Oplossing: Facebook Messenger maakt geen verbinding op iPhone en Android-apparaat

Facebook is een van de meest toegankelijke sociale netwerkdiensten op internet. Voor persoonlijk en zakelijk gebruik hebben miljoenen gebruikers toegang tot deze fantastische service. Het helpt gebruikers om in contact te blijven met oude vrienden, familieleden en collega’s. Gebruikers kunnen hiermee moeiteloos sms’en, foto’s, films etc. versturen of ontvangen. Dit is een van de beste communicatiemedia op internet.

Het kan voor elke versie van het besturingssysteem worden gebruikt. Deze app is eenvoudig te bedienen door gebruikers op Android of iOS. Maandelijks gebruiken meer dan een miljard mensen hun iPhone en Android met de Facebook Messenger-app. Het is voor veel mensen een groot probleem als er iets misgaat en de applicatie niet meer werkt.

Hoe Facebook (FB) Messenger te repareren die geen verbinding maakt op iPhone:

Als je Messenger-app niet werkt op je iPhone en je weet niet waarom je het probleem moet aanpakken. Hieronder bespreken we hoe de problemen verholpen kunnen worden en hoe je app weer werkt.

Stap1: herstart Facebook Messenger

Het kan genoeg zijn voor deze basistaak. Als de FB-messenger-app lijkt te zijn vastgelopen, hoeft u alleen maar twee keer op de startknop te drukken en wanneer u de lijst met apps ziet, zoekt u de apps en veegt u deze op en opent u deze opnieuw. Hopelijk heeft je Facebook-bericht geen betrekking op een probleem. Het zal precies goed werken.

Stap 2: Is uw app up-to-date?

Dit is een van de grootste problemen wanneer u niet correct werkt in sommige van uw favoriete toepassingen. Ga naar de App Store en kijk of er een Facebook-messenger-update beschikbaar is.

Stap 3: Installeer de app opnieuw

Zoek het startschermpictogram voor Facebook Messenger. Houd de tik ingedrukt totdat er een X verschijnt. Klik erop om de app te verwijderen. Download en installeer het opnieuw, ga naar de App Store.

Stap 4: Start je iPhone opnieuw op

Ongeacht het iPhone-model dat je hebt, herstarten is altijd een goed idee als zoiets gebeurt. U kunt de rode schuifregelaar zien door de slaap/waak-knop ingedrukt te houden. Sleep en schakel uw gadget uit. Gebruik en zet de telefoon weer op dezelfde knoppen.

Stap 5: IOS bijwerken


U moet van tijd tot tijd controleren of de nieuwe versie van iOS uit is. Download en installeer het, als dat zo is. Ga naar Instellingen > Algemeen > Software bijwerken.

Hoe Facebook (FB) Messenger te repareren die geen verbinding maakt op Android:

Het FB Messenger-programma werkt bijna altijd naar behoren, maar reageert soms niet zoals sommige andere applicaties. Als je een Facebook-gebruiker bent met dergelijke problemen, geen verbinding hebt of Facebook Messenger niet gebruikt, maak je dan geen zorgen, we geven je enkele manieren om dit soort problemen op te lossen.

Stap 1: Controleer uw internetverbinding

Controleer de verbinding met uw internet. Zorg voor een goede internetverbinding met uw apparaat. Dit kan ook een van de verklaringen zijn voor het falen van de Facebook-messenger op je Android-apparaat.

Stap 2: Herstart Messenger

Wanneer de FB-messenger-applicatie inactief lijkt, hoef je alleen maar op de startknop te dubbelklikken en nadat je de programmalijst hebt gezien, zoek je FB, veeg je het uit en voer je het opnieuw uit. Hopelijk is het probleem niet verbonden en werkt de Fb-messenger goed.

Stap 3: Controleer of uw app up-to-date is

Elke keer dat uw FB-berichtentoepassing niet correct werkt. U moet naar de App Store gaan om te zien of er updates voor Facebook-messenger beschikbaar zijn. U moet het upgraden naar de nieuwste versie als u een oude versie van deze applicatie gebruikt. Misschien lost dit uw probleem met de FB Messenger-app op en werkt het niet goed.

Lees ook: Hoe kom ik aan de 6-cijferige code voor Facebook?

Stap 4: Installeer de Messenger-app opnieuw

Ga naar het Messenger-pictogram op het startscherm van uw Android-apparaat. Houd ingedrukt om een ??X op het scherm te houden. Druk erop en de smartphone verwijdert de FB Messenger-software. De App Store moet worden gedownload en opnieuw worden geïnstalleerd. Als u dit doet, kunt u mogelijk geen verbinding maken met uw probleem met Facebook Messenger.

Stap 5: Start uw Android-apparaat opnieuw op

Ongeacht de Android-smartphone die u bezit, het herstarten van uw apparaat is altijd een fantastische techniek om dit te doen. U krijgt toegang tot de rode schuifregelaar door de slaapknop ingedrukt te houden. Schuif hem naar beneden en zet je smartphone uit. Schakel de telefoon in en start de FB-messenger opnieuw. Wanneer u het uit- en weer inschakelt, kunt u uw probleem oplossen.

Stap 6: Update uw Android-besturingssysteem

Het besturingssysteem moet worden gecontroleerd op de nieuwste versies. Download en update als dat zo is. Als het is. Misschien wordt je probleem opgelost Messenger Facebook werkt niet.

Stap 7: opslagruimte vrijmaken

Mogelijk hebt u niet voldoende opslagruimte op uw apparaat. Verwijder ongewenste communicatie, bestanden, foto’s, audio en video die je niet meer nodig hebt. Dit is misschien de reden waarom de FB-messenger niet werkt of verbinding maakt met een Android-handset. Controleer of het programma goed werkt na het oplossen van het opslagprobleem.

Opmerking: helaas zijn we er vrij zeker van dat deze technieken voor probleemoplossing gestopte berichten op iPhone en Android Phone in Facebook Messenger oplossen. Maak je geen zorgen over Contact Facebook Bellen en het vinden van een antwoord op al je vragen.

Published by Elinathomas

Gigaset Contact Nederland +31-182796553 provides you hassle-free, as well as specific customer support for all types of mailing errors. Gigaset Contact Nederland provided by our experts is not bounded to a specific area. We believe in providing help and technical support to our users in every possible way that will result in the ease of their work for sure. Our customer support is available 24/7 for your service on Gigaset Contact Nederland: +31-182796553. https://klantenservices.co/gigaset-contact/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: