Hoe los ik Netflix-fout 0013 op?

Als je een lang weekend voor de boeg hebt, kun je klaar zijn om je nieuwste videoseries of films te binge-watchen. Bovendien zie je Netflix-fout 0013 zodra je Netflix opent en door je favoriete programma bladert. En al uw verwachting is voor niets; alles wat je ziet is teleurstelling.

U moet versteld staan ​​van deze fout en u moet er alles aan doen om deze zo snel mogelijk op te lossen. Laten we u er in elk geval aan herinneren dat foutcode 0013 verschijnt om u te waarschuwen voor de noodzaak om de informatie of gegevens die op uw Android-computer zijn opgeslagen, te vernieuwen. Als u dit probleem ondervindt, kunt u de onderstaande methoden gebruiken om het op te lossen.

1- Wijzig uw internetverbinding:

Als je fout 0013 krijgt, verander dan de internetservice die je gebruikt om toegang te krijgen tot je Netflix-account. U kunt het wifi-netwerk van een vriend of buurman gebruiken om toegang te krijgen tot uw telefoon.

Als uw smartphone mobiele service ondersteunt, kunt u deze bovendien gebruiken om toegang te krijgen tot Netflix.

2- Speel een andere tv-show of film af:

Je zou kunnen proberen om naar een bepaalde film of tv-programma te kijken. Als andere shows probleemloos spelen, kun je naar het gedeelte Activiteit bekijken gaan. Meld ook alle problemen die u ondervindt met uw Netflix-account.

3- Start uw Android-telefoon of -tablet opnieuw op door deze stappen te volgen:
Overweeg ook om uw Android-computer uit te schakelen en na een paar seconden weer in te schakelen. U moet de Netflix-app op uw mobiele apparaat openen zodra deze opnieuw is opgestart.

4- Wis de Netflix-app-gegevens:

Het wissen van het cachegeheugen en de cookies die zijn opgeslagen op uw Netflix-app of smartphone mag niet over het hoofd worden gezien; je kunt de app-details wissen door naar de mobiele instellingen te gaan. Op deze manier lost u de Netflix-fout 0013 op.

5- Installeer de Netflix-app opnieuw:

Verwijder vooral de app van uw telefoon en installeer deze vervolgens opnieuw vanuit de Google Play Store. U kunt elke show op uw Netflix-account streamen totdat u zich opnieuw aanmeldt.

6- Controleer het hardwareprobleem in Netflix:

Als u het probleem niet kunt oplossen nadat u de bovenstaande stappen hebt gevolgd, kunt u contact opnemen met de systeemprovider. Een consument kan problemen ondervinden bij het bekijken van Netflix-programma’s vanwege een hardwareprobleem.

Nadat je alle bovenstaande stappen hebt gevolgd, heb je geen vragen meer over het corrigeren van Netflix-fout 0013. Je kunt nog steeds je favoriete tv-programma’s en films bekijken. Als de fout zich blijft voordoen en u geen Netflix-programma’s kunt bekijken, kunt u voor hulp contact opnemen met de klantenservice van Netflix Contact.

We bieden ook een Netflix Contact persoon voor technische ondersteuning.

Published by Elinathomas

Gigaset Contact Nederland +31-182796553 provides you hassle-free, as well as specific customer support for all types of mailing errors. Gigaset Contact Nederland provided by our experts is not bounded to a specific area. We believe in providing help and technical support to our users in every possible way that will result in the ease of their work for sure. Our customer support is available 24/7 for your service on Gigaset Contact Nederland: +31-182796553. https://klantenservices.co/gigaset-contact/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: