Design a site like this with WordPress.com
Get started

Hoe Outlook-mappen en -berichten te tonen of te verbergen?

Na onderzoek kwamen we erachter dat het probleem wordt veroorzaakt door het recente .Net Framework-update (KB3186539) dat alle webmail op de server verbreekt door het voor gebruikers moeilijk te maken mappen en berichten weer te geven. Outlook-mappen en -berichten weergeven of verbergen met geschikte richtlijnen. Zoals we weten, is e-mail een zeer kritieke service in webservers, maar het kan vaak leiden tot ontoegankelijkheid van e-mails, waardoor paniek bij de klanten ontstaat. Laat ons u, afgezien van bovenstaande discussie, op eenvoudige manieren helpen dit probleem op te lossen.

Outlook-mappen en -berichten tonen of verbergen: –

Hier zullen we drie oplossingen bespreken om gebruikers te helpen Outlook-mappen en -berichten te tonen of te verbergen en deze zijn als volgt:

  • Dit is de eerste oplossing waarbij men Outlook moet bijwerken naar de nieuwste versie door alle benodigde bijgewerkte kits te downloaden.
  • Als bovenstaande u niet heeft geholpen, probeer dan deze oplossing.
  • Werk dit configuratiebestand nu bij om de groep van toepassingen opnieuw te starten. Dit proces zal de benodigde mappen op de juiste manier weergeven.
  • De volgende regel moet worden toegevoegd tussen de tags ” en : “
  • Dit is de laatste oplossing waarbij het verwijderen van de 4.7 .Net-upgrade dit probleem ook volledig zou kunnen oplossen.

Neem voor meer van dergelijke problemen contact op met ons team en los gerelateerde e-mailproblemen op!

Onze bekwame en competente technici helpen gebruikers met alle mogelijke oplossingen die aan onze kant beschikbaar zijn. Technici beloven gebruikers om hen de meest acceptabele en geschikte oplossingen te bieden wanneer dat nodig is. Bel ons op Outlook Bellen en ontvang passende oplossingen aan uw bureau.

Published by Elinathomas

Mijn naam is haleybrown en ik woon in Amsterdam, Nederland. Ik heb engineering gedaan aan de Universiteit Gent en werk nu met Google als technisch support engineer. Ik hou van muziek, zingen, boeken lezen. Ik vind het leuk om netwerkproblemen op te lossen, daarom kies ik voor engineering. Als je een probleem hebt met je Google-account, bel dan dit nummer. https://bellenmerken.com/google/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: