Hoe kan ik mijn Roadrunner-e-mail overzetten | doorsturen naar Gmail?

Hoe zet ik de roadrunner-e-mail over naar Gmail?

Wilt u weten hoe u uw roadrunner-e-mails naar Gmail kunt sturen? Zo ja, dan bent u op de beste plek, want hier ontvangt u de vereiste informatie hierover. Welnu, Roadrunner-e-mail is een prominente webmailservice die wordt beheerd en gecontroleerd door Time Warner Cable. Het wordt dus veel gebruikt door iemand die TWC-services heeft gebruikt. Er is geen verwarring over de Woking of Roadrunner-e-mail, maar de redenen waarom mensen zoeken om hun e-mails van het Roadrunner-e-mailaccount naar andere e-mailaccounts te adresseren, is dat ze andere e-mailaccounts beter kunnen beheren. E-maildiensten zoals Gmail, Yahoo, Outlook, Hotmail, MSN en AOL zijn vele malen beter dan fijner wat betreft toepassing en bewaring.

Dus nu u weet wat een reden is om e-mails van de Roadrunner-e-mail naar andere e-mailadressen door te sturen, is het noodzakelijk dat u de instructies voor het verzenden of doorsturen van e-mails kent. Daarvoor moet u inloggen op uw Roadrunner-e-mailaccount en vervolgens naar de optie “instellingen” gaan. Vervolgens moet u de onderstaande instructies op de juiste manier volgen.

  • Navigeer allereerst naar de officiële website van het e-mailaccount van Roadrunner.
  • Tik vervolgens in het gedeelte “Instellingen” op het tabblad “mailboxopties aanpassen”.
  • Klik daarna op de “setup mail forwarding rechts onder” optie die onder de “forwarding sectie” staat. Naast deze optie is er een optie genaamd “doorstuuradres” met een tekst ernaast die zegt: “Om e-mails door te sturen naar andere e-mailaccounts, typ deze hier in en plaats een komma na het typen van een enkel e-mailadres”.
  • Vervolgens moet u al die e-mailaccounts invoeren waarop u de doorgestuurde e-mails van de Roadrunner-e-mail wilt bekijken. Er zijn ook enkele duidelijke regels die u aan de rechterkant van de pagina moet naleven.
  • Schakel het doorsturen uit: hiermee kunt u het doorsturen van e-mail annuleren.
  • Verzend de e-mails en bewaar een kopie: hiermee kunt u een kopie van uw e-mails bewaren en deze wordt doorgestuurd naar het nieuwe e-mailadres.
  • Verzenden en weigeren: hiermee kunt u consistent e-mails verzenden en verwijderen.

Na het doorlopen van de bovengenoemde procedure, kan men de e-mail van roadrunner op een zeer veilige manier probleemloos naar Gmail overbrengen. Mocht je nog twijfels hebben of iets willen vragen, dan kun je contact opnemen met de Gmail Nummer klantenservice van Roadrunner voor betere en verzekerde hulp in een korte tijdspanne.

We bieden ook een Outlook Nummer voor technische ondersteuning.

Published by Elinathomas

Mijn naam is haleybrown en ik woon in Amsterdam, Nederland. Ik heb engineering gedaan aan de Universiteit Gent en werk nu met Google als technisch support engineer. Ik hou van muziek, zingen, boeken lezen. Ik vind het leuk om netwerkproblemen op te lossen, daarom kies ik voor engineering. Als je een probleem hebt met je Google-account, bel dan dit nummer. https://bellenmerken.com/google/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: