Hoe kunt u veelvoorkomende problemen met PayPal oplossen?

PayPal is het bekendste online betalingsnetwerk dat eenvoudige transacties en geldoverboekingen mogelijk maakt. Het wordt vaak gekozen als de standaardbetaalmethode voor zowel e-commerce als internationale transacties. Zijn uitstekende eigenschappen en ongelooflijke snelheid hebben mensen over de hele wereld versteld doen staan. Het heeft duidelijke gebruikersinterfaces en een gestructureerde aanpak die gebruikers ertoe heeft aangezet om ervoor te kiezen boven de concurrentie. Als u een PayPal-rekening wilt openen maar niet zeker weet hoe u dit moet doen, kunt u voor onmiddellijke hulp contact opnemen met PayPal-experts. Er zijn verschillende gevallen waarin de consument wordt geconfronteerd met veelvoorkomende problemen die ermee verband houden.

Door de bugs kunnen gebruikers lange tijd niet werken voordat het probleem is verholpen. Ze zoeken naar de juiste stappen die ze meteen kunnen nemen om de problemen op te lossen en weer aan het werk te gaan. We hebben geprobeerd een lijst samen te stellen met de meest populaire PayPal-problemen, evenals een oplossing om direct ondersteuning te krijgen.

Stappen voor probleemoplossing om veelvoorkomende problemen van PayPal op te lossen

PayPal is niet doorgegaan met de betaling

Het is een veelvoorkomend probleem dat optreedt wanneer de gebruiker naar het betalingsgedeelte gaat en dit selecteert als het standaardbetalingsformulier. Als uw portemonnee onvoldoende saldo heeft, de bankrekening die u kiest geen saldo heeft en het netwerk overbelast is, kan het probleem vastlopen. Volg de onderstaande stappen om het probleem volledig op te lossen. –

 • U kunt zoeken in de instellingen voor de internetverbinding van het apparaat.
 • Probeer correct in te loggen op uw account.
 • Doe uw best om geld in uw zak te steken.
 • Om het geld opnieuw toe te voegen, controleert u de gekozen bankrekening.

Gebrek aan geld dat wordt weergegeven na het bestellen van het product

Vaak bevinden we ons in deze situatie nadat we alle voorgaande stappen hebben gevolgd en verder zijn gegaan met het betalingsgedeelte. In dit geval heeft u de mogelijkheid om terug te keren om de betaalmethode te wijzigen of om geld in uw zak te storten. In beide scenario’s bestaat de mogelijkheid dat uw bestelling wordt geannuleerd. Volg deze stappen om het probleem volledig op te lossen:

 • Probeer, afhankelijk van de computer die u gebruikt, op internet of een datalink te zoeken.
 • Probeer nu uw creditcard of betaalpas op te tellen die u gebruikt om uw PayPal-portemonnee te financieren.
 • Selecteer de optie ‘Geld’.
 • Controleer of uw bankrekening een optie heeft voor alleen overboeken.
 • Volg de instructies om ‘Automatische incasso ‘te gebruiken.
 • De bevestigingscode moet dan naar uw bankrekening worden gestuurd.
 • Controleer het rekeningoverzicht door erop te klikken.

PayPal toont onjuist wachtwoord

Als u PayPal al een lange tijd gebruikt en het voor al uw aankopen gebruikt. U kunt echter een situatie tegenkomen waarin het een onjuist wachtwoord weergeeft. Slechte internettoegang, onjuiste wachtwoordinvoer, verouderd programma en andere factoren dragen allemaal bij aan het probleem. Volg de onderstaande stappen om het probleem volledig op te lossen:

 • Controleer of uw instellingen voor internetverbinding juist zijn.
 • Probeer de juiste gebruikersnaam en wachtwoord te gebruiken.
 • U heeft de mogelijkheid om het wachtwoord opnieuw in te stellen.
 • Probeer de PayPal-applicatie correct bij te werken door de onderstaande stappen te volgen.

We gaan ervan uit dat de hierboven beschreven stappen voldeden aan uw verwachtingen wat betreft het oplossen van het probleem. Als u het probleem niet handmatig kunt oplossen of als u andere problemen bent tegengekomen tijdens het volgen van deze stappen, kunt u de online beschikbare blogs lezen of contact opnemen met de professionele experts van Bellen PayPal Klantenservice ondersteuning voor onmiddellijke hulp.

Published by Elinathomas

Gigaset Contact Nederland +31-182796553 provides you hassle-free, as well as specific customer support for all types of mailing errors. Gigaset Contact Nederland provided by our experts is not bounded to a specific area. We believe in providing help and technical support to our users in every possible way that will result in the ease of their work for sure. Our customer support is available 24/7 for your service on Gigaset Contact Nederland: +31-182796553. https://klantenservices.co/gigaset-contact/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: