Hoe kom ik aan de 6-cijferige code voor Facebook?

Facebook is een website waarvoor geen introductie nodig is voor sociale netwerken. Het overschaduwt ook niet dat de website in een mum van tijd populair en populair is geworden bij mensen over de hele wereld. En zelfs in deze 21e eeuw heeft het zijn charme niet verloren. Facebook werd eerst alleen gepresenteerd als een sociale website en we kunnen zien dat Facebook zijn gebruikersinterface heeft verbeterd en nu kan worden gebruikt als een applicatie omdat er een technologie is ontwikkeld.

Er werden ook tekenen getoond dat veel Facebook-accounts waren gekaapt, gezien het verhoogde risico op cyberdreigingen naarmate de technologie verbeterde. Sommige gebruikers zijn ook regelmatig hun wachtwoord voor hun Facebook-account vergeten. Om dit probleem te verhelpen, hebben de agenten de 6-cijferige code gemaakt om te controleren of zelfs om terug te keren naar de rekening.

Weten wat de 6-cijferige code is?

Het zescijferige nummer van Facebook wordt gebruikt om hackers buiten de deur te houden voor verificatie. En deze code komt naar buiten als mensen het verloren Facebook-wachtwoord terugkrijgen of zelfs inloggen. Nu verkrijgen de gebruikers deze code via verschillende methoden. Daarom zijn hier de benaderingen om een ??6-cijferige verificatiecode te verkrijgen en te gebruiken nadat u bent gaan beseffen wat het is.

Verschillende manieren om een ??verificatiecode van zes cijfers op Facebook te krijgen!

Gebruikers worden dringend verzocht om monitoring in twee fasen te gebruiken als het gaat om het handhaven van accountbeveiliging. En als gebruikers de wachtwoorden van hun Facebook-account vergeten, kunnen ze de toegang herstellen met behulp van de verificatiecode. Hier kunt u zien hoe ik de 6-cijferige Facebook-verificatiecode heb gekregen.

De eerste manier om uw account te herstellen, is door de tekstmethode voor de zescijferige verificatiecode te selecteren.

Voeg de tweestaps-controleoptie toe om de zescijferige e-mail- of telefoonverificatiecode te verkrijgen die u als tweede mogelijkheid hebt geselecteerd.

Met kennis van de methoden om de verificatiecode te verkrijgen, volgen hieronder de stappen voor hoe ik mijn Facebook-account kan ophalen zonder de code als de code niet wordt gegeven.

Stappen om Facebook-account te herstellen met verificatiecode!

 • Begin met het starten van een favoriete online browser en ga vanuit de zoekbalk naar de Facebook-aanmeldingspagina.
 • Voer de gebruikersnaam in die u wilt retourneren en blijf tikken op de optie “Wachtwoord dat ik ben vergeten”.
 • U wordt gevraagd één optie te selecteren om te herstellen. Door de beveiligingsvraag te beantwoorden, kunt u kiezen voor herstel.
 • Wanneer u naar de vraag kijkt, beantwoordt u de vraag correct en tikt u op ‘Volgende’.
 • Facebook-servers vragen je om de e-mail te controleren en het wachtwoord opnieuw in te stellen. Zorg ervoor dat u een eenvoudig te onthouden wachtwoord aanmaakt.
 • Voer in het tweede vak het wachtwoord opnieuw in en selecteer “OK” om te bevestigen.

U kunt met de bovengenoemde technieken leren hoe u weer toegang kunt krijgen tot uw Facebook-account zonder code te gebruiken. Als je de code niet ontvangt en niet weet waarom ik mijn 6-cijferige code niet van Facebook krijg, moet je de telefoon of e-mail controleren die is verbonden met je Facebook-account. Je kunt ook contact opnemen met de Facebook-klantenservice of met mij als de verbindingsgegevens correct zijn en je de codes nog niet hebt ontvangen.

Waarom krijg ik mijn 6-cijferige code niet van Facebook?

Voor Facebook is je privacy het belangrijkste. Daarom kunt u uw account met verschillende keuzes beveiligen. U ontvangt een sms als u of iemand anders verbinding probeert te maken met uw account met een andere smartphone als u de tweetrapsverificatiecode hebt ingeschakeld.

Je kunt de redenen in het onderstaande bericht begrijpen als je een vraag hebt waarom ik mijn 6-cijferige Facebook-code niet krijg.

Redenen om de 6-cijferige Facebook-code niet te krijgen

 • De belangrijkste verklaring is dat je je Facebook-accountnummer hebt gewijzigd en niet hebt bijgewerkt.
 • Het sms-verzoek kan worden verzonden door een foutief nummer.
 • Op 32665(FBOOK) moet je het bericht naar AT of Fb sturen.
 • Zorg ervoor dat handtekeningen van sms-berichten zijn verwijderd, omdat dit uw Facebook-bericht kan afschrikken.
 • Je moet 24 uur wachten voordat je een andere code aanvraagt ??wanneer je een bericht verstuurt.

Hoe kan ik mijn Facebook-inlogcode krijgen?

 • Enkele stappen om de inlogcode voor Facebook te verkrijgen:
 • U moet inloggen en Beveiliging en instellingen kiezen in uw Facebook-account.
 • Selecteer Instellingen en selecteer Beveiliging en inloggen. Selecteer Instellingen.
 • De authenticatie-optie Gebruikt twee factoren.
 • Specificeer en klik op Herstelcodes om uw wachtwoord in te voeren.
 • De knop Nieuwe codes ophalen wordt weergegeven.
 • U kunt dit wijzigen als u uw contactnummer heeft gewijzigd. U kunt 10 codes schrijven en gebruiken. Als u uw codes verliest, kunt u dezelfde procedure opnieuw volgen.

Dit zijn de stappen die je kunt nemen om het antwoord te krijgen. Hoe krijg ik mijn inlogcode van Facebook? Facebook brengt geen kosten in rekening voor het ontvangen van sms of authenticatie met twee factoren. Je kunt het gebruiken wanneer je maar wilt. U kunt hulp krijgen via de optie Helpcentrum als u nog steeds problemen ondervindt.

Verbinding maken met de Facebook-klantenservice!

Facebook biedt ook een aparte service voor gebruikersondersteuning. En consumenten die verdere ondersteuning nodig hebben, kunnen elk geschikt platform gebruiken om contact met hen op te nemen om het probleem op te lossen.

Als er een probleem is, neem dan contact met ons op via Facebook Bellen.

Published by Elinathomas

Gigaset Contact Nederland +31-182796553 provides you hassle-free, as well as specific customer support for all types of mailing errors. Gigaset Contact Nederland provided by our experts is not bounded to a specific area. We believe in providing help and technical support to our users in every possible way that will result in the ease of their work for sure. Our customer support is available 24/7 for your service on Gigaset Contact Nederland: +31-182796553. https://klantenservices.co/gigaset-contact/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: