Hoe te repareren “Instagram heeft geen antwoord van 200 geretourneerd” -fout?

Wanneer Instagram-plug-ins of themawidgets je deze fout geven, betekent dit dat de verbinding met de Instagram-API is mislukt sinds Instagram geen 200 heeft geretourneerd.
Dit probleem doet zich vaak voor bij thema’s en plug-ins, en veel gebruikers hebben hulp nodig om het op te lossen. Laten we dus eens kijken waardoor de 200 Instagram-responscode verdwijnt.
Als je een Wir-thema hebt geladen en het bericht “Instagram heeft geen 200 geretourneerd”, betekent dit dat de themawidget-API de 200-code niet ontvangt.

De HTTP 200-code geeft aan dat het Instagram API-verzoek succesvol was.

Er zijn drie hoofdredenen:

  • Uw plug-in of thema gebruikt een verouderde API-versie.
  • Zorg ervoor dat je Instagram-inloggegevens up-to-date zijn.
  • De Instagram-pagina is niet toegankelijk voor het publiek.
  • Uw server-IP is geblokkeerd door Instagram.

Je plug-in of thema gebruikt een oude versie van de Instagram-API

Als je WordPress-thema al een tijdje niet is bijgewerkt, zie je de volgende foutmelding: “Instagram heeft geen 200 geretourneerd.” In oktober 2018 is de API van Instagram gewijzigd.

Dus als een van je thema’s of plug-ins sinds deze datum niet is bijgewerkt, zal je Instagram API hoogstwaarschijnlijk niet de magische 200 antwoorden retourneren.

De API van Instagram is in 2019 opnieuw geüpgraded, dus alle WordPress-thema’s en plug-ins moeten worden bijgewerkt om de nieuwe Instagram-API te gebruiken.

Het installeren van een gratis plug-in van derden vanuit de WordPress Repository en controleren of alles werkt na de installatie is een eenvoudige manier om dit probleem op te lossen. Houd er rekening mee dat de plug-in, net als Instagram Feed, regelmatig moet worden bijgewerkt.

U kunt ook naar de pagina van deze plug-in kijken op de WordPress Repository: Plug-ins voor Instagram

Als alles goed lijkt te werken met de nieuwe plug-in, moet je controleren of er een thema-update is of rechtstreeks contact opnemen met de thema-ontwikkelaars.

Controleer je Instagram-inloggegevens

Hoewel de meeste WordPress-plug-ins en -thema’s instructies bevatten voor het verkrijgen van Instagram-inloggegevens zoals Token en Secret Key, zal ik een directe link geven: Token of Access to Instagram

Als we het verkeerde toegangstoken hebben, werkt onze Instagram-plug-in of -widget niet.

Instagram-pagina is niet openbaar

Dit lijkt misschien een eenvoudige taak, maar veel mensen proberen de berichten van een Instagram-profiel weer te geven en kunnen dit niet doen omdat de pagina privé is.

Het enige dat u hoeft te doen, is de status van uw Instagram-pagina wijzigen van privé in openbaar.

Instagram heeft je server-IP geblokkeerd

Een van de meest uitdagende aspecten van het missen van de Instagram 200-reactie is het aanpakken van dit probleem. Wanneer het IP-adres van je hostingprovider of server is beperkt, betekent dit dat jij, of iemand anders in het geval van shared hosting, een aantal Instagram-regels heeft overtreden.

Het is mogelijk dat Instagram het IP-adres van de klant heeft geblokkeerd, in welk geval je een VPN moet gebruiken om toegang te krijgen tot de website en te kijken of de Instagram-widget werkt. In dat geval is het probleem beperkt tot het IP-adres van de computer van uw klant.

Als het probleem te maken heeft met het IP-adres van je hosting, neem dan contact op met Instagram-ondersteuning en informeer ernaar.

Als het IP-adres is geblokkeerd, raad ik aan het IP-adres van de server te wijzigen of van shared hostingprovider te wisselen.

We laten je zien hoe je de Instagram-ondertitels kunt oplossen die niet werken. Je kunt ook contact opnemen met de klantenservice van Instagram Klantenservice Nummer als je een probleem hebt met je Instagram-fout. Voor het oplossen van problemen slaat u de oplossingen over en neemt u contact op met de klantenondersteuning van Instagram. Via online hulp bij inloggen op afstand kunnen ze je Instagram-video repareren.

Published by Elinathomas

Gigaset Contact Nederland +31-182796553 provides you hassle-free, as well as specific customer support for all types of mailing errors. Gigaset Contact Nederland provided by our experts is not bounded to a specific area. We believe in providing help and technical support to our users in every possible way that will result in the ease of their work for sure. Our customer support is available 24/7 for your service on Gigaset Contact Nederland: +31-182796553. https://klantenservices.co/gigaset-contact/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: