Hoe Outlook-wachtwoord herstellen?

Outlook.com, voorheen bekend als Hotmail, is een Microsoft-online suite met webmail, adressen, taken en agendaservices. Het werd in 1996 opgericht als Hotmail door Sabeer Bhatia en Jack Smith in Mountain View, Californië, en heeft nu zijn hoofdkantoor in Sunnyvale.
MSN Hotmail, later omgedoopt tot Windows Live Hotmail als een belangrijk onderdeel van de Windows Live-suite met items, werd in 1997 door Microsoft gekocht voor een typische $ 400 miljoen. In oktober 2011 bracht Microsoft de meest recente versie van Hotmail uit, die beschikbaar was in 36 dialecten. In 2013 nam Microsoft Outlook.com zijn plaats in.

Hoe kan ik mijn Outlook-wachtwoord terugkrijgen?

U vermoedt dat iemand ongeautoriseerde toegang heeft tot uw Hotmail- of Outlook.com-e-mailadres. Als dit het geval is, wordt een Hotmail Password Reset aanbevolen. Tegenwoordig is online beveiliging een van de meest kritische facetten van surfen op internet. Dus als u besluit uw wachtwoord te wijzigen, zijn er een paar eenvoudige stappen die u moet volgen. Volg deze stappen om uw wachtwoord te wijzigen:

Stap 1: Ga naar je Hotmail- of Outlook.com-e-mailadres en log in. Je selecteert Account bekijken door op je profielfoto te klikken.

Stap 2: Kies Wachtwoord wijzigen in het vervolgkeuzemenu. Vervolgens typt u uw huidige wachtwoord en klikt u op Aanmelden.

Stap 3: U moet uw persoonlijkheidstype controleren. Ga hiervoor naar de verzendcode-pagina en typ de code in. U kunt deze code ontvangen op uw geregistreerde gsm-nummer of op het door u opgegeven e-mailadres, afhankelijk van uw keuze.

Stap 4: Nu u de bovenstaande stappen heeft voltooid om uw account te valideren, kunt u uw wachtwoord bijwerken. Tik op bevestigen na het invoeren van het huidige wachtwoord en het nieuwe wachtwoord.

Stap 5: Wat u nu moet doen, is op Volgende drukken en u ontvangt een e-mail ter bevestiging van de wachtwoordwijziging.

De hierboven beschreven maatregelen zullen u helpen bij het wijzigen van uw Hotmail-e-mailadres. Als u problemen ondervindt bij het voltooien van de bovenstaande stappen, dient u contact op te nemen met het Outlook Contact wachtwoordherstelteam. Leg het probleem eenvoudig uit aan het Outlook-herstelteam en zij zorgen voor de rest. Ze zullen je voorzien van een livechat, een telefonisch adviesgesprek of een e-mail met een goed georganiseerde gids. Simpel gezegd, u zou opgelucht moeten zijn dat het probleem zeker zal worden opgelost.

We bieden ook een Amazon Contact persoon voor technische ondersteuning.

Published by Elinathomas

Gigaset Contact Nederland +31-182796553 provides you hassle-free, as well as specific customer support for all types of mailing errors. Gigaset Contact Nederland provided by our experts is not bounded to a specific area. We believe in providing help and technical support to our users in every possible way that will result in the ease of their work for sure. Our customer support is available 24/7 for your service on Gigaset Contact Nederland: +31-182796553. https://klantenservices.co/gigaset-contact/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: