Hoe kan ik mijn uitgeschakelde Google-account herstellen?

Google staat bekend om zijn beste mailingservices in zijn klasse en het is ook erg streng over de beveiliging. Wanneer Google een onbekende activiteit ziet of ziet dat iemand het door de gebruikers voorgeschreven beleid overschrijdt, wordt het account tijdelijk uitgeschakeld. In dergelijke omstandigheden hebben gebruikers pas toegang tot hun Google-account als ze het niet meer hebben hersteld. Er zijn verschillende manieren om een uitgeschakeld Google-account te herstellen dat in dit artikel wordt genoemd.

Hoe kan ik een uitgeschakeld Google-account herstellen vanwege de leeftijd?


Google heeft een leeftijdsgrens ingesteld voor het gebruik van de aan Google gerelateerde services en als u niet onder de voorgeschreven leeftijd bent, wordt uw account tijdelijk uitgeschakeld. Maar u kunt uw Google-account eenvoudig herstellen door vast te stellen dat u oud genoeg bent om een Google-account te gebruiken, zoals het verstrekken van een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs, paspoort of andere. Als uw Google-account wegens leeftijd is uitgeschakeld, volgt u de onderstaande instructies:

 • Ga naar de officiële inlogpagina van Google en klik vervolgens op de optie Aanmelden.
 • Voer uw inloggegevens in voor het uitgeschakelde account en klik vervolgens op Volgende.
 • Klik op het tabblad Probeer te herstellen.
 • Nu wordt een nieuwe pagina geopend waar u kunt vragen om de vereiste informatie in te voeren en volg vervolgens de instructies op het scherm om uw Google-account te herstellen.

Hoe kan ik een uitgeschakeld Google-account herstellen wegens schending van het beleid?


Google schakelt het account altijd uit wanneer het ongewenste activiteiten ziet of iemand het beleid van Google schendt. Nadat het account is uitgeschakeld, ontvangt u een bericht met de melding ‘Google-accounts zijn meestal uitgeschakeld omdat Google een beleidsschending detecteert’. Daarna moet u zich identificeren om te bewijzen dat u de eigenaar van dit Google-account bent en geen beleid heeft geschonden. Als uw Google-account is uitgeschakeld vanwege een beleidsschending, kunt u deze eenvoudig herstellen door de onderstaande stappen te volgen:

 • Bezoek de officiële inlogpagina van Google en log vervolgens in op uw account met de inloggegevens.
 • Klik op Meer informatie.
 • Klik nu op Vraag het ons om uw accountgedeelte te herstellen.
 • Kies nu een methode om uw account te herstellen en u kunt ook een formulier invullen waarin u enkele beveiligingsvragen van Google moet beantwoorden.
 • Klik daarna op het tabblad Verzenden.

Beknopte handleiding om een Google-account te herstellen dat is uitgeschakeld vanwege verdachte activiteit


U bent dus een melding van een uitgeschakeld Google-account tegengekomen terwijl u probeerde in te loggen op uw account. Welnu, het probleem is helemaal niet ongebruikelijk, aangezien Google zijn accounts uitschakelt als er verdachte activiteiten in worden gevonden. Het probleem is echter volledig op te lossen en meestal worden Google-accounts tijdelijk uitgeschakeld, zoals binnen 24 uur tot lange perioden, afhankelijk van het gedrag van de accountgebruiker. Dus als je de waarschuwing hebt bekeken die zegt: “Actie vereist: je Google-account is tijdelijk uitgeschakeld”, dan is dit wat je moet doen.

Stappen om een ​​uitgeschakeld Google-account te herstellen vanwege verdachte activiteit


Om Google-accountherstel uit te voeren voor uw uitgeschakelde account, moet u ervoor zorgen dat u dit doet in de bekende webbrowser waarmee u zich eerder bij uw Google-account hebt aangemeld. Vervolgens kunt u de onderstaande stappen volgen om uw uitgeschakelde Google-account terug te krijgen.

 • Krijg dus eerst toegang tot uw account en selecteer vervolgens de optie ‘Probeer Google-account te herstellen’
 • Blijf de verdere instructies voor accountverificatie volgen en er verschijnt een aanvraagformulier
 • Dien het formulier in met de vereiste accountverificatiegegevens, zoals de naam van de accounthouder, het telefoonnummer, een alternatief telefoonnummer, enzovoort, en dien het vervolgens in


Wacht op verdere verificatie door het technische team van Google en neem vervolgens contact met hen op voor meer informatie over het herstel van Google-accounts.


Als je nog steeds niet weet hoe je een uitgeschakeld Google-account kunt herstellen na het toepassen van de bovenstaande stappen, kun je ook contact opnemen met het team van Google Telefoonnummer en direct hulp krijgen.

We bieden ook een technische ondersteuning van Google Telefoonnummer.

Published by Elinathomas

Gigaset Contact Nederland +31-182796553 provides you hassle-free, as well as specific customer support for all types of mailing errors. Gigaset Contact Nederland provided by our experts is not bounded to a specific area. We believe in providing help and technical support to our users in every possible way that will result in the ease of their work for sure. Our customer support is available 24/7 for your service on Gigaset Contact Nederland: +31-182796553. https://klantenservices.co/gigaset-contact/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: