Avast Error 0x8009000bu

Avast is het meest gebruikte antivirusprogramma ter wereld, wat betekent dat mensen erop vertrouwen om hun computers te beschermen. Desalniettemin kan het probleem ‘Avast update Avast-wachtwoorden fout het opgegeven account bestaat al’ voorkomen in zowel gratis als premium antivirusproducten van Avast.
Het maakt niet uit welk Avast-product u gebruikt; voor alle geldt de volgende regeling.

De Avast-fout 0x8009000bu treedt op tijdens de opstarttijd, of kan worden veroorzaakt door een probleem met programmaverificatie. Het Avast-probleem 0x8009000bu treedt op wanneer de geheime sleutel van Avast en de antivirus van Avast niet synchroon lopen.

Het foutnummer kan ook verschijnen als het Google-account dat u gebruikt om u aan te melden bij het Avast-programma geen toestemming heeft voor toegang tot de toepassingen. De foutmelding kan ook worden veroorzaakt door gebruikersfouten tijdens het gebruik van de Avast-toepassing. De gebreken met hun antwoorden die resulteren in foutcodes staan ??hieronder vermeld.

Hoe Avast-foutcode 0x8009000bu te repareren

Wanneer Avast-software een verificatieprobleem heeft, treedt de fout op in het framework. Overweeg de volgende opties om het Avast-probleem 0x8009000bu op te lossen.

De geheime sleutel komt niet overeen:

 • Avast-probleem 0x8009000bu treedt op als Avast Antivirus en Avast Password niet synchroniseren. Gebruik de stappen die daarbij horen om ze te synchroniseren.
 • Open op de pc het Avast-programma en klik op Privacy op het linker routebord.
 • Selecteer aan de rechterkant van het bord het symbool Wachtwoorden.
 • Klik op het menu Instellingen in de rechterbovenhoek van het bord Wachtwoorden.
 • Klik onder Instellingen aan de linkerkant op de optie Synchroniseren en versterken en selecteer aan de rechterkant de knop Inschakelen.
 • Als u geen toegang heeft tot uw Avast-account, meldt u zich aan met de benodigde inloggegevens.
 • Controleer vanaf dat moment of de gadget overeenkomt onder Mijn gesynchroniseerde gadget.
 • Controleer of de Avast-fout in het framework is opgelost.

Toegang geweigerd:

 • De probleemmelding verschijnt wanneer het Google-account dat u gebruikt om u aan te melden bij de Avast-software op het gadget, de toepassingen niet toestaat.
 • Log in op uw Google-account met uw webbrowser.
 • Ga op het bord Aanmelden en beveiliging naar het menu Mijn account en selecteer de optie Verbonden applicaties en bestemmingen.
 • Druk vervolgens in de optie Minder veilige toepassingen toestaan ??op de schakelknop om het element in te schakelen.

Problemen met het Avast-programma:

 • Af en toe zal de Avast-programmering praktische problemen oplossen; gebruik in deze omstandigheden de functie Avast fix om erachter te komen wat er aan de hand is.
 • Ga naar het hoogste punt van het venster en kies Menu na het starten van de Avast-toepassing op de pc.
 • Selecteer op het rechterbord het menu Instellingen.
 • Klik vervolgens op het linker routebord op het symbool Algemeen en kies vervolgens Problemen oplossen.
 • Klik daarna op het pictogram App repareren en voer het geheime woord in om het onderzoek te starten.

Wat is de bron van de Avast-fout 0x8009000bu?

Veel mensen denken dat Avast-probleem 0x8009000bu optreedt wanneer Avast antivirus en de geheime sleutel van Avast niet overeenkomen; niettemin veroorzaken DNS-instellingen vaak het probleem en moeten deze worden gecorrigeerd. Het is mogelijk dat het door u opgegeven DNS-adres niet toereikend is. In dat geval raden wij u aan over te stappen naar een Google-adres.

Het is ook mogelijk dat uw firewall verhindert dat de updater toegang krijgt tot internet. Het resetten van de instellingen van je programma zou ook een optie voor je kunnen zijn.

DNS-instellingen zijn de meest elementaire associatie-instellingen die u voor uw bedrijf kunt wijzigen. U kunt het gebied invoeren waar u naar moet kijken, ongeacht hoe het DNS-adres specifiek wordt verkregen. Gebruik een combinatie van de Windows + R-toetsen om het dialoogvenster te openen.

U kunt het bovengenoemde ook fysiek opnieuw hashen via het Configuratiescherm. Stel Categorie en snap-on Netwerk en internet in de rechterbovenhoek van het venster in om de presentatie te wijzigen. Om de organisatie te openen, klikt u erop en vangt u het op. Probeer de knop Verbindingsinstellingen wijzigen in het linkermenu te vinden en erop te klikken

Door en door, open het venster Internet-verbinding met behulp van een van de bovengenoemde methoden, dubbeltik op uw dynamische netwerkadapter en klik op de knop Eigenschappen als u beheerdersmachtigingen hebt. Zoek bovendien in het snelle overzicht naar het item Internet Protocol versie 4 (TCP/IPv4). Om het te selecteren, tikt u erop en klikt u op de knop Eigenschappen eronder.

Als de radio-catch in het eigenschappenvenster is ingesteld op iets anders dan ‘Gebruik de standaard met DNS-werkadressen’, moet u op het tabblad Algemeen blijven en dit wijzigen in ‘Gebruik de standaard met DNS-werkadressen’. Om het Google DNS-adres te gebruiken, kiest u een geschikte DNS-werker van 8.8.8.8 en een alternatieve DNS-werker van 8.8.4.4. Houd de optie “Favoriete instellingen bij afsluiten” aangevinkt en klik op OK om de wijzigingen meteen aan te brengen.

Bevestig dat de Avast-update “Dark Bumble” ondanks alles verschijnt! Avast-fout 0x8009000bu is een opvallende verschijning tussen andere gratis antivirusopties voor klanten die geen geld willen uitgeven maar toch kwaliteitsborging willen.

De basismogelijkheden zijn uitstekend, maar er zijn een paar blunders waar klanten al lang last van hebben, zoals het Avast-probleem 0x8009000bu.

We hebben een aantal oplossingen voor dit probleem samengesteld, dus bekijk ze eens en probeer ze voordat je het opgeeft. Bij het proberen om ziektedefinities of echte gadgets nieuw leven in te blazen, verschijnt de blunder.

DNS-instellingen, die moeten worden bijgewerkt, zijn vaak de oorzaak van het probleem. Het is denkbaar dat het door u opgegeven DNS-adres onvoldoende was. In dat geval raden wij u aan over te stappen naar een Google-adres.

Het is ook mogelijk dat uw firewall verhindert dat de updater toegang krijgt tot internet. Het resetten van de instellingen van je programma zou ook een optie voor je kunnen zijn.

Avast is zo’n applicatie die over de hele wereld wordt gebruikt en door miljoenen mensen wordt gebruikt. U kunt Avast ook op uw pc gebruiken en als u hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen met het team van Avast Bellen Nederland.

Published by Elinathomas

Gigaset Contact Nederland +31-182796553 provides you hassle-free, as well as specific customer support for all types of mailing errors. Gigaset Contact Nederland provided by our experts is not bounded to a specific area. We believe in providing help and technical support to our users in every possible way that will result in the ease of their work for sure. Our customer support is available 24/7 for your service on Gigaset Contact Nederland: +31-182796553. https://klantenservices.co/gigaset-contact/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: