Hoe u Avast-fout 42125 en 42110 kunt oplossen

Wanneer ze proberen een opstartfilter uit te voeren met Avast, ontvangen bepaalde Windows-gebruikers de ‘42125-foutcode’ en ‘42110-foutcode’. Dit probleem treedt naar verluidt op tijdens een opstartscan en het is bevestigd dat het voorkomt in Windows 7, Windows 8.1 en Windows 10.

Twee essentiële stuurprogramma’s zullen uiteindelijk om onverklaarbare redenen het spook van een van deze twee foutcodes veroorzaken:

Je hebt de leiding over een ‘decompressiebom’. De meest voorkomende reden voor dit foutnummer is wanneer Avast denkt dat het aan een bestand werkt dat een DoS-aanval kan veroorzaken als het wordt verwijderd. In dit geval moet u het record volledig vermijden en vergelijkbare informatie bij een andere bron zoeken.

Recordverontreiniging in het systeemherstelvolume – Het is bekend dat Avast deze fouten onder bepaalde omstandigheden weggooit vanwege een verlagingsprobleem met het systeemherstelvolume. Als dit het geval is, zou u het probleem moeten kunnen oplossen door Systeemherstel tijdelijk uit te schakelen en uw framework te laten opstarten zonder dat dit het probleem oplost.

Methode 1: Waarschuwing tegen een decompressiebom

De meest voorkomende reden voor deze foutmelding is wanneer Avast denkt dat het document dat wordt geanalyseerd een ‘decompressiebom’ is (ook wel een compressiebom genoemd).

De term “decompressiebom” verwijst naar archiefdocumenten (RAR of ZIP) die een hogedrukaandeel hebben. Wanneer deze documenten worden gesplitst, kunnen ze buitengewoon groot worden en mogelijk al het RAM-geheugen in beslag nemen.

Deze ‘decompressiebommen’ worden vaak gebruikt bij DoS-aanvallen die gericht zijn op het verzwakken van infectiescanners – de meeste beveiligingsapparaten zijn op de hoogte van deze training en zullen het logboek niet filteren om te voorkomen dat het framework crasht of het kwetsbaarder maakt voor aanvallen.

Laten we doen alsof dit een serieus scenario is, en je bent bereid de mogelijkheid te accepteren dat je de leiding hebt over een decompressiebom. In dat scenario is het wissen van het document de beste manier om het probleem op te lossen.

Als je het van een slechte plek hebt gekregen, verwijder het dan uit je framework en voer een opstartcontrole uit bij Avast bij de volgende opstart van het framework.

Als uw onderzoek niet heeft uitgewezen dat het record dat Avast afkeurt een decompressiebom is, gaat u verder met de volgende meest waarschijnlijke reparatie.

Methode 2: Systeemherstel opnieuw inschakelen

Een andere mogelijkheid dat een van deze twee foutcodes (42110 en 42125) verschijnt, is een verontreiniging van het raamwerkdocument met betrekking tot het herstelvolume van het raamwerk.

Gelukkig meldden een paar klanten met een vergelijkbare situatie dat het probleem volledig was opgelost nadat het verlamde raamwerk was hersteld, opnieuw was opgestart en het hulpprogramma Systeemherstel opnieuw was ingeschakeld.

Als deze omstandigheid gepast lijkt, gebruik dan de onderstaande stappen om Systeemherstel uit te schakelen en gebruik Avast om de 42110- en 42125-foutcodes te diagnosticeren:

 • Gebruik de Windows-toets + R om een ??Run-uitwisselingsvak te starten. Typ vervolgens in het inhoudsvak ‘system. cpl’ en klik op Enter om het paneel Systeemeigenschappen te openen.
 • Kies het tabblad Systeembeveiliging in het platte menu boven aan het scherm Systeemeigenschappen, selecteer vervolgens uw besturingssysteem en klik op Configureren.
 • Schakel vervolgens onder Instellingen herstellen de knop in op Kaderverzekering uitschakelen. Klik vervolgens op Toepassen om de wijzigingen op te slaan.
 • Wanneer Systeemherstel niet langer functioneel is, start u uw computer opnieuw op en laat u hem opstarten zonder.
 • Nadat uw pc opnieuw is opgestart, gebruikt u de bovenstaande methoden om terug te keren naar het paneel Systeembeveiliging en Systeemherstel opnieuw in te schakelen door Instellingen herstellen te wijzigen in Kaderverzekering inschakelen.

Motivaties om Avast Error Code 42110 en hun oplossingen te veroorzaken.

 • Deze fouten kunnen optreden als u andere beveiligingsfuncties gebruikt vanwege een conflict tussen beveiligingsprogrammering.
 • De antivirusinstallatie van Avast was verspreid over elkaar.
 • We gebruiken een oude versie van Avast antivirus.
 • Het is ook mogelijk dat uw systeem enkele beschadigde of ontbrekende papieren of catalogi heeft.
 • Dit zijn enkele van de factoren die bijdragen aan de fouten en Avast-administraties tijdelijk beperken. U kunt het nu repareren met enkele eenvoudig te implementeren oplossingen.

Regeling van Avast-foutcode 42110:

 • Start in wezen uw apparaat opnieuw op als de laatste eerste stap.
 • Veeg uw apparaat op zoek naar ontbrekende bestanden en vervang ze zodat u kunt blijven doen wat u aan het doen bent.
 • U kunt ook proberen de antivirussoftware van Avast opnieuw te installeren.
 • Als u veel beveiligingsprogramma’s gebruikt, moet u ze allemaal verwijderen en een voor een opnieuw installeren. Dit zal u helpen erachter te komen wat de conflicten veroorzaakt, en u kunt de services weer gebruiken.
 • Zorg ervoor dat u uw Avast-programma’s bijwerkt, want als u niet de meest recente versie van het product gebruikt, kunt u dit probleem blijven ondervinden. De meest recente stabiele versie van Avast voor Windows is 20.3.2405, die op 13 mei werd uitgebracht.
 • Zorg er ook voor dat u een goedgekeurde antivirusversie van Avast gebruikt.

Hoe Avast-foutcode 42125 uit te roeien?
More about this source textSource text required for additional translation information

Avast-fouten 42125 is vergelijkbaar met de bovenstaande Avast-foutcode en heeft een vergelijkbare impact op uw beveiligingsadministraties en apparaat. Langs dezelfde lijnen zullen we kijken naar de best haalbare oplossing voor het probleem.

 • Avast Error 42125 kan door verschillende factoren worden veroorzaakt.
 • Er kunnen fouten optreden als gevolg van een malware- of infectieaanval op uw apparaat.
 • Dergelijke problemen kunnen worden veroorzaakt door ontbrekende vensterrecords of een verslechterde bibliotheek.
 • Dit kan worden veroorzaakt door de verouderde versie van uw Windows-apparaten en -stuurprogramma’s, evenals door het gebruik van Avast.
 • Vuilnisrecords veroorzaken veel problemen voor uw framework en programmering.
 • De Avast Boot-time Scan Error Code gemakkelijk begrijpen en oplossen

Als uw apparaat problemen blijft houden met een infectie, zoals Avast-opstartcontroleproblemen 42125, biedt Avast u de mogelijkheid om uw apparaat op een specifiek tijdstip te analyseren, en deze interactie staat bekend als een opstartfilter.

Naarmate uw apparaat u begint te helpen bij het verwijderen van malware en plagen, kunt u de uitvoer van uw apparaat regelen. Het opstartfilter is hulp op hoog niveau van Avast als het een probleem met uw systeem vermoedt en de sweep start.

Op dezelfde manier kunt u uw antivirusprogramma’s uitdrukkelijk herwerken voor het soort zorgen waarvan u denkt dat ze gevaarlijker zijn, evenals de beïnvloedbaarheid van de uitvoer wijzigen.

Beschadigde framework-documenten op uw framework kunnen Avast-opstartcontrolefouten 42125 veroorzaken.

 • Externe chauffeurs zijn niet langer nodig.
 • Wijzigingen in de instellingen op de besturingskaart.
 • Een infectie- of malware-aanval is een vorm van cyberaanval.
 • We gebruiken een gedeactiveerde versie van Avast antivirus.

In plaats van geld te verliezen, kunt u contact opnemen met het team van Avast Bellen Nederland om antwoorden op uw problemen te krijgen en deze zo snel mogelijk te laten oplossen. Als u hulp nodig heeft, kunt u altijd en overal contact opnemen met ons team van professionals.

Published by Elinathomas

Gigaset Contact Nederland +31-182796553 provides you hassle-free, as well as specific customer support for all types of mailing errors. Gigaset Contact Nederland provided by our experts is not bounded to a specific area. We believe in providing help and technical support to our users in every possible way that will result in the ease of their work for sure. Our customer support is available 24/7 for your service on Gigaset Contact Nederland: +31-182796553. https://klantenservices.co/gigaset-contact/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: