Design a site like this with WordPress.com
Get started

Effectieve manieren om Hotmail-foutcode 80072ee2 op te lossen

Hotmail is onlangs geüpgraded naar Outlook om de gebruikers een betere ervaring en snellere gebruikersinterface te bieden. Onder de verbazingwekkende functies die bij Outlook worden geleverd, zijn er enkele problemen die zich voordoen tijdens de installatie en die irritant blijken te zijn voor de gebruikers. De Hotmail-foutcode 80072ee2 treedt meestal op tijdens het installeren van een programma terwijl een Microsoft-programma op de achtergrond werkt.

De fout 80072ee2 treedt vaak op wanneer de gebruikers proberen het venstersysteem bij te werken. Het is essentieel om dit probleem onmiddellijk op te lossen zodra u het tegenkomt. Heeft u last van deze fout en wilt u deze oplossen? Maak je geen zorgen meer. Deze inhoud biedt de juiste oplossingsmethoden om dit probleem in eenvoudige stappen op te lossen.

Symptomen van de code 80072ee2 Error

  • U zult merken wanneer de foutmelding op het scherm verschijnt en als de Hotmail open is, zal deze onmiddellijk crashen en afsluiten.
  • De vensters lopen vaak vast op het moment dat u Hotmail opent en het foutbericht wordt weergegeven.
  • Gebruikers die aan Windows 8 werken, worden met dit probleem geconfronteerd.


De oorzaken van de Hotmail-fout 80072ee2


Een veelvoorkomende oorzaak van deze fout is het onvolledig downloaden of installeren van de Windows Live Mail-software. Het onjuist downloaden zal leiden tot het optreden van de fout. Ook kan het per ongeluk verwijderen van de Windows Live Mail-bestanden leiden tot code 80072ee2.


Bovendien kan deze foutcode ook optreden als gevolg van kwaadaardige bestanden en virussen. De beschadigde bestanden resulteren er vaak in dat de e-mailservice van Outlook niet goed werkt en dus dergelijke problemen veroorzaakt.


Hoe u Hotmail-fout 80072ee2 kunt oplossen


Er zijn tal van oplossingen om dit probleem op te lossen, maar slechts een paar zijn echt van toepassing. Volg deze gegeven stappen om dit probleem zelf op te lossen.

STAP 1: Controleer de proxyserver


Als u met de proxyserver werkt, zorg er dan voor dat alle instellingen op de server correct zijn. Controleer of de URL toegankelijk is voor de gebruikersnaam en het wachtwoord zonder waarschuwingsberichten.
Probeer in deze situatie een regel in de firewall te maken die de Windows-update mogelijk maakt met behulp van de proxy-instellingen. Verwijder vervolgens de proxy-instellingen van Internet Explorer aan de clientzijde. Probeer nu de updates te ontvangen. Als je merkt dat de updates de software kunnen lokaliseren, ga je gang en installeer het.


STAP 2: Alternatieve oplossing


Als de bovenstaande methode niet werkt of als u niet met de proxyserver werkt, probeer dan deze alternatieve oplossing. Zorg er allereerst voor dat er geen spywaresoftware op het apparaat is geïnstalleerd terwijl u toegang hebt tot uw Hotmail. Als u de software gebruikt, wordt het ten zeerste aanbevolen om de proxyserver te gebruiken.
U kunt het met slechts één opdracht terugzetten naar de oorspronkelijke instellingen. Typ “cmd” in het zoekvak van het startmenu en druk op Enter om het probleem uit te voeren.


Maak op elk moment contact met onze technici via onze Hotmail Helpdesk +32-38084741. We zijn altijd bereikbaar omdat we onze klanten 24 × 7 service bieden. Problemen zoals de Hotmail Code 80072ee2-fout moeten snel worden opgelost, zodat u de juiste e-mailservice kunt ervaren zonder bugs.


U kunt ons bereiken via de live chat-portal op de webpagina. Voer een één-op-één-gesprek met onze technische experts die ervoor zorgen dat u snelle oplossingen ontvangt. We hopen u de beste oplossingen te bieden die uw problemen permanent zullen oplossen.

Lees ook Hotmail Helpdesk.

Published by Elinathomas

Mijn naam is haleybrown en ik woon in Amsterdam, Nederland. Ik heb engineering gedaan aan de Universiteit Gent en werk nu met Google als technisch support engineer. Ik hou van muziek, zingen, boeken lezen. Ik vind het leuk om netwerkproblemen op te lossen, daarom kies ik voor engineering. Als je een probleem hebt met je Google-account, bel dan dit nummer. https://bellenmerken.com/google/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: