Design a site like this with WordPress.com
Get started

Hoe u HP DesignJet-printerfout 61:05 kunt oplossen

Bij uw DesignJet printerserie 500 of 800 een fout gevonden. Om HP DesignJet-printer op te lossen Fout 61:05 is een fout bij het verwerken van een taak die is opgetreden met het HPGL / 2-kaartinstallatieprogramma bij het verwerken van een Postscript- of HP-GL / 2-bestand. Laat de problemen in korte tijd oplossen door gekwalificeerde, ervaren technische experts of door hulp te krijgen van het telefoonnummer van HP Printer Support, dat aanwezig is met gekwalificeerde technische experts. Zorg ervoor dat uw HP DesignJet-printer weer correct functioneert naar het origineel door contact op te nemen met de juiste technici die u in de juiste richting begeleiden om uw problemen op te lossen voor soepele en effectieve afdrukresultaten.

Stappen om HP DesignJet-printerfout 61:05 te verhelpen:

Methode 1: probeer het volgende

Stap 1: Schakel de HP-printer uit en wacht een paar minuten.

Stap 2: Schakel de printer weer in en verzend het bestand dat u probeerde af te drukken opnieuw.

Stap 3: Als de foutcode opnieuw verschijnt nadat het bestand opnieuw is verzonden, probeer het bestand dan opnieuw te genereren en probeer opnieuw af te drukken.

Stap 4: Controleer of uw firmware en stuurprogramma up-to-date zijn.

Stap 5: Controleer of de zwarte printkop onder de garantie valt. Vervang het als het niet is.

Stap 6: Als de bovenstaande oplossingen het defect niet verhelpen, is er mogelijk een probleem met de HPGL / 2-kaart / formatter of de netwerkkaart

Methode 2: alternatieve methode voor de hierboven genoemde

Stap 1: Als de foutcode 16:05 opnieuw verschijnt, probeer het bestand dan opnieuw te genereren en probeer opnieuw af te drukken.

Stap 2: Als het bestand dat deze fout veroorzaakt PostScript is, controleer dan of het binair is. Als het bestand binair is, gebruikt u AppleTalk om het bestand naar de printer te sturen.

Stap 3: Als AppleTalk niet wordt gebruikt om het binaire bestand naar de printer te sturen, moet u de PostScript-instellingen wijzigen in Binair via het voorpaneel (menu Instellingen / PS-instellingen / Codering / Binair).

Bel voor hulp naar het telefoonnummer van de klantenondersteuning van HP Printer + 31-297728131

Kunt u uw HP DesignJet-printerprobleem niet oplossen, neem dan contact op met HP Contact Opnemen + 31-297728131 (gratis) voor betrouwbare en efficiënte ondersteuning bij het oplossen van fouten. Onze gekwalificeerde en ervaren technici zijn 24 * 7 aanwezig om u te begeleiden bij elke mogelijke oplossing voor het oplossen van het probleem. Bel gerust naar bekwame, gecertificeerde technici om problemen op te lossen. Omdat er niets vanzelf gebeurt of oplost, is het essentieel om verbinding te maken.

We bieden ook een Epson Contact persoon voor technische ondersteuning.

Published by Elinathomas

Mijn naam is haleybrown en ik woon in Amsterdam, Nederland. Ik heb engineering gedaan aan de Universiteit Gent en werk nu met Google als technisch support engineer. Ik hou van muziek, zingen, boeken lezen. Ik vind het leuk om netwerkproblemen op te lossen, daarom kies ik voor engineering. Als je een probleem hebt met je Google-account, bel dan dit nummer. https://bellenmerken.com/google/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: