Microsoft Office-bestanden staan ​​niet op de lijst met recente bestanden Apple Mac Mojave

Microsoft Office-bestanden die niet op de lijst met recente bestanden staan ​​Apple Mac Mojave – Tegenwoordig gebruikt iedereen in de wereld van de technologie Microsoft-producten zoals Windows en MS Office. Als u een dagelijkse Microsoft-gebruiker bent, kunt u zich geen dag zonder voorstellen. Behalve dat het u zo veel mogelijkheden en functies biedt, brengt Microsoft Office ook fouten met zich mee die mogelijk alleen door technische professionals kunnen worden opgelost. Maar als u verbonden bent met Tech2Assist, kunt u het probleem Microsoft Office-bestanden die niet op de lijst met recente bestanden staan ​​Apple Mac Mojave-probleem zeker oplossen door onze stapsgewijze handleiding uit te voeren.

Tech2Assist is opgericht met als doel de oplossingen te bieden aan alle ramen en kantoorgebruikers. Het bedrijf heeft jarenlange industriële ervaring waardoor we de keuze zijn van de meerderheid van de mensen. Onze technische professionals hebben de oplossing voor al uw eenvoudige tot complexe kantoorvraagstukken. Vandaag hebben we in deze blogsectie de betrouwbare oplossing gevonden van Microsoft Office-bestanden die niet op de lijst met recente bestanden Apple Mac Mojave staan. Neem contact met ons op en los dit probleem binnen de kortste keren op.

Als u tussen een van de MS Office-problemen in zit, haast u dan niet naar een plaatselijke winkel, laat gewoon een bericht achter. U kunt eenvoudig met ons in contact komen via Live Chat. Het respectieve lid van ons team zal u zo snel mogelijk antwoorden met de oplossing.

Eenvoudige stappen om Microsoft Office-bestanden op te lossen die niet op de lijst met recente bestanden staan ​​Apple Mac Mojave

Mogelijk ziet u de recente bestanden van Microsoft Office-bestanden niet in de lijst met recente bestanden. “Microsoft Office-bestanden worden niet vermeld in de lijst met recente bestanden Apple Mac Mojave”

Dit is de laatste tijd een bekend compatibiliteitsprobleem. Om dit probleem op te lossen, volgt u de stappen in dit artikel.

1Microsoft Office-bestanden staan ​​niet in de lijst met recente bestanden Apple Mac Mojave

Methode één:

  • Sluit alle Microsoft Office-toepassingen.
  • Als u klaar bent, gaat u naar de onderstaande locatie en verplaatst u het bestand MicrosoftRegistrationDB.reg naar de prullenbak dat zich daar bevindt. Dit is een vergrendeld bestand, dus u moet uw verzoek om het te verwijderen bevestigen.

/ Users / / Library / Group Containers / UBF8T346G9.Office

Nu zal elke kantoortoepassing en wanneer deze wordt geopend, de documentgalerijpagina worden weergegeven en zult u merken dat u niet bent aangemeld. U moet dat doen met uw aanmeldings-ID voor Microsoft Office.
Je recente lijst is waarschijnlijk leeg, maar ga je gang en start een nieuw document en sla het op. Sluit Word af en open het opnieuw en controleer vervolgens de recente lijst.
Als het probleem met Microsoft Office-bestanden niet wordt vermeld in de lijst met recente bestanden Apple Mac Mojave nog steeds niet is opgelost, volgt u methode twee of klikt u op nu chatten om contact op te nemen met een deskundige technicus die u kan helpen.

Methode twee:

Recent gebruikte bestanden wissen: Open Word en wijs in het menu Bestand de optie Recent openen aan en klik op Meer. Klik met de rechtermuisknop en klik op Verwijderen uit recent om elk bestand uit de lijst met recent gebruikte bestanden te verwijderen.

2Microsoft Office-bestanden worden niet vermeld in de lijst met recente bestanden Apple Mac Mojave

  • Deze stappen lossen het probleem op met Microsoft Office-bestanden die niet worden vermeld in de lijst met recente bestanden Apple Mac Mojave. Als het probleem niet is opgelost, klikt u op Nu chatten om contact op te nemen met een deskundige technicus die u kan helpen.
  • Download de betrouwbare gids voor Microsoft Office
  • Verwant bericht- Hoe Repareer Ik Het OST-Bestand Outlook 2016 Handmatig?

TechAssist is het populairste bedrijf voor technische ondersteuning over de hele wereld. Het bedrijf staat erom bekend de beste technische services te leveren met betrekking tot MS Office en Windows. We bieden efficiënte ondersteuning en services voor Microsoft Office-installatie. Bij TechAssist krijg je een 24/7 helpdesk. Bovendien kunt u via onze Live Chat-ondersteuning verbinding maken met Microsoft Telefoonnummer + 32-11948746. U kunt eenvoudig alle Office-fouten verwijderen door bij u thuis te blijven zitten.

Wij bieden ook een technische ondersteuning Samsung Telefoonnummer.

Published by Elinathomas

Gigaset Contact Nederland +31-182796553 provides you hassle-free, as well as specific customer support for all types of mailing errors. Gigaset Contact Nederland provided by our experts is not bounded to a specific area. We believe in providing help and technical support to our users in every possible way that will result in the ease of their work for sure. Our customer support is available 24/7 for your service on Gigaset Contact Nederland: +31-182796553. https://klantenservices.co/gigaset-contact/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: