Design a site like this with WordPress.com
Get started

Hoe te repareren dat Google Duo niet werkt?

Problemen met Google Duo oplossen

Ons leven is gemakkelijker geworden als gevolg van technologische vooruitgang. Connectiviteit is geen issue meer dankzij technologische verbeteringen. Iedereen, waar ook ter wereld, in elke tijdzone, kan contact opnemen met iemand anders door simpelweg hun slimme apparaten aan te raken. Als je bijvoorbeeld een paar jaar geleden niet fysiek aanwezig was op een verjaardagsfeestje, zou je waarschijnlijk al het plezier missen. Hoewel het concept van videobellen een paar jaar geleden bestond, was het onbetaalbaar en niet algemeen beschikbaar voor het grote publiek. Videobellen is nu echter beschikbaar op alle smartphones, waardoor we onze dierbaren kunnen bekijken zonder fysiek aanwezig te hoeven zijn.

Wat is Google Duo?

Videobellen is een van de meest populaire smartphonefuncties. Als u een smartphone heeft en deze service eerder hebt gebruikt, weet u dat er verschillende apps beschikbaar zijn voor deze service op de Windows-, Android- en iOS-platforms. Je kunt videobellen door deze apps op je smartphone te installeren. Google Duo is een app voor videogesprekken die Google aanbiedt. Je kunt bijna iedereen in je contactenlijst videobellen met Google Duo. Het is ook vrij veilig om te gebruiken omdat het wordt geleverd met end-to-end-codering. Over het algemeen werkt Google Duo goed op een smartphone, maar als je problemen hebt om het te laten werken, kan dit artikel van pas komen.

De functies van Google Duo

Google Duo heeft een aantal unieke functies waarmee het zich onderscheidt van andere vergelijkbare apps in termen van aantrekkelijkheid en gebruiksgemak. Een van de meest opvallende kenmerken van Google Duo is de mogelijkheid om videogesprekken van hoge kwaliteit te voeren. De videokwaliteit wordt verminderd als uw netwerkverbinding slecht is, maar het gesprek wordt niet gestopt. De ‘Knock Knock’-functie van Google Duo is de meest unieke functie. Met deze functie kunt u een glimp van de beller zien. Het is een functie die bijdraagt ?aan de aantrekkingskracht en het plezier van de app. Al deze functies werken goed, maar gebruikers melden regelmatig dat Google Duo niet werkt. Als je dezelfde problemen ondervindt, probeer dan de onderstaande methoden om je Google Duo-ervaring te verbeteren.

De verbindingsproblemen van de Google Duo-app

Er kunnen tal van problemen zijn waardoor u niet kunt videogesprekken voeren vanuit uw Google Duo-app. Mensen kunnen problemen hebben met hun apps vanwege een verbindingsprobleem. Als er een probleem is met de verbinding, kunt u het volgende doen:

  • Zorg er om te beginnen voor dat uw internetverbinding is ingeschakeld. Je moet hiervoor je wifi- en mobiele data-instellingen verifiëren.
  • Als uw internetverbinding actief is, maar u nog steeds problemen ondervindt, kunt u proberen het programma opnieuw op te starten.
  • Als het opnieuw opstarten van de app het probleem niet oplost, moet het apparaat opnieuw worden opgestart. Het probleem wordt meestal opgelost nadat het apparaat opnieuw is opgestart.
  • Audio- en videoproblemen op Goole Duo oplossen

Op Google Duo hebben veel mensen video- en audioproblemen. Als je dit probleem hebt, kan het een uitdaging zijn om een ?video- of spraakoproep te doen vanuit je Google Duo-app. Het probleem kan worden verholpen als u de volgende stappen uitvoert:

  • Controleer om te beginnen of uw vinger uw camera of microfoon blokkeert. De audio- en videoservice wordt direct stopgezet als je de camera of microfoon blokkeert. In die situatie weet je al wat je moet doen.
  • Als je camera en microfoon goed werken, controleer dan of je internetverbinding sterk is.
  • Als het probleem aanhoudt, kunt u de gratis hotline van Google Duo bellen voor professionele hulp.
  • De kwaliteit van audio- en videogesprekken op Google Duo herstellen

De kwaliteit van spraak- en videogesprekken wordt soms automatisch verminderd. Hier zitten twee fundamentele oorzaken achter. Als uw internetverbinding traag is of de batterij van uw apparaat bijna leeg is. Houd in dit voorbeeld rekening met het volgende:

Laad uw batterij op als deze bijna leeg is.
Overweeg een upgrade naar een beter netwerk als uw internetverbinding onvoldoende is.

Als u hulp nodig heeft, kunt u contact met ons opnemen via Google Bellen.

Published by Elinathomas

Mijn naam is haleybrown en ik woon in Amsterdam, Nederland. Ik heb engineering gedaan aan de Universiteit Gent en werk nu met Google als technisch support engineer. Ik hou van muziek, zingen, boeken lezen. Ik vind het leuk om netwerkproblemen op te lossen, daarom kies ik voor engineering. Als je een probleem hebt met je Google-account, bel dan dit nummer. https://bellenmerken.com/google/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: