Hoe u de RTX 4022 Repeater bij Gigaset-telefoons kunt registreren

Hoe registreert u bij Gigaset-telefoons een RTX-repeater? Dit is een van de meest gestelde vragen bij liGo. Het is een eenvoudige handeling, maar als u niet bekend bent met repeaters, kan het een beetje ingewikkeld zijn. Daarom hebben we een complete handleiding opgesteld over het instellen en gebruiken van uw nieuwe repeater!

Hier is Daniel met een korte videogids om je door de procedure te leiden. Hieronder vindt u schriftelijke instructies die u door het proces leiden.

Voordat je start

Een repeater ontvangt het signaal van het basisstation van uw draadloze telefoon en “herhaalt” het, zoals de naam al aangeeft. U kunt het bereik mogelijk verdubbelen als u het op de juiste plek plaatst. Maar eerst moet de repeater in dezelfde kamer worden geplaatst als uw basisstation.
Anders kom je heen en weer terwijl je dingen opzet. Je hebt ook een extra stopcontact nodig om de repeater op aan te sluiten

Configureer uw handset

Nu u klaar bent om aan de slag te gaan, moet u eerst uw telefoonsysteem instellen. Ga hiervoor naar het menu Instellingen van uw handset en selecteer “ECO DECT”. Deze modus moet worden uitgeschakeld, anders werkt de repeater niet correct. “Maximumbereik” moet zijn ingeschakeld, maar “Geen straling” moet zijn uitgeschakeld. Keer terug naar het hoofdmenu Instellingen en selecteer Systeem in het vervolgkeuzemenu. Schakel daarna “Versleuteling” uit. Daarna moeten uw telefoons correct zijn ingesteld en is het tijd om de repeater aan te sluiten!

Uw basisstation en repeater koppelen

Er zal een oproepknop zijn op het basisstation van uw telefoon. Houd deze knop ongeveer vijf seconden ingedrukt. De meeste basisstations, inclusief de C570A in de video, piepen om aan te geven dat ze zich in de koppelingsmodus bevinden. Anderen, zoals de GO-box, piepen niet. U kunt doorgaan met de volgende stap zolang u de knop vijf seconden ingedrukt houdt.

Sluit de elektriciteit aan op uw RTX 4022-repeater en zet hem aan. Aan de achterkant is een knop te zien die eruitziet als een schakelaar. U moet dit nu ongeveer tien seconden ingedrukt houden en ervoor zorgen dat het stevig wordt ingedrukt. Het lampje aan de voorkant van de repeater zou nu snel moeten gaan knipperen.

Pak ten slotte uw telefoon op en druk op 2 gevolgd door de groene belknop, alsof u aan het bellen bent. Druk na twee seconden op de sterretjes-toets en op de rode oproep beëindigen-knop. Het lampje aan de voorkant van de repeater moet nu ononderbroken groen zijn, wat aangeeft dat het correct is gekoppeld.

Het is vermeldenswaard dat RTX-repeaters soms temperamentvol kunnen zijn. Als de zaken niet naar verwachting verlopen, moet u de koppelingsprocedure mogelijk opnieuw starten. Koppel de repeater los, wacht ongeveer twintig seconden totdat het resterende vermogen is verdwenen en begin opnieuw.

Uw repeater positioneren

Zelfs als je de repeater uit het stopcontact haalt, blijft hij verbonden met je basisstation. Dat komt goed van pas, want we gaan precies dat doen!

Het bereik van uw draadloze telefoon wordt niet beïnvloed als u uw repeater aangesloten laat naast het basisstation. Verplaats het in plaats daarvan zo ver mogelijk van de basis terwijl u binnen bereik blijft. Als je een repeater hebt aangeschaft om een ??probleem met een slecht bereik op te lossen, weet je waarschijnlijk al hoe ver je kunt gaan. Als het niet werkt, probeer dan te bellen en loop dan weg van je basis totdat het signaal wegvalt.

Het voordeel van RTX-repeaters is dat ze slechts een zeer minimale hoeveelheid signaal nodig hebben om te functioneren. Ze verhogen dan het signaal weer tot bijna volledige sterkte. Het lampje aan de voorkant van je repeater moet groen blijven zodra je hem aansluit. Als hij rood begint te worden, moet je hem dichter bij je basisstation plaatsen.

We hopen dat deze informatie u heeft geholpen bij het succesvol registreren van uw RTX-repeater. Als u problemen ondervindt of vragen heeft over de procedure, neem dan contact op met onze klantenservice – wij helpen u graag verder! U kunt ons altijd bellen als onze technici 24 * 7 uur beschikbaar zijn. Neem nu contact met ons op Gigaset Contact Nederland. U kunt elke vraag stellen die betrekking heeft op de Gigaset.

Published by Elinathomas

Gigaset Contact Nederland +31-182796553 provides you hassle-free, as well as specific customer support for all types of mailing errors. Gigaset Contact Nederland provided by our experts is not bounded to a specific area. We believe in providing help and technical support to our users in every possible way that will result in the ease of their work for sure. Our customer support is available 24/7 for your service on Gigaset Contact Nederland: +31-182796553. https://klantenservices.co/gigaset-contact/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: