5.Druk daarna op de blokkeerknop en alle e-mails die door die gebruiker worden verzonden, worden naar de spambak geleid.

Als gevolg hiervan, nadat je een specifieke afzender van je Gmail-account hebt geblokkeerd op de hierboven aangegeven manier, zal die gebruiker je niet langer irriteren. Dat is de reden waarom, als een Gmail-accounthouder voortdurend wordt gebombardeerd met zinloze e-mails van een bepaalde afzender, het blokkeren van die persoon de beste optie is om de kwestie aan te pakken. Neem bovendien contact op met de klantenservice van het bedrijf als u andere Gmail-servicegerelateerde ondersteuning nodig heeft.

Hoe blokkeer je iemand in Gmail vanaf de telefoon?

We zijn altijd blij om e-mails op een naadloze manier te kunnen verzenden en ontvangen op uw Android- of iPhone-apparaat. Als je ondertussen iemands e-mail niet wilt bekijken en niet weet wat je eraan moet doen, is het blokkeren van Gmail vanaf je telefoon een optie die je kunt overwegen.

Dit bericht is handig als je de e-mail van iemand niet meer in je Gmail-account ziet, maar niet weet hoe je iemand in Gmail op je iPhone kunt blokkeren. Hier leest u hoe u uw iPhone kunt gebruiken om iemand op uw Gmail-account te blokkeren.

1.Hieronder volgen de manieren om iemand in Gmail op een iPhone-apparaat eenvoudig te blokkeren:
2.Om aan de slag te gaan, zet je je iPhone aan, ga je naar instellingen en selecteer je de Gmail-account-app.
3.Om toegang te krijgen, typt u een bepaald e-mailadres en wachtwoord in, klikt u vervolgens op het tabblad Instellingen en kiest u de berichtkeuze.
4.Selecteer het overtredende account en tik vervolgens op de rechterkant van de op een na hoogste groep van drie stippen op het scherm.
5.Nadat u de blokkeringsoptie hebt geselecteerd, voert u het e-mailadres in, klikt u op verzenden en drukt u ten slotte op de knop Gereed.

Evenzo, als u e-mails op uw Gmail-account op uw telefoon wilt verbieden, moet u eerst de juiste instellingen kiezen voordat u doorgaat. Als je wilt weten hoe je e-mails in Gmail op je telefoon kunt blokkeren en niet weet hoe je de onderstaande stappen moet volgen.

Hieronder volgen de manieren om e-mails in Gmail te blokkeren met een telefoon:

1.Zorg ervoor dat uw Gmail-account eerst is verbonden met uw telefoon en open vervolgens een e-mail van de afzender.
2.Tik op dezelfde pagina op de drie stippen, selecteer vervolgens het POP-UP-menu en rapporteer de spam.
3.Door op de boomstip te klikken, kunt u de blokkeringsoptie selecteren en vervolgens de naam en het e-mailadres van de afzender invoeren voordat u op de knop Gereed klikt.
4.Neem op elk moment, 24 uur per dag, 7 dagen per week contact op met ons technische ondersteuningsteam.

Hoe blokkeer je iemand in Gmail op een Android-telefoon?

Alles is gedigitaliseerd als gevolg van technologische vooruitgang, waardoor de toegang tot gegevens eenvoudiger is geworden. Aan de andere kant neemt het aantal mensen dat online wordt opgelicht toe. Om uw gegevens en informatie veilig te houden, worden veiligheidsmaatregelen steeds belangrijker. Over het algemeen zijn sommige mensen zo weerzinwekkend dat je ze moet elimineren. Je kunt ook snel iemand in je Gmail-account blokkeren als je spam ontvangt of iemand om wat voor reden dan ook wilt blokkeren.

In dit bericht leer je hoe je gebruikers in Gmail blokkeert met een Android-telefoon. Het enige dat u hoeft te doen, is de instructies volgen.

Stappen om iemand te blokkeren in Gmail op een Android-telefoon


Wanneer je een afzender in je Gmail-account blokkeert, worden al hun e-mails doorgestuurd naar de map Spam van je account. Volg daarnaast deze instructies om een ?gebruiker in Gmail te blokkeren:

1.De eenvoudigste en meest voor de hand liggende stap is om het Gmail-programma op je smartphone of tablet te openen.
2.Daarna moet je de communicatie openen die je hebt gekregen van de gebruiker die je wilt blokkeren.
3.Selecteer rechtsboven in het bericht de optie Meer.
4.U moet ook de optie Blokkeren [Afzender] selecteren.
5.Als u per ongeluk een e-mailadres blokkeert dat u niet wilde blokkeren, kunt u de blokkering van de persoon opheffen door dezelfde instructies te volgen.

Dit is hoe je een Android-apparaat kunt gebruiken om een ?persoon op Gmail te blokkeren. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over hoe u iemand op Gmail op een Android-telefoon kunt verbieden. Als er iets misgaat en je de blokkeringsoptie niet kunt vinden en je hebt nog meer problemen, neem dan contact op met Gmail Bellen ondersteuning. Het klantenserviceteam is slechts een telefoontje verwijderd. Krijg hulp door het nummer te bellen.

Published by Elinathomas

Mijn naam is haleybrown en ik woon in Amsterdam, Nederland. Ik heb engineering gedaan aan de Universiteit Gent en werk nu met Google als technisch support engineer. Ik hou van muziek, zingen, boeken lezen. Ik vind het leuk om netwerkproblemen op te lossen, daarom kies ik voor engineering. Als je een probleem hebt met je Google-account, bel dan dit nummer. https://bellenmerken.com/google/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: