Fix Net Framework 3.5 Foutcode 0x800f081f in Windows 10

De NET Framework-software van Microsoft wordt meestal gebruikt met het Windows-besturingssysteem. Het is een uitgebreid programmeermodel dat uitzonderlijke programma-afhandeling biedt, evenals continue en zeer veilige communicatie. Het kan ook worden gebruikt om een ??breed scala aan bedrijfsactiviteiten te modelleren. Met behulp van een pakket dat kan worden geleverd, kunnen de.NET Framework 4 runtime en bijbehorende bestanden die nodig zijn om programma’s die gericht zijn op de.NET Framework 4 uit te voeren en te bouwen, moeiteloos worden geïnstalleerd. The.NET Framework 4 werkt op dezelfde manier als eerdere Framework-versies. Programma’s die voor eerdere versies van het Framework zijn geschreven, blijven op de standaardversie draaien. Dit programma bevat veel nieuwe functies en updates voor bestaande.

NET Framework 4 omvat de hieronder vermelde nieuwste functies en verbeteringen:

 • CLR en BCL zijn verbeterd.
 • ADO.NET is verbeterd.
 • Opgewaardeerd naar ASP.NET
 • Windows Presentation Foundation is verbeterd.
 • Er zijn verbeteringen aangebracht aan de Windows Workflow Foundation en de Windows Communication Foundation.

Er zijn gevallen waarin software, hoe goed gebouwd ook, onverwachte problemen tegenkomt. De moeilijkheid of fouten kunnen om verschillende redenen ontstaan. De foutcodes zijn gedefinieerd op een manier die helpt bij het bepalen van de werkelijke oorzaak van de fout. Het diagnosticeren van het probleem helpt bij de oplossing ervan. De onderstaande informatie beschrijft de meest voorkomende oorzaken van fout 0x800F081F.

Wat zijn de belangrijkste redenen voor de foutcode 0x800F081F in Windows 10?

NET Framework 3.5 Foutcode 0x800F081F is een van de vier foutcodes die kunnen verschijnen als gevolg van een soortgelijk probleem. Hieronder volgen de drie andere probleemcodes die u kunt tegenkomen: 0x800F0906, 0x800F0907 en 0x800F0922. De belangrijkste oorzaak van deze foutcodes is de incompatibiliteit van Microsoft.NET Framework 3.5. Het probleem treedt meestal op wanneer u de installatiewizard, het hulpprogramma Deployment Image Servicing and Management (DISM) of Windows PowerShell-opdrachten gebruikt om het.NET Framework te installeren of configureren.

De blundercodes zijn geschikt voor de Windows 10-clients, Windows Server 2016, Windows Server-variant 1709, Windows 8.1, Windows Server 2012 R2, Windows 8 en Windows Server 2012. Op die werkkaders is Microsoft .NET Framework 3.5 een “Component op aanvraag”. Het betekent dat het standaard is ingesteld. Nadat u de functie hebt ingeschakeld, probeert Windows Update de binaire code.NET en andere noodzakelijke bestanden te downloaden. Er verschijnen foutcodes als uw systeem niet correct is geconfigureerd.

Wanneer u Microsoft.NET Framework 3.5 probeert te installeren op een computer met Windows 10, Windows Server 2016, Windows Server versie 1709, Windows 8.1, Windows Server 2012 R2, Windows 8 of Windows Server 2012, krijgt u het.NET Framework 3.5 foutcode 0x800f081f.

Opmerking: het is mogelijk dat er onverwachte en niet-gedetailleerde fouten optreden tijdens de installatie van het Microsoft.Net-framework, maar de onderstaande oplossingsmethoden kunnen deze fouten ook verhelpen. Voor een succesvolle oplossing van de fout, moet u elke stap zorgvuldig volgen.

Hoe fout 0x800F081F in WIndows 10 op te lossen?

De mogelijke oplossingen voor Windows 8.1, Windows Server 2012 R2, Windows 8 of Windows Server 2012 voor de foutcode 0x800F0906, foutcode 0x800F081F, foutcode 0x800F0907

Wanneer een gebruiker de Microsoft.NET Framework 3.5-software probeert te installeren op een systeem met Windows 10, Windows Server 2016, Windows Server versie 1709, Windows 8.1, Windows Server 2012 R2, Windows 8 of Windows Server 2012, verschijnt de foutcode 0x800f081f . Foutcode 0x800F0906, Framework 3.5 Foutcode 0x800f081f of 0x800F0907 kan worden opgelost met behulp van de onderstaande technieken. Bekijk de volgende resoluties als u op zoek bent naar een doe-het-zelf-oplossing om Windows Update Error 0x800f081f op te lossen. Volg de stappen in de aangegeven volgorde om de oplossing werkbaar te maken.

Volg de stappen om de foutcodes voor Windows 10 op te lossen:

 • Het hulpprogramma Windows Media Creation kan worden gedownload.
 • Maak een lokale ISO-image of een image voor de Windows-versie die momenteel op uw computer is geïnstalleerd.
 • Stel het Groepsbeleid op dezelfde manier in als de tweede optie, maar volg ook de onderstaande instructies:
 • Vergroot in de eerste stap de ISO-afbeelding die is gemaakt met de Windows Media Creation Tool.
 • Selecteer de map ISO-bronnen als het “Alternatieve bronbestandspad”.
 • Gebruik de opdracht gpupdate /force om een ??update te forceren.
 • Aanvulling The.Net framework is nu beschikbaar.

Windows 10 Foutcode 0x800F0922:

Wanneer u bijwerkt naar Windows 10, krijgt u het bericht “0x800F0922 CBS E INSTALLERS FAILED: Processing advanced installers and generic commands failed” in combinatie met de fout “0x800F0922 CBS E INSTALLERS FAILED: Processing advanced installers and generic commands failed.”

Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

 • Navigeer naar de map met .NET Framework-installatiebestanden en dubbelklik erop om deze te openen.
 • Ga vervolgens naar de map Bronnen en open deze.
 • Klik met de rechtermuisknop op de SXS-map en selecteer Eigenschappen.
 • Controleer of er bij Read & Execute een vinkje staat bij de optie Beveiliging. Als je het vinkje niet ziet, ga dan naar Bewerken en schakel het in op je computer.
 • Gebruik de Windows-toets en de X-toets samen.
 • Selecteer Opdrachtprompt in het menu (Beheerder)
 • Dism /online /enable-feature /featurename:netfx3 /all /source:c:sxs /limitaccess -> Typ de volgende opdracht in het opdrachtpromptvenster: Voer de code in.

Dism /online /Cleanup-Image /restorehealth -> Typ de volgende opdracht in het opdrachtpromptvenster: Voer de code in.
Deze problemen kunnen optreden wanneer u .NET Framework 3.5 probeert in te schakelen met behulp van een installatiewizard, het hulpprogramma Deployment Image Servicing and Management (DISM) of Windows PowerShell-opdrachten.

Het is niet beschikbaar in Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows Server 2012 R2 of Windows Server 2012. Net Framework 3.5 is een Feature-on-Demand-toepassing. De metadata voor de meest populaire functies zijn ook inbegrepen. Bovendien zijn de binaire codes van de functie en andere relevante bestanden niet betrokken. Wanneer u een functie configureert, probeert Windows verbinding te maken met Windows Update om de ontbrekende informatie te krijgen die nodig is om deze te installeren. Dit proces wordt beïnvloed door de netwerkconfiguratie en hoe systemen worden ingeschakeld om updates in de omgeving te installeren. Het is mogelijk dat u problemen tegenkomt wanneer u deze functies voor het eerst installeert.

Hieronder volgen de foutmeldingen die bij deze probleemcodes horen:

0x800F0906 Foutcode: Deze fout wordt gevolgd door de volgende foutmeldingen:

 • Het was niet mogelijk om de bronbestanden op te halen. Specificeer de locatie van de bestanden die nodig zijn om de functionaliteit te herstellen met behulp van de “bron” optie.
 • De gevraagde aanpassingen worden niet voltooid door Windows.
 • Windows kan geen verbinding maken met internet om kritieke bestanden te verkrijgen. Zorg ervoor dat je verbinding hebt met internet en klik vervolgens op ‘Opnieuw proberen’ om het nog een kans te geven.
 • Een of meer rollen, rolservices of functies kunnen niet worden geïnstalleerd.
 • De bronbestanden konden niet worden gevonden.

Foutcode: 0x800F081F: De foutcode gaat vergezeld van de volgende foutmeldingen wanneer u deze fout tegenkomt. Ze helpen bij het bepalen wat er met de computer is gebeurd en hoe het probleem kan worden opgelost.

 • De bronbestanden konden niet worden gevonden.
 • Geef met de optie “Bron” de locatie op van de bestanden die nodig zijn om de functionaliteit te herstellen.
 • Het DISM-logbestand bevindt zich in C:WindowsLogsDISMdism.log 0x800F081F – CBS E SOURCE MISSING.

Foutcode 0x800F0907: let op de foutmeldingen die bij deze foutcode horen.

 • DISM was een complete mislukking. Er is geen operatie geweest.
 • Kijk voor meer details in het logbestand.
 • Het DISM-logbestand bevindt zich in C:WindowsLogsDISMdism.log.
 • Vanwege netwerkbeleidsbeperkingen kon Windows geen verbinding maken met internet en de bestanden downloaden die nodig waren om de gewenste wijzigingen aan te brengen. Neem contact op met uw netwerkbeheerder voor meer informatie.
 • BELEID VAN DE CBS E-GROUP IS NIET TOEGESTAAN (0x800F0907)

Hoe foutcode 0x800F081F te repareren tijdens het installeren van .NET Framework 3.5

U hoeft zich geen zorgen te maken als u het.NET Framework-foutnummer 0x800F081F krijgt terwijl u probeert om.NET Framework 3.5 op uw Windows-computer te installeren. Het is een typische foutcode die veel mensen hebben ervaren. U kunt het probleem nu gemakkelijk oplossen zonder veel tijd te verspillen. Het werkproces wordt hierdoor niet beïnvloed. Hieronder volgen enkele van de meest voorkomende oplossingen voor foutcorrectie:

Groepsbeleid instellen (oplossing I)
Oplossing 2: gebruik DISM om het.NET Framework 3.5 te installeren.

Oplossing I: Groepsbeleid met succes instellen

Het probleem 0x800F081F wordt meestal veroorzaakt doordat de componenten in het groepsbeleid zijn uitgeschakeld. Om te zien of de onderstaande procedures de fout verhelpen, schakelt u ze in of uit. Als het probleem zich blijft voordoen na de eerste oplossing, gaat u verder met de volgende. Volg de onderstaande stappen:

 • Om het vak Uitvoeren te openen, drukt u tegelijkertijd op Windows + R.
 • Druk op Enter na het typen van “gpedit. MSC”.
 • Computerconfiguratie -> Beheersjablonen -> Systeem moet worden verplaatst.
 • Controleer de instellingen voor optionele elementinstallatie en elementreparatie door twee keer te klikken.
 • Selecteer Ingeschakeld en klik vervolgens op OK.
 • Installeer the.NET Framework 3.5 als dit nog niet is geïnstalleerd.

Oplossing II: schakel de .NET Framework 3.5-functie in met DISM

Het probleem wordt hoogstwaarschijnlijk veroorzaakt door het feit dat uw systeem. NET Framework 3.5-functionaliteit is niet ingeschakeld. Gebruik de opdracht DISM om het te configureren.

OPMERKING: om deze oplossing te voltooien, moet u installatiemedia of een ISO-image voor uw Windows-versie hebben.

Volg de stappen om de .NET Framework 3.5-functie in te schakelen met DISM:

 • Bewaar de Windows-installatieschijven in uw computer of installeer Windows vanaf een ISO-image.
 • Voer “cmd” in het opdrachtvenster in door op de Windows-logotoets op uw toetsenbord te drukken.
 • Kies “Als administrator uitvoeren” in het rechtermenu van de “Opdrachtprompt”.
 • “Dism /online /enable-feature /featurename: NetFx3 /All /Bron: DRIVE>: sources’s /LimitAccess” is het commando dat moet worden gebruikt. en druk vervolgens op de Enter-toets op uw toetsenbord. (Merk op dat de DRIVE> moet worden vervangen door de stationsletter voor het installatiemediastation of ISO-station.)
 • Test ten slotte of de fout verdwijnt na het installeren van.NET Framework 3.5.

De 0x800f081f-fout in Windows 10 kan worden opgelost met behulp van de hierboven genoemde methoden. Om probleem 0x800f081f in Windows 8.1 op te lossen, als de reparatie mislukt en de fout aanhoudt, belt u het Bellen Window Klantenservice Telefoonnummer Helpline Nummer team.

Published by Elinathomas

Gigaset Contact Nederland +31-182796553 provides you hassle-free, as well as specific customer support for all types of mailing errors. Gigaset Contact Nederland provided by our experts is not bounded to a specific area. We believe in providing help and technical support to our users in every possible way that will result in the ease of their work for sure. Our customer support is available 24/7 for your service on Gigaset Contact Nederland: +31-182796553. https://klantenservices.co/gigaset-contact/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: