Hoe om te gaan met opschorting van eBay-accounts – 5 tips van experts

Om verschillende redenen schort eBay accounts op. De online marktplaatsen van tegenwoordig zitten vol beperkingen om klanten en leveranciers te beschermen tegen oplichting. Dit is echter ook de reden wanneer onschuldige fouten leiden tot de opschorting van een of twee soorten politieke schendingen. Zelfs als u eBay-experts/listingspecialisten inschakelt, is er geen veiligheidsgarantie, tenzij u zeer waakzaam bent over de manier waarop u met uw account omgaat.

Neem daarom kennis van deze instructie over wat u kunt doen om opschorting op eBay aan te pakken, zelfs als u duidelijk voorzichtig moet zijn met het beschermen van uw account.

Opschortingstips voor eBay-account

 1. Registreer je niet voor een nieuw account

Het is een slecht idee om een ??nieuw account op eBay aan te maken net nadat je account is opgeschort.

Het beleid van eBay staat een gebruiker toe om meerdere accounts aan te maken. Ze moeten echter voldoen aan de behoeften van kopers en verkopers, problemen te zijner tijd oplossen en normen volgen. Het is absoluut verboden om een ??nieuw account aan te maken om een ??schorsing of beperking te omzeilen. Wanneer u wordt geïdentificeerd als een handelaar die meerdere accounts heeft aangemaakt, komt u op de zwarte lijst. En op eBay is het bijna onmogelijk om een ??geblokkeerd account opnieuw op te bouwen.

 1. Controleer de opschorting

Scams zoals kaping maken vaak gebruik van valse opschortende e-mails, die ertoe leiden dat verkopers belangrijke informatie opvragen op duistere internetpagina’s. Er moet dus gecontroleerd worden of er een opschorting van de rekening heeft plaatsgevonden.

Om een ??verkoper op de hoogte te stellen van de opschorting van een account, stuurt eBay een e-mail en een eBay-bericht. Als je hierover een e-mail hebt ontvangen, controleer dan de e-mails van eBay om dat te bevestigen.

 1. Ontdek of uw account is geblokkeerd, beperkt of geschorst

Vasthouden, beperken en opschorten worden anders opgelost.

Voor kleine foutjes, zoals een te late betaling of een verlopen betaalmiddel, wordt ingehouden. De beperkingen zijn strenger en er worden fouten gemaakt, zoals het niet voldoen aan de minimale verkoopcriteria. In omstandigheden zoals de verkoop van verboden artikelen of criminele activiteiten op eBay, worden schorsingen toegepast.

 1. Bekijk de redenen

Meestal staat er in de e-mail waarom je eBay-account moet worden opgeschort en wees daar dus voorzichtig mee.

De oorzaak van de opschorting hangt af van de toegang tot uw verkopersaccount. Een opschorting is bijvoorbeeld gemakkelijker af te handelen vanwege achterstallige verkopersbetalingen dan een opschorting vanwege traag transport, beschadigde artikelen, niet-verzending, enz. De oorzaak kan ook verband houden met fraude of vervalsing. U moet precies begrijpen waarvoor uw eBay-account verantwoordelijk is voordat u iets anders doet.

 1. Bel eBay en bespreek

De e-mail beschrijft de stappen om uw account te herstellen als het probleem eenvoudig te beheren is. Als dat niet het geval is, kunt u gewoon de eBay-klantenondersteuning bellen en leiden.

Verzamel feiten om je onschuld te bevestigen voordat je eBay belt. Je hebt je eBay-ID nodig, je referentie en datum van opschorting van de e-mail van ontvangst, en het e-mailadres dat voor de eerste keer aan je eBay-account is gekoppeld. Verzamel vervolgens het bewijs van de aanklacht. Een echtheidscertificaat kan bijvoorbeeld de claim aanvechten als een namaakartikel van het eBay-account wordt geschorst. Als langzame verzending in rekening wordt gebracht, dient u de volgnummers en facturen van de balie te tonen.

Nadat je de papieren hebt gekregen, bel je en praat je met eBay over de kwestie. Meer dan één beroep kan enige tijd in beslag nemen, dus het is handig om de naam, het tijdstip en de datum van de vertegenwoordiger te noteren. Blijf de hele tijd geduldig en aangenaam. Merk op dat het doel is om de opschorting met eBay te verhogen. Als je in deze zaak niet samenwerkt met eBay, zal onschuldig zijn niet helpen.

Lees ook: Gedeeltelijke restitutie van eBay: alles wat u moet weten

Waarom zou u een opschorting van een eBay-account niet lichtvaardig opvatten?

eBay kan je al dan niet de redenen geven voor opschorting of herstel van je account. Dit is waar eBay-ondersteuning moet worden besproken. Houd er echter rekening mee dat een beëindigde eBay-account ernstige gevolgen zal hebben, ongeacht de periode van de opschorting.

De cashflow is bijvoorbeeld het eerste item dat wordt stopgezet als je een eBay-account hebt opgeschort. Het probleem is meestal beperkt tot het verlies van contant geld door lopende eBay-verkopen. In het geval dat een klant een kopersbeschermingszaak tegen u indient, wordt het geld dat u claimt te matchen bevroren op uw PayPal eBay ID-account. PayPal belast de bijbehorende bankrekening of creditcard bij het vereffenen van het saldo. Als PayPal dat niet kan, wordt de claim uit eigen zak afgehandeld. In dit geval wordt uw account echter bevroren en worden uw gegevens verzameld.

Als eCommerce ondernemer ervaar je niet alleen problemen bij de bank en incassobureau, maar blaas je ook je reputatie als eCommerce bedrijf op. Dit zal uiteindelijk leiden tot psychologische en professionele stress. Als eBay uw belangrijkste inkomstenbron is, zal de gelddruk ook alle elementen van uw bedrijf beïnvloeden.

Simpel gezegd, de opschorting van een eBay-account heeft gevolgen op de lange termijn en moet dus koste wat kost worden vermeden. Er zijn natuurlijk manieren om een ??opgeschorte eBay positief te herstellen. Het is echter ook belangrijk om voorzichtig te zijn.

Hoe u in de toekomst accountopschorting kunt voorkomen

 • Volg religieus de eBay-regels
 • Overdrijf het voordeel van het product niet. Gebruik eBay-lijstprofessionals om een ??geschikte productkopie te maken
 • Geef een gedetailleerde beschrijving van uw leveringsproces. Vul je vertrouwen in
 • Huur uw eBay-specialisten en hun monteurs in
 • Creëer online aanwezigheid via meerdere kanalen voor uw winkel. Het verhoogt uw betrouwbaarheid en is een alternatief voor aanbetaling wanneer eBay wordt opgeschort.
 • De lijst met items bekijken eBay staat leveranciers niet toe om je catalogus te vermelden en bij te werken

Onthoud dat u zich moet houden aan de voorwaarden van eBay

Zelfs als u niet opzettelijk een fout maakt, moet eBay niet op de hoogte zijn van uw accounts die inbreuk maken op het beleid. Hoewel je echt moet werken om dergelijke problemen aan te pakken, zal een transparante operationele architectuur voor je eBay-winkel toekomstige opschorting helpen voorkomen. Dit is de reden waarom verschillende verkopers er de voorkeur aan geven professionals en experts in te schakelen voor eBay-aanbieding om producten te produceren om beleidsschendingen te verminderen.

Als je meer hulp nodig hebt bij het beschermen van je merk op eBay, neem dan contact op met eBay-experts op het gebied van aanbiedingen. Neem bij eBay Bellen contact met ons op.

Published by Elinathomas

Gigaset Contact Nederland +31-182796553 provides you hassle-free, as well as specific customer support for all types of mailing errors. Gigaset Contact Nederland provided by our experts is not bounded to a specific area. We believe in providing help and technical support to our users in every possible way that will result in the ease of their work for sure. Our customer support is available 24/7 for your service on Gigaset Contact Nederland: +31-182796553. https://klantenservices.co/gigaset-contact/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: