Hoe Gmail Foutcode 80072EE7 te repareren?

Foutcode 80072EE7 is een typische Windows-fout die verschillende keren voorkomt. Het is noodzakelijk om Gmail-foutcode 80072EE7 te repareren om uw toegang tot Gmail te kunnen voortzetten. Het verschijnt meestal tijdens het openen van de Messenger van Window via het Gmail-account van de gebruiker. In sommige gevallen, tijdens het gebruik van Office 365 of het updaten van Windows, verschijnt deze fout plotseling op het scherm en zegt: “We hebben een probleem met het verbinden met outlook.office365”. Een corrupt bestand of een proxyserver inschakelen kan deze fout soms veroorzaken. Een gebruiker kan vanwege deze fout zijn Outlook-account niet synchroniseren.

Stappen om Gmail-foutcode 80072EE7 te repareren:

Deze fout moet effectief worden opgelost om uw gebruik van Outlook te hervatten. Onjuiste internetinstellingen of onjuiste datum of tijd zijn enkele veelvoorkomende redenen voor deze fout. Om dit op te lossen, moeten we onze internetverbinding controleren en de juiste datum en tijd instellen. Hier vindt u de exacte oplossingen om in de tussentijd van deze fout af te komen.

Stap 1: Herregistratie van het Softpub.dll-bestand

  1.  Allereerst moet u ervoor zorgen dat de datum en tijd correct zijn ingesteld.
  2.  Als u klaar bent, registreert u het bestand softpub.dll opnieuw dat mogelijk beschadigd is geraakt. Volg de onderstaande stappen om dit te doen:
  •  Klik op de hoofdwerkbalk op Start en kies dus Uitvoeren in het menu.
  •  Typ enterregsvr32 softpub.dll in het opdrachtpromptvenster en druk op Enter.
  •  Probeer u ten slotte opnieuw aan te melden bij Windows Messenger.

Stap 2: Bevestiging met Internet Explorer

  •  Open het browservenster van Internet Explorer
  •  Selecteer Extra en klik dus op Internetoptie.
  •  Kies Verbindingen in dat venster en tabblad op Local Area Network-instellingen.
  •  Schakel het selectievakje “Gebruik een proxyserver voor uw LAN” uit en vink de instellingen voor Automatisch detecteren aan.
  •  Klik nu op OK en probeer opnieuw in te loggen bij Windows Messenger.

Stap 3: Controleer de internetverbinding van het apparaat dat u graag wilt bijwerken. Het is de belangrijkste reden van het probleem.

Stap 4: Soms treedt deze fout op vanwege firewall-instellingen van derden. Schakel de firewall tijdelijk in om dit te voorkomen.

Verwant bericht- Hoe Gmail Foutcode 80072EE7 te repareren?

We zullen je enkele stappen geven om te verhelpen dat de Gmail-ondertitels niet werken. En mocht u ooit een probleem hebben met uw Gmail, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van Gmail Klantenservice Nederland. Sla de oplossingen over en bel de klantenservice van Gmail voor probleemoplossing. Ze kunnen uw Gmail repareren via online ondersteuning voor inloggen op afstand.

Wij bieden ook technische ondersteuning Gmail Telefoonnummer.

Published by Elinathomas

Gigaset Contact Nederland +31-182796553 provides you hassle-free, as well as specific customer support for all types of mailing errors. Gigaset Contact Nederland provided by our experts is not bounded to a specific area. We believe in providing help and technical support to our users in every possible way that will result in the ease of their work for sure. Our customer support is available 24/7 for your service on Gigaset Contact Nederland: +31-182796553. https://klantenservices.co/gigaset-contact/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: